Właśnie wróciliśmy z nad Savy. Rzeka jak najbardziej trudna przez swoje nieuregulowanie, trzeba trafić w stan wody to na pewno, jednak niska woda gwaranuje wyników. My byliśmy na własną rękę nie z Crofishing; z braku czasu na pisanie opowiadań podaję nr tel. 603700893
Rzeka Sava z FISHING CAMP CROATIA - crofishing
#21 OFFLINE
Napisano 08 luty 2016 - 11:17
#22 OFFLINE
Napisano 08 luty 2016 - 11:23
Właśnie wróciliśmy z nad Savy. Rzeka jak najbardziej trudna przez swoje nieuregulowanie, trzeba trafić w stan wody to na pewno, jednak niska woda gwaranuje wyników. My byliśmy na własną rękę nie z Crofishing; z braku czasu na pisanie opowiadań podaję nr tel. 603700893
Jakbys jednak znalazl chwile czasu to napisz wrazenia Pewnie szybciej niz zawracanie Tobie glowy przez telefon
- Martin77 i Mr.Happy lubią to
#23 OFFLINE
Napisano 18 styczeń 2017 - 18:16
Ktoś był ostatnio nad Savą, bądź wybiera się w najbliższym czasie?
#24 OFFLINE
Napisano 23 czerwiec 2017 - 19:42
Witam
Wybieramy się w tym roku ze znajomymi na własną rękę nad Savę. Jest to nasz pierwszy wypad nad tą rzekę i w związku z tym mam pytanie, czy znajdzie się któryś z kolegów kto tam był, żeby trochę podpowiedzieć co, gdzie i jak?
#25 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2019 - 10:59
Witam kolegów. Byłem w maju 2016 z fishing camp, woda normalny stan. Nastawiony byłem na sandacze, złowiłem tylko dwa krótkie sandacze, szczupaki, trzy krótkie sumy i dużo boleni (brały bardzo dobrze). Chcę w tym roku wybrać się na Sawę pod namiot. Czy ktoś już biwakował nad Sawą? Jeżeli tak to prosiłbym o jakiekolwiek informacje.
- analityk i olabo lubią to
#26 OFFLINE
Napisano 10 marzec 2019 - 16:40
Filmik nie wedkarski, ale warto zerknac Swietne zdjecia podwodne.
- malinabar lubi to
#27 OFFLINE
Napisano 20 czerwiec 2019 - 20:26
A może lepszą opcją będzie przyujściowy odcinek Krk, bądź chorwacka cześć Savy, od granicy do Zagrzebia?
Generalnie wszelkie rady, wskazówki mile widziane i za nie z góry dziękuję.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych