X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików
@ryba7, lubię takie pogrywanie, sam wstawiałem już kilku nieznanych mistrzów struny .
Z mojej strony,dziadek Steve ! Skoro nierząd opier... nas już z emerytury, to mam nadzieję że na starość będę potrafił pogrywać jak On przed uliczną publiką. Mając oczywiście za plecami wywieszone samodzielnie wystrugane woblerowe rękodzieło - kto wie, może ktoś wspomoże ubogiego starego wędkarskiego grajka .
Nie przepadam country... ale przyczepiło mi się http://www.youtube.c...h?v=mA67y3mqjMs Nie daleko pada jabłko... Wnuk, czy pra- Hiram'a King'a też daje nieźle.
U.
Użytkownik Ugly edytował ten post 21 listopad 2013 - 22:15
Zwierzu czy ja niedowidzę czy on gra na 3 strunach?
Steve i na żyłce wędkarskiej by zagrał . W takim razie w toku dalszych gitarowych "wynaturzeń", pokolenie trochę młodsze od Steve a i wymiatanie odmienne (niestety brak 3 strun ).
Użytkownik Zwierzu edytował ten post 22 listopad 2013 - 21:46
Święta niedługo, uwielbiam ten utwór , łączy się z nim anegdota :
Lata 80' Ten kawałek w okresie Świątecznym był wszędzie.. Nawet w mojej szkole, dwa dni przed Świętami przez radiowęzeł szkolny leciały tylko i wyłącznie kolędy i "Do they know ...". Rezultat był taki, że w tej pokojowej, przesłodzonej atmosferze przed lekcją WF pobiłem się z najlepszym kumplem. Biliśmy się naprawdę, na serio i mieliśmy obrażenia ;-) Pięć minut później stwierdziliśmy obaj, że nie mogliśmy znieść tej świątecznej presji ;-) Od tego czasu nie przesadzam z świąteczną atmosferą. Ale kawałek lubię