Orientuje się ktoś w takim razie jak będą rozpatrywane gwarancję seryjnych Elitek?
Nie low
nie gniec
Pare lat posłuży
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 25 styczeń 2019 - 14:53
Orientuje się ktoś w takim razie jak będą rozpatrywane gwarancję seryjnych Elitek?
Napisano 25 styczeń 2019 - 17:30
Napisano 25 styczeń 2019 - 18:45
Elit beda produkowane malo to sc zwiekszy oferte wedek kigana guides zostana zastompione sea guides na tanszych modelach Fuji reel seats zastompi sea guides global distributor sc5 i moze 6 zostanie rodgeek ktory tak naprawde jest sc sea guides guides i seats beda oferowane na rodgeek dystrybutozy typu mud hole, get bit itp moga wyprzedac jedynie to co maja na stanie
Czytam piąty raz i nadal nie wiem
cieszyć się - czy może smucić.
Napisano 25 styczeń 2019 - 18:54
Elit beda produkowane malo to sc zwiekszy oferte wedek kigana guides zostana zastompione sea guides na tanszych modelach Fuji reel seats zastompi sea guides global distributor sc5 i moze 6 zostanie rodgeek ktory tak naprawde jest sc sea guides guides i seats beda oferowane na rodgeek dystrybutozy typu mud hole, get bit itp moga wyprzedac jedynie to co maja na stanie
zdanie 61-krotnie złożone , wow!
Napisano 25 styczeń 2019 - 19:24
Ten tekst ma przyszłość, trzeba go tylko przetłumaczyć.
Napisano 25 styczeń 2019 - 19:37
Napisano 25 styczeń 2019 - 19:42
Jak byście mieszkali za granicą x lat ciekawe czy byście pamiętali polski język albo czy byście się przyznawali że znacie. ..? Więc nie ciągnijcie szydery tylko szanujcie
Tak, ale kropki i przecinki są w każdym języku.
Napisano 26 styczeń 2019 - 09:53
Pomogę Bruno:
StC Elite będą produkowane, mało tego - StC zwiększy ofertę wędek. Przelotki Kigan zostaną zastąpione przelotkami Sea Guides, w tańszych modelach uchwyty Fuji zostaną zastąpione przez Sea Guides. Globalny dystrybutor blanków StC z SCV i może SCVI zostanie f-ma Rodgeek, która tak naprawdę jest StC. Przelotki i uchwyty Sea Guides będą oferowane na Rodgeek. Dystrybutorzy typu Mud Hole, Get Bit itp. mogą wyprzedać jedynie to co mają na stanie z oferty blanków StC.
Napisano 26 styczeń 2019 - 10:05
Napisano 26 styczeń 2019 - 10:06
...z Get Bit już zdążyłem się skontaktowac w tej sprawie niestety dostałem odpowiedź że na stanie mają zero SC V
Napisano 26 styczeń 2019 - 10:13
...z Get Bit już zdążyłem się skontaktowac w tej sprawie niestety dostałem odpowiedź że na stanie mają zero SC V
Pawełku tylko leszczyna pozostaje .Uparłeś się na te SC V jakby innych blanków nie było.Jedź do Zbigniewa do Lublina i pomacaj.Jest taki piękny travel ideolo dla Ciebie.Byś nie szukał masz tu link do niego .
http://wedki.pl/wedki2017/?p=693
Napisano 26 styczeń 2019 - 11:08
Potwierdziły się ploty z targów w Amsterdamie, że StC z SeaGuides się dogaduje....a to wszystko przez olewcze podejście Fuji do dystrybucji i cen.
Napisano 26 styczeń 2019 - 14:24
Napisano 26 styczeń 2019 - 14:39
Napisano 26 styczeń 2019 - 15:56
Jak ktoś chętny to za połowę ceny oddam swoje😉Wprawdzie gotowce ale ceny moooocno poszybowały w górę
https://www.zbik.pl/...anguage)/pol-PL
Napisano 26 styczeń 2019 - 16:26
Użytkownik sharkfishing edytował ten post 26 styczeń 2019 - 16:27
Napisano 10 luty 2019 - 16:43
Dzieki Mario nie wszystki fuji uchwyty beda zastompione seaguide o zmiane kigan na sg i sprzedazy blanks ta decyzja zapadla juz w zeszle wakacje troche wiecej news jak bede mogl sie odezwac
Bruno, Ty tak specjalnie? Wiedzę masz cenną i z pierwszej ręki, ale my tu biedne żuczki w kraju słabo radzimy sobie z czytaniem bez tych prehistorycznych kropek i przecinków.
Napisano 10 luty 2019 - 18:42
W międzyczasie info od Rod Geeks, czyli zapowiadanego wyłącznego dystrybutora St.Croix
- wyglada zatem na to, że póki co o blankach st.croix w Europie możemy zapomnieć.
Osobiście powoli godzę się z myśla o położeniu przysłowiowego "krzyżyka" na st. croix. Ponieważ interesuja mnie wyłącznie możliwość budowy wędki typu custom to firma która nie oferuje blanków dla mnie po prostu nie istnieje. Wygląda na to że ten wątek wkrótce będzie można zamknąć "Sztandar wyprowadzić! "
Napisano 10 luty 2019 - 19:13
Tu jest jeszcze sporo blanków:
https://www.rodhouse...en/330-st-croix-
koszt transportu jednoskładow 7' i dłuższych do PL... 49eur
Napisano 10 luty 2019 - 19:25
.... w tych cenach nie jestem nimi zainteresowany, nawet jeśli miałyby to być ostatnie st.croix a może zwłaszcza jeśli miałyby to być ostatnie st.croix...
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych