Poznajecie panów ?
Sama śmietanka
Zaje.....te.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 31 sierpień 2014 - 11:59
Poznajecie panów ?
Sama śmietanka
Zaje.....te.
Napisano 31 sierpień 2014 - 12:45
Świetne .
Swoją drogą , zastanawiam się czy "po nas" ten blues się ostanie? Nie bardzo widzę "garnącą się młodzież", a jeszcze kilka lat temu bylo inaczej.
To byłem ja : druch maruda ;-)
Nie jest tak źle.
Napisano 31 sierpień 2014 - 18:33
...Swoją drogą , zastanawiam się czy "po nas" ten blues się ostanie? Nie bardzo widzę "garnącą się młodzież", a jeszcze kilka lat temu bylo inaczej...
Po nas to już tylko potop , czasy się zmieniają drogi @pepso.
Widzę jakie muzyczne siano moje synki przynoszą na komórkach, coś co rzekomo ma być trendy .
Więc na osłodę dnia dzisiejszego :
Napisano 31 sierpień 2014 - 19:27
Po nas to już tylko potop , czasy się zmieniają drogi @pepso.
Widzę jakie muzyczne siano moje synki przynoszą na komórkach, coś co rzekomo ma być trendy .
Bajko ty moja , toż to sama słodycz .
Zwierzu jeśli w Unii Europejskiej stworzą stanowisko unijnego kapelmistrza , będę na Ciebie głosował ręcami i nogami .
]
Napisano 31 sierpień 2014 - 20:31
...Zwierzu jeśli w Unii Europejskiej stworzą stanowisko unijnego kapelmistrza , będę na Ciebie głosował ręcami i nogami .
Ja między nierobów i goroli nie nadaję się !.
Pierwsze co mógłbym zrobić to podać sobie rękę z Nigelem Faragem, a po drugie wszyscy zieloni i czerwoni mają ode mnie wpierd...
Grzechem by było, gdybym nie wstawił Lemmyego w tak pięknych rytmach i okolicznościach przyrody .
Użytkownik Zwierzu edytował ten post 31 sierpień 2014 - 20:43
Napisano 01 wrzesień 2014 - 17:16
Napisano 01 wrzesień 2014 - 20:13
Panowie dziś coś na wieczorną i pochmurną posiadówę.
Przepraszam że całe albumy ale ta muza wciąga
Nie wiem jak Wy ale ja lubię poczytać sobie, słuchając muzy, ta nadała się idealnie
Napisano 01 wrzesień 2014 - 20:29
Dobrze dobrze że całe albumy , obowiązkowo muszę to przesłuchać bo na pierwszy rzut oka a raczej ucha , są to mocno dobre albumy.
To i od siebie coś dam bardziej znanego.
Użytkownik M4TYY edytował ten post 01 wrzesień 2014 - 20:32
Napisano 01 wrzesień 2014 - 21:44
A mnie na wspominki wzięło :
Napisano 01 wrzesień 2014 - 21:46
A na poważnie to polecam niewidzianego chyba tutaj Petera Gabriela :
Napisano 01 wrzesień 2014 - 22:02
Trochę czeskiej muzyki : Divokej Bill i Fananek z Tri Sestry :
Napisano 01 wrzesień 2014 - 22:17
I ten fajny teledysk :
Napisano 01 wrzesień 2014 - 22:42
Pamiętam kiedy usłyszałem ich pierwszy raz , było fajnie :
Napisano 02 wrzesień 2014 - 14:03
To będzie moja płyta roku jak nic..
Napisano 02 wrzesień 2014 - 18:58
Jo, ho, ho ... na umrzyka skrzyni ... i takie tam.
Napisano 02 wrzesień 2014 - 19:48
Witam,
Dawno nic nie wstawiałem, oj dawno, ale śledzę wiernie wątek
Po kolei zatem, "moje" odkrycie, piszę moje, bo kapela "stara", a ja wpadłem na nią dopiero niedawno - płytka Sons of the Jackal z 2007 r. a ja od dawna nie słyszałem tak dobrego ciężkiego trash'u, chyba od czasów Black Magic - poniżej próbka:
Drugi kawałek to klasyk, ale cover, i o ile wątpie zazwyczaj w sens coverów klaysków mojej ukochanej kapeli, to w tym przypadku... idealnie napisał ktoś w jednym z komentarzy, to tak jakby perfekcja spotkała się totalną perfekcja... no i ten gość... Arlan... za HB3 Jon Lord will be proud
Ciupkę kapitalnej klasyki power metalu - z płytki z jedną z najbardziej zajebistych okładek ever
I kawałki z płytki, która wlazła mi ostatnio na nowo w łeb i nie chce wyleźć - i uwielbiam ten stan
Użytkownik haja1978 edytował ten post 02 wrzesień 2014 - 19:50
Napisano 02 wrzesień 2014 - 20:18
Arku repertuar na dziś przedstawiłeś wyborny.
Dwie moje ulubione płyty
Jedynie tylko Primal Fear mi nie podchodzi, za to "Lazy" rozwalił mnie na kawałki, już drugi raz słucham .
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych