Wybacz ale z początku myślałem, że sobie żartujesz a Ty nie dość, że robisz super robotę,to jeszcze jako jedyny faktycznie chciałeś mi pomóc. Niestety nie posiadam talentu rysownika... No i regulamin słowem nie wspomina o ilustracjach... Raz jeszcze dzięki Serdecznie pozdrawiam:)
Z kolegów, których znam to czasami sobie żartuję . My się nie znamy to nie odważyłbym sobie na dworowanie z kogoś. Troszkę skłamałem, że są same rysunki . Ale cieszę się, że doceniasz moje wysiłki. Spróbuj nauczyć się jakiegoś programu graficznego. To nie jest trudne, są tutoriale, czasami filmiki na youtube. Tylko trzeba się zawziąć i już. Myślę, że jakby tekst był fajny to ilustracje przejdą (wydaje mi się, że komisja zapomniała o możliwości rysowania ). Ile tekstu napiszesz to tyle będzie i nie patrz na przepisy, regulaminy. Komisja jest elastyczna i dostosuje się . Niewiele osób pisze artykuły i zapewne docenią Twoje wysiłki.
Ja też ręcznie brzydko rysuję, dlatego wykorzystuję program, ale pomysł rodzi się w głowie, potem drobny szkic w ołówku (tych rysunków nikomu nie pokazuję, bo by przestali mnie szanować, o ile szanują ), a na koniec do komputera. Zatem do roboty i nie oglądać się na nikogo .
Użytkownik Banjo edytował ten post 16 styczeń 2016 - 20:34