X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików
To ja jeszcze jedną damę dorzucę, naszą, kawałek leciwy, ale może ktoś tego słuchał, jak ja, przymuszony najpierw przez pannę, a potem już (!) z własnej woli.
Widzę że baby rozśpiewały się na jerkbaicie, skoro tak to jeśli ktoś lubi gatunek symfoniczny/gothic metal polecam posłuchać Nightwisha w składzie z Tarją Turunen (ma babeczka w sobie jakiś czarci urok:)). Niestety obecny vocal hyżo podskakujący w trampkach na scenie, IMO TT do pięt nie dorasta. W dalszej kolejności, rudzielec z Epici oraz Sirenia. Powiedzmy że to taka propozycja "lata z radiem" . Nie wiem jak wasze kobitki, ale moja brzydsza połowa (no bo ja piękny jestem jak sam avatar zresztą na to wskazuje ) twierdzi że wśród tego bełkotu, na który jest skazana, symfonicznego metalu jeszcze da się od biedy posłuchać - no ale to kobieta, gwoździa nie potrafi przybić, woblera zrobić to i skąd ma się na muzyce znać .
Nie wiem jak wasze kobitki, ale moja brzydsza połowa (no bo ja piękny jestem jak sam avatar zresztą na to wskazuje ) twierdzi że wśród tego bełkotu, na który jest skazana, symfonicznego metalu jeszcze da się od biedy posłuchać - no ale to kobieta, gwoździa nie potrafi przybić, woblera zrobić to i skąd ma się na muzyce znać .
Jak to mówią nowomodni zinternetyzowani: true
Z racji mojej, że nie lubię tych bab powyżej to zadam pytanie: czy to poniższe to mogło mieć miejsce, czy już wtedy kręcili "fejki" dla "jutuba"?
Użytkownik krzychun edytował ten post 26 lipiec 2013 - 20:37
... czy to poniższe to mogło mieć miejsce, czy już wtedy kręcili "fejki" dla "jutuba"?
Z tego co kiedyś obiło mi się o uszy, na jednym z koncertów organizator stanowczo sprzeciwił się aby IM zagrał na żywo.
Muzycy dali wyraz co o tym myślą podczas koncertu.
...I teraz już wiadomo czemu gitarka ma takie łukowate,półkoliste wycięcie u góry...
Zboczeńce jedne, zamiast zachwycać się gitarowymi riffami to cycki "oglondajo" .
Nieprawda, gitary od góry były wypukłe, tylko tak się wyrobiły pod naciskiem tego szczęścia , nie powiem bardzo pozytywny widok .