Oj dobrze się trzyma, dałoby się instrument do przedmuchania Jak już jesteśmy przy saksofonie.
Użytkownik anpart edytował ten post 13 sierpień 2014 - 13:29
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 13 sierpień 2014 - 13:20
Oj dobrze się trzyma, dałoby się instrument do przedmuchania Jak już jesteśmy przy saksofonie.
Użytkownik anpart edytował ten post 13 sierpień 2014 - 13:29
Napisano 13 sierpień 2014 - 18:26
Rok pełen pamięci. Daty tej smutnej rocznicy dokładnie nie ma. Mniej więcej w połowie sierpnia 1944 ostatni żołnierze Lwowskiej AK byli wyłapywani i aresztowani przez sowietów. Zaczęła się okupacja Lwowa, która trwa po dziś dzień, 70 już rok.
Napisano 13 sierpień 2014 - 21:35
Dzisiaj troszeczkę odmiennie jak na moje gusta muzyczne
Miałem chęć posłuchać dobrego bluesa ale z żeńskim wokalem, więc pogrzebałem troszkę w sieci i wyhaczyłem coś ciekawego
Jeszcze nie widziałem żeby kobitka tak wymiatała na pudle po cygarach.
Zawsze jak słyszę i widzę( tak zwane audio-video) połączenie kobitki i gitary,to podnosi mi się ciśnienie i nie tylko ciśnienie
Mało tego, ta kobitka zagrała i zaśpiewała zajefajny kawałek, no może nie perfekcyjnie ale za końcówkę gratulacje.
gratulacje również dla perkusisty.
Dobra, szukam dalej
Napisano 14 sierpień 2014 - 10:49
Napisano 14 sierpień 2014 - 14:18
Napisano 14 sierpień 2014 - 20:19
Dzisiaj tros
...
Miałem chęć posłuchać dobrego bluesa ale z żeńskim wokalem, więc pogrzebałem troszkę w sieci i wyhaczyłem coś ciekawego
Jeszcze nie widziałem żeby kobitka tak wymiatała na pudle po cygarach.
@stoner, nogi ma fajne, wymiata na pudle super, ale niestety nie ma brody , a jak wiadomo kobita bez brody żadnego "znaczącego" konkursu nie wygra .
Dla mnie mistrzem pogrywania na takim pudle jest sam wielki Seasick Steve (którego notabene przytaczałem), nooooo i Steve ma absolutnie piękną brodę, a nie jak jakaś ogolona baba .
skoro w bluesowych rytmach jesteśmy dorzucę Zodiaca
i Zodiac we właściwych sobie rytmach.
Napisano 14 sierpień 2014 - 21:00
Dwie muzyczne ikony i jest piękny Blues.
Napisano 14 sierpień 2014 - 21:11
@stoner, nogi ma fajne, wymiata na pudle super, ale niestety nie ma brody , a jak wiadomo kobita bez brody żadnego "znaczącego" konkursu nie wygra .
Dla mnie mistrzem pogrywania na takim pudle jest sam wielki Seasick Steve (którego notabene przytaczałem), nooooo i Steve ma absolutnie piękną brodę, a nie jak jakaś ogolona baba .
i Zodiac we właściwych sobie rytmach.
Świetne .
Swoją drogą , zastanawiam się czy "po nas" ten blues się ostanie? Nie bardzo widzę "garnącą się młodzież", a jeszcze kilka lat temu bylo inaczej.
To byłem ja : druch maruda ;-)
Napisano 15 sierpień 2014 - 08:48
Napisano 15 sierpień 2014 - 11:26
Dziś radosny dzień pamięci.
Napisano 15 sierpień 2014 - 11:38
Niby nie powinienem bo to już historia z naszą zgodą. Tyle, że ja jestem w połowie ze Szczecina w połowie z Warszawy. Z resztą ten hymn jest zajebisty.
Dobry hymn, daje radę. Wśród wszystkich polskich drużyn najlepszy hymn ma jednak Inna Pogoń. Żadna ekipa w swoim hymnie nie ma tyle ważnej symbolicznie treści.
Użytkownik Krzysiek_W edytował ten post 15 sierpień 2014 - 11:38
Napisano 15 sierpień 2014 - 21:51
Napisano 16 sierpień 2014 - 19:19
..............
Użytkownik cristovo edytował ten post 06 marzec 2015 - 19:40
Napisano 16 sierpień 2014 - 19:29
..............
Użytkownik cristovo edytował ten post 06 marzec 2015 - 19:39
Napisano 16 sierpień 2014 - 21:10
Napisano 17 sierpień 2014 - 08:14
Miód , miodek, miodzio
Zostałem zaliczony do zaszczytnego grona CHAMÓW .
Użytkownik pisarz edytował ten post 17 sierpień 2014 - 08:15
Napisano 17 sierpień 2014 - 17:24
...Zostałem zaliczony do zaszczytnego grona CHAMÓW .
No cóż ja mogę powiedzieć, straszne chamstwo na tym Tarchominie się szerzy , chodzą te wyndkorze z wyndkami i nagabują biednych spracowanych ludzi, chcących siorbnąć sobie weekendowe pyfko (marki super tanie i "dobre") zjeść na obiad "pyszną grillowaną" (osmoloną) kiełbaskę ( 1,5zł za 3kg z Tesco ) z domieszką dużej ilości benzin-podpałki (bo jakoś nikt normalnie nie umie rozpalić tylko wszyscy chcą na JUŻ żreć).
Do tego posłuchać skocznych rytmów muzycznych które wszyscy "LUBIĄ" i jeszcze się burzy że MU uwagę zwracają . No panie @pisarz jak się łowić nie umie to kolacyji nie będzie !
Sorry Piotr, ale ja nie przypuszczałem że taki z Ciebie prostak i cham .
Co by tak to chamstwo z Ciebie Piter wylazło , to ja proponuje utwory z babeczkami w tle (wiem powtarzam się).
Devill Doll i Imelda (tylko ciiiiiiii, bo w tej pierwszej sztubacko się podkochuję ).
Ja osobiście w weekendy nie łowię, trzoda chlewna (niestety w większości) która przybywa nad wodę "wypocząć" irytuje mnie do tego stopnia że wolę sobie odpuścić "przyjemność" wędkowania .
Użytkownik Zwierzu edytował ten post 17 sierpień 2014 - 17:47
Napisano 19 sierpień 2014 - 09:17
Zwierzu, wielkie dzięki za Zodiac. Zaś Seasick Steve Jest dla mnie osobą, która imponuje mi nie tylko muzycznie.
A propos kobietek o ciekawych i pięknych walorach wokalnych i nie tylko. to nie jesteś jedyny podkochujący się w pani May.
Na wypadek jak byśmy mieli zostać rywalami, to zostawię sobie coś w zanadrzu.
Warto obejrzeć cały koncert. Polecam.
Napisano 19 sierpień 2014 - 13:08
..............
Użytkownik cristovo edytował ten post 06 marzec 2015 - 19:38
Napisano 19 sierpień 2014 - 20:44
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych