X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików
Dobry kawałek się zawsze obroni, choć mi akurat naj podpasił kolega Rastafarianin z Amsterdamu. A muzycznie skrzyżowanie tarki pralniczej z puszkami po kuku
Z pozdrowieniem dla Piotra "Novisa"
Użytkownik Krzysiek P edytował ten post 10 lipiec 2018 - 23:23
nalewator, Pisarz.......ewski Piotr, Qcyk i 3 innych osób lubią to
Krzysiek P, czyżbyś wpadł odkrywanie arkanów magi Tool'a?
24 lata temu podano mi tą "truciznę" i muszę przynajmniej raz w tygodniu posłuchać którejś płyty.
Jako dzwonek telefonu od lat mam ustawione Intermission.
Tutaj masz jeden z lepszych coverów jakie znam - oczywiście w klimacie
Upadły Aniele bo oni w ogóle fajnej muzy dzieciaki uczą i super covery grają..
Tool poznałem tez w latach 90 na Polibudzie i pomimo tego, że wtedy mialem fazę HC album Opiate ciagle gdzies w tyle glowy siedzial. Slucham wszystkiego procz DPolo, jest czas na jazz ;-) metal czy punk rocka ale muzyka TOOL-a jest od jakiegos czasu dla mnie nr 1. To jakies hipnotyczne uzaleznienie 😉
P.S. a jako fan S-F dzwonek w telefonie mam "od lat" ustawiony taki
No ale żeby nie być takim monotematycznym coś lżejszego, taki lajtowy, fajny kawałek, do tego clip z normalnymi autami w dobie eboostow poj 0.9l no i ta mina B.Willisa..bezcenna