fajna reklamówka
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 26 listopad 2014 - 22:09
fajna reklamówka
Napisano 27 listopad 2014 - 11:29
Warte przypomnienia
Napisano 27 listopad 2014 - 12:54
Napisano 27 listopad 2014 - 20:30
Warte przypomnienia
Dio to jeden z najciekawszych i najbardziej wciągających wokalistów jakich znam, jego muzyka nie zawsze pokrywała się z tym czego słuchałem, czy słucham obecnie, a jednak mocno mnie uzależnił jego styl, głos, sposób w jaki śpiewał, lubię odpoczywać przy jego utworach i jakiejś lekturze.
Dla mnie jest wielki.
I coś dla fanów Black Sabbath.
Napisano 27 listopad 2014 - 20:55
Napisano 28 listopad 2014 - 19:42
tak mi dziś po łbie chodzi... powrót do beztroski...
Napisano 28 listopad 2014 - 19:48
i...
oraz...
Napisano 28 listopad 2014 - 20:07
a, że powrót do beztroski raczej niemożliwy...
Napisano 28 listopad 2014 - 20:31
szczęśliwie czasem można sobie odpłynąć.
Nie wiem ile razy ten film oglądałem...
Napisano 28 listopad 2014 - 21:06
pijackie poszukiwania...
i
i
i coś co pewnie już wklejałem, acz nie mogą się oprzeć magii połączenia obrazu z dźwiękiem w tym klipie:
Napisano 28 listopad 2014 - 22:55
Jakiś czas temu Kolega @didi zamieścił link do popisów kapitalnego bębniarza Alex Rudingera.
Ja mam dzisiaj chęć zapodać kilka klipów mojego all time fav double bass Gienka "The Atomic Clock" Hoglana. Tak tak, tego samego, który bębnił na Symbolic i Individual ..... kapeli zwanej Śmierć, potem w SYL, a więc Strapping Young Lad, zresztą zamieszczałem sporo wcześniej ich kapitalne kawałki, m.in. Almost Again, gdzie dwie stopy są po prostu nieludzkie i który zaczynał w Dark Angel (kto tę kapelkę jeszcze pamięta?). Super miły i kontaktowy facet, a do tego często odwiedza nasz kraj przy okazji warsztatów perkusyjnych. Po prostu Mistrz...
Napisano 28 listopad 2014 - 23:56
ten kolezka tez niezle wymiata,celowo zamieszczam ten numer po raz drugi,niewielu (tak mi sie wydaje ),odwazyloby sie go zagrac
zajebiscie,technicznie ,polamany
Użytkownik didi edytował ten post 29 listopad 2014 - 00:00
Napisano 29 listopad 2014 - 11:44
Arek ja pamiętam Dark Angel ...zapomniałeś dodać ...TESTAMENT ...ale dla mnie do końca życia wystarczy tylko to co zrobił na Symbolic ....kiedys wrzucałem ale chyba nie obrazicie się .....
Napisano 29 listopad 2014 - 16:28
....kiedys wrzucałem ale chyba nie obrazicie się .....
Obrazić się za podlinkowanie kawałków z Symbolic (nawet choćby po raz setny), to tak jakby się gniewać na kumpla na łodzi, że nam sprawnie życiówkę podebrał
Napisano 01 grudzień 2014 - 12:36
Z ostatniej Ep-ki
I jeszcze coś na co przyjdzie poczekać jeszcze ze dwa miechy
Użytkownik stoner edytował ten post 01 grudzień 2014 - 15:12
Napisano 01 grudzień 2014 - 16:34
A ja natknąłem się w końcu na dwa kawałki których nazwy nie znałem nie pamiętałem. Dużo lżej niż powyżej ale jest dobrze .
Napisano 01 grudzień 2014 - 19:52
Napisano 02 grudzień 2014 - 12:02
Kawałków z tej płyty mógłbym słuchać na zaprawę i na capstrzyk.
Genialne dzieło.
Napisano 03 grudzień 2014 - 10:21
widze że jest nas tu kilku co wyznają zasadę "nie ma balu bez metalu" \m/ dlatego dołożę swoje 3gr (nie lubisz nie włączaj i nie komentuj )
1) na poczatek powolnie i monumentalnie czyli Shrinebuilder (składanka totalnych gwiazd ciężkiej muzy)
2) jesli chodzi o metal to Pantera=metal ale kiedyś Machine Head też dawał radę, potem trochę odjechali w dziwne akcje
3) jednak jako dzieciak przepadłem w całej otoczce HardCore i jestem fanem sceny Holendersko-Belgijskiej i tu jedna z legend Backfire
4) no ale nie tylko młucką człowiek żyje czasem trzeba odpocząć tu polecam perkusistę legendarnej grupy Kyuss pan nazywa się Brant Bjork
mam nadzieje że komuś coś siądzie z tej paczuszki muzy
Użytkownik borys1 edytował ten post 03 grudzień 2014 - 10:22
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych