Najlepszy film/piosenka na y.t.pl
#1981 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 11:00
#1982 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 11:32
Użytkownik anpart edytował ten post 07 marzec 2014 - 11:35
- ezehiel lubi to
#1983 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 14:53
Don van Vliet miał za nic popkulturę , był też autentycznymym wrogiem showbiznesu , to co ja - biedny żuczek , się będę wyłamywał , przytakuję tylko grzecznie ..
Metalica rządzi w Tesco , punkrock spełnia się reklamie , szataniści w Viva zwei , hipy władzy rów pucują . Idole ..
panie slawku moze troche wiecej wlasnego zdania,
Metallica no coz,lata slawy maja juz dawno za soba
punkrock w reklamie,moze raczej zespol ktoremu sie wydaje ze punkrockowym jest
a o programach typu viva,brrrrr na sama nazwe dreszcze przechodza
#1984 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 16:04
Lars,
Hunter jest milusi ale daj czasem różnorodność w postach
nie to, że się czepiam ale poszerzajmy gusta skoro już zawładnęliśmy ten kawałek forum
Użytkownik ezehiel edytował ten post 07 marzec 2014 - 16:04
#1985 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 16:46
Lars,
Hunter jest milusi ale daj czasem różnorodność w postach
nie to, że się czepiam ale poszerzajmy gusta skoro już zawładnęliśmy ten kawałek forum
Rozumiem, że za dużo huntera w moich ostatnich postach . Chodzi Ci o różne zespoły czy gatunki? Tak czy siak, będzie trudno bo tak jak w życiu staram się nie mieszać powiedzmy różnych elementów rozrywki, bo potem się źle czuję .
#1986 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 17:30
- anpart i Dagon lubią to
#1987 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 18:32
didi , ale przecież dziś popkultura prostytucją stoi.. Dla każdego coś miłego , czyli muzyczne puszki z zupą Campbell's od globalnych korporacji dla muzyki głodnych ; ze skur...ałym rockiem, idiotycznymi lucyferkami , pajacyki boysband'ziki . Dźwiękowa Biedronka
Nie ma Van Vlieta , nie ma Zappy , ale jakieś okruchy rockowego buntu pozostały ..
- didi lubi to
#1988 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 19:41
Dobra, trzeba przełamać te pseudofilozoficzne rozważania. Muzyka ma budzić we mnie emocje, dorabianie do tego ideologii jest moim zdaniem zbędne. Jeden lubi córki a drugi teściowe i tyle .
Dzisiaj przez przypadek przypomniał mi się kawałek, który stanowił żelazny punkt wszystkich imprez z czasów ogólniaka. Podczas każdej imprezki nastawał w końcu moment, w którym towarzystwo się wyciszało a z głośników zaczynały dobywać się nuty m.in.: "Nothing else matters" i ten kawałek. To był znak, że zaczyna się tzw. część nieoficjalna , jak wiecie co mam na myśli .
- anpart, pepso i Pisarz.......ewski Piotr lubią to
#1989 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:26
Dawno mięcha nie było ....taka szatanistyczna składanka z vivy zwei kupiona w Biedronce
- pepso, Dagon, stoner i 3 innych osób lubią to
#1990 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:26
Fajna płyta. Wokal szczególnie przypadł mi do gustu.
- anpart, Dagon, krzychun i 2 innych osób lubią to
#1991 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:27
....a Sławek to chyba znowu musi zjeść snickersa
- krzychun, stoner i Pisarz.......ewski Piotr lubią to
#1992 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:33
I to mi się podoba. Wreszcie troszkę mięsiście
#1993 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:34
... przecież dziś popkultura prostytucją stoi.. Dla każdego coś miłego , czyli muzyczne puszki z zupą Campbell's od globalnych korporacji dla muzyki głodnych ; ze skur...ałym rockiem, idiotycznymi lucyferkami , pajacyki boysband'ziki . Dźwiękowa Biedronka
Nie ma Van Vlieta , nie ma Zappy , ale jakieś okruchy rockowego buntu pozostały ..
Sławek a co w dzisiejszych czasach prostytucją nie stoi ?
Owszem są jeszcze małe garażowe koncerciki dla wąskiego grona słuchaczy - i zazwyczaj taka muzyka poza to wąskie grono nie wychodzi dalej.
Chcesz być znany i oklaskiwany, w radiu obsłuchiwany, w gazetach uwielbiany i na pudelku opisywany ?
To niestety trzeba nadstawić i dać d... znanej wytwórni muzycznej. Wtedy "Twoje" płyty pojawią się w "TYLKO" dobrych sklepach muzycznych.
Radio będzie na okrętkę wiercić słuchaczom dziurę w brzuchu jednym i tym samym utworem aż do znudzenia, a po miesiącu utwór okrzyknie się przebojem.
Sławek ważne jest aby z serwowanego gówna umieć powybierać rodzynki bo to że jest serwowana rozmiękczona muzyczna papka z fastfoodem to chyba nikomu tłumaczyć nie trzeba ?
Jakby nie patrzeć w tym dziale trafiłem więcej wartościowej muzyki niż przez ostatni rok w tv.
Swego czasu, pięknie zobrazowała konsumpcyjne podejście grupka Hasiok - specjalnie dla Ciebie Sławek, polecam posłuchać (pamiętaj do szczęścia wystarczą tylko dwie baterie )
Użytkownik Zwierzu edytował ten post 07 marzec 2014 - 20:40
- anpart, pepso, stoner i 3 innych osób lubią to
#1994 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:38
Captain Beefheart miał? Czy Sławek Oppeln Bronikowski miał?
Jak wszystko czego Sławek Oppeln Bronikowski nie czyta, nie słucha, nie ogląda, czytaj - pogardza.
Mogłeś podzielić się muzyką, jak każdy w tym wątku, różną - jak zauważyłeś, bez jadu, jak nie udało się Tobie powstrzymać.
Za trudne?
To łódzka frakcji inności i tutaj dotarła? Jest już pierwiosnek, zaraz będzie skippi i wilk. A ja głupi nie zostałem po 5 latach "latania" w tym mieście. Z Radwańskiej mnie łodzianie przegonili.
Użytkownik krzychun edytował ten post 07 marzec 2014 - 20:44
- czocho lubi to
#1995 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:40
Zwierzu perfekcyjnie to ująłeś.
#1996 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:47
Fajna płyta. Wokal szczególnie przypadł mi do gustu.
Hell yeah!
#1997 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:55
i wersja gender w różowym namiocie
Użytkownik czocho edytował ten post 07 marzec 2014 - 20:59
#1998 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:57
I jeszcze to stare dobre
...a Sławek przynajmniej dupy poogląda
Użytkownik czocho edytował ten post 07 marzec 2014 - 20:57
- didi i MATIG lubią to
#1999 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 21:27
No dobra to coś z innej beczki . Phil Anselmo jest świetny w każdym wydaniu.
- anpart, Dagon, didi i 1 inna osoba lubią to
#2000 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 21:52
Użytkownik anpart edytował ten post 07 marzec 2014 - 21:56
- pepso i stoner lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych