Daniel 40staki są dobre na otarcie łez
No o tym piszę przeca, że szansa jest na okunia ale mogą brać też zwykłe okonie.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 październik 2017 - 18:56
Daniel 40staki są dobre na otarcie łez
No o tym piszę przeca, że szansa jest na okunia ale mogą brać też zwykłe okonie.
Napisano 17 październik 2017 - 19:16
Zaczynacie mnie denerwować ! Na mojej wodzie okonie zaczynają się od 25cm, a na 36cm się kończą
Napisano 17 październik 2017 - 19:24
Marcin na Twojej wodzie jest dobro, które zamianiłbym na wszystkie złowione okonie i nie mam tu absolutnie na myśli sandaczy...
Napisano 17 październik 2017 - 19:26
Zaczynacie mnie denerwować ! Na mojej wodzie okonie zaczynają się od 25cm, a na 36cm się kończą
Napisano 17 październik 2017 - 19:30
Jak dożyję to z wiosny obrobimy metę o, której gadaliśmy w lato...No i trzeba pojechać na Odrę nawet jak by miały nie brać bo stęskniłem się za nią strasznie, w tym sezonie nie byłem razu
Napisano 17 październik 2017 - 19:31
Jak dożyję to z wiosny obrobimy metę o, której gadaliśmy w lato...No i trzeba pojechać na Odrę nawet jak by miały nie brać bo stęskniłem się za nią strasznie, w tym sezonie nie byłem razu
Napisano 17 październik 2017 - 19:36
Dlatego zrobiłeś przynętę na okunie ;-)
A Kuba to zakochany w tych swoich torpedach. Coś czuję, że nawet na Zegrzu miałby używanie
Tapatalknięte z komórki
Kuba na zalewie nie połowi "bolków" bo on nie łowi bocznym trokiem ha....ha...ha
Napisano 17 październik 2017 - 19:51
Marcin, ogarnij przez zimę co masz ogarnąć w zimę i obędzie się bez troka...zobaczysz
Napisano 18 październik 2017 - 18:06
Jeżeli myślisz o bolkach i Odrze w okolicy Wrocławia to pomyślcie też Mietkowie. Jest ich tam dużo są pokaźne.
Jak trafisz na dobry dzień to nie skończy się na jednym czy dwóch.
Pozdrawiam
Sławek
Napisano 18 październik 2017 - 18:17
Kuba ma plan,ja mam go zrealizować,a bolki dostaną po "pyskach" ha...ha....Zobaczymy co z tego wyjdzie,bo czasu brakuje.
Napisano 18 październik 2017 - 18:28
Napisano 18 październik 2017 - 20:55
Bardzo długa,a pomysłów masa-oj nie wiem Kuba czy wystarczy czasu...Ale mam jeszcze coś ,co Ciebie zaciekawi.Kto wie,może odpali?
Napisano 18 październik 2017 - 21:12
No i tak dochodzimy znowu do sytuacji, że trzeba zameldować się do Mamy Piotra, chyba w końcu przywiozę jakieś kwiaty bo się tam robi pomału jakiś wędkarski hotel
Napisano 18 październik 2017 - 21:50
Kuba moje drzwi są dla Ciebie też zawsze otwarte,choć ja nie mam takiej zajawki na "tarpony" jak Ty i Piotrek!
Aczkolwiek co do pasiaków Twoje rady są bezcenne.
Napisano 19 październik 2017 - 12:05
Napisano 19 październik 2017 - 15:28
Napisano 19 październik 2017 - 18:21
To już decyzja Marcina
ale z tego co wiem, raczej po zakończeniu "testów"
i raczej niechętnie w sprzedaży - bo pracochłonna to zabawa
Napisano 19 październik 2017 - 19:48
A kiedy reszta ujrzy tą "słynną" już gumę lub kiedy trafi ona do sprzedaży?😁😁
Użytkownik JunakFlyFishing edytował ten post 19 październik 2017 - 19:49
Napisano 19 październik 2017 - 21:01
Nie ma czegoś takiego jak najłowniejsze gumy są co najwyżej gumy dobrze dobrane do danego momentu, miejsca i stanu żerowania lub jego braku u okoni. Dochodzi do tego oczywiście wpływ nowego, dobrego produktu i paleta barw a na koniec nieoceniony składnik czyli operator, którego rola jest w przypadku okoni niesłychanie istotna a ta istotność jest wprost proporcjonalna do spadku aktywności żerowej stada ryb. Kiedy dochodzi już do momentu gdzie ryby nie polują a jednak odżywiają się zaczyna dochodzić kolejny składnik, którym jest masa własna przynęty i tu zaczyna się cała wirtuozeria na szczycie której pojawia się mormyszka na haku nr 26 z wolframową główką wielkości cebulki włosa, która wlatuje, okoniowi wielkości grosza, do gardła, podczas spowolnionego wpływem temperatury wody, wziewu...życie
Napisano 19 październik 2017 - 21:02
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych