No to d... z podkładek .
nie pękaj Józek drugi Kolega jest który ogarnie jak przyjdą do mnie to dam znak co to warte 25 zł za 30 sztuk wychodzi
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 luty 2016 - 19:28
No to d... z podkładek .
nie pękaj Józek drugi Kolega jest który ogarnie jak przyjdą do mnie to dam znak co to warte 25 zł za 30 sztuk wychodzi
Napisano 15 luty 2016 - 20:30
Łukasz jak będziesz miał i ocenisz a będzie nadmiar może i ja wezmę.
Napisano 16 luty 2016 - 11:52
Z trochę innej beczki - próbowałem odnaleźć ten wpis, ale mi się nie udało. Ktoś polecał środek do czyszczenia silników do usuwania smaru - raz, że troche lakieru z mojego Red arca zeszło (nie przejmuję się to jest kołowrotek do wprawek serwisowych:D ) to pinion (który chyba jest mosiężny) dostał plam, na których występuje iryzacja. Wymyję go w benzynie i zobaczymy co będzie:D
Napisano 16 luty 2016 - 12:39
Z trochę innej beczki - próbowałem odnaleźć ten wpis, ale mi się nie udało. Ktoś polecał środek do czyszczenia silników do usuwania smaru - raz, że troche lakieru z mojego Red arca zeszło (nie przejmuję się to jest kołowrotek do wprawek serwisowych:D ) to pinion (który chyba jest mosiężny) dostał plam, na których występuje iryzacja. Wymyję go w benzynie i zobaczymy co będzie:D
Dlatego nie wierz wszystkim wpisom i używaj czystej ekstrakcyjnej . Nie kombinuj.
Napisano 16 luty 2016 - 13:06
Napisano 16 luty 2016 - 13:46
Użytkownik przemow edytował ten post 16 luty 2016 - 13:49
Napisano 16 luty 2016 - 14:56
Jakbym wiedział gdzie kupić benzynę w centrum to bym kupił. Do Castoramy czy innego marketu nie mam jak się dostać komunikacją, samochodu brak.
Napisano 16 luty 2016 - 15:11
Jakbym wiedział gdzie kupić benzynę w centrum to bym kupił. Do Castoramy czy innego marketu nie mam jak się dostać komunikacją, samochodu brak.
Podaj linka do tej benzyny co zamówiłeś.
Napisano 16 luty 2016 - 16:27
Napisano 16 luty 2016 - 16:45
Niektóre rozpuszczalniki ekstrakcyjne modyfikowane zostawiają biały nalot. Szczególnie mocno to było widać podczas mycia czarnuchów Shimano. No racism
Napisano 16 luty 2016 - 17:47
Ja myję w rozpuszczalniku ekstakcyjnym i wszystko jest ok, koszt 3 zł 0,5 litra.
nie będzie dobrze po pierwsze nie odtłuszcza jak powinno a to podstawa, po drugie możesz mieć przykrą niespodziankę jak zje lakier z obudowy albo opędzluje trochę jakieś plastikowe elementy.W ostateczności lepsza jest ciepła woda ze zwykłym mydłem i szczoteczka
Napisano 16 luty 2016 - 17:59
Na stacji benzynowej bez ołowiowa .Słoik i z podajnika ew dwóch...
Napisano 16 luty 2016 - 18:05
Użytkownik przemow edytował ten post 16 luty 2016 - 18:06
Napisano 16 luty 2016 - 18:07
uwzieli się na ciebie :-)Niektóre rozpuszczalniki ekstrakcyjne modyfikowane zostawiają biały nalot. Szczególnie mocno to było widać podczas mycia czarnuchów Shimano. No racism
Napisano 16 luty 2016 - 18:09
a nie mowilem uwzieli sie :-)nie będzie dobrze po pierwsze nie odtłuszcza jak powinno a to podstawa, po drugie możesz mieć przykrą niespodziankę jak zje lakier z obudowy albo opędzluje trochę jakieś plastikowe elementy.W ostateczności lepsza jest ciepła woda ze zwykłym mydłem i szczoteczka
Napisano 16 luty 2016 - 18:36
Napisano 16 luty 2016 - 18:46
Napisano 16 luty 2016 - 18:59
nikt nikomu nie chce dogryzać, ale bez zawahania mogę napisać ,że 50 % kołowrotków jakie u mnie były to następstwo czyjegoś partactwa albo samozwańczych prób ogarnięcia serwisu na dziwne wyczytane tu sposoby, zdecydowanie Przemek życzę Ci abyś nie musiał się na swoich błędach uczyć i żeby Ci nikt dupy nie obrabiał później
Napisano 16 luty 2016 - 19:11
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych