Może jestem dziwakiem, ale jakoś mnie to nie "kręci". Zdecydowanie wolę w NATURZE!
Nie martw się, jesteś całkowicie normalny. Też byśmy je woleli w naturze!
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 26 luty 2020 - 23:10
Może jestem dziwakiem, ale jakoś mnie to nie "kręci". Zdecydowanie wolę w NATURZE!
Napisano 27 luty 2020 - 00:45
Napisano 27 luty 2020 - 11:04
Nowy trend obuwniczy na wiosnę...
Napisano 27 luty 2020 - 15:34
Napisano 27 luty 2020 - 16:12
Napisano 27 luty 2020 - 17:19
Napisano 27 luty 2020 - 17:45
Musi być jakiś epoksyd, że tak długo się trzyma
Napisano 27 luty 2020 - 17:53
To jest tak zwany naturany odruch zdrowego chłopa że patrzy na płeć piękną , tylko pedały się nie oglądają zzzzzaaaaaa kobitkami
Napisano 27 luty 2020 - 18:05
Ładna ta Alice. Gdybym nie był zajęty miałaby szansę zostać moją żoną
Drac , podejrzewam że nie zdażyłbyś za nią , no chyba że masz dobrą kondycje
Napisano 28 luty 2020 - 07:00
Piękne...tylko coś lakier się przesunął
Nie znasz się, teraz taka moda na dwubarwne...
Napisano 28 luty 2020 - 09:30
Napisano 28 luty 2020 - 10:29
Pewnie to "flagowce"
Na pewno wyskakują w zależności od tego co kto ma w głowie
Użytkownik Nika edytował ten post 28 luty 2020 - 10:29
Napisano 28 luty 2020 - 18:11
Użytkownik anpart edytował ten post 28 luty 2020 - 18:14
Napisano 28 luty 2020 - 18:39
Napisano 28 luty 2020 - 21:04
W sumie masz rację wszędzie te d...
Użytkownik anpart edytował ten post 28 luty 2020 - 21:09
Napisano 28 luty 2020 - 21:07
Użytkownik anpart edytował ten post 28 luty 2020 - 21:11
Napisano 28 luty 2020 - 21:55
Napisano 29 luty 2020 - 08:03
....no nie przesadzajmy z tym ze to my tylko tacy oblakani za cyckami jestesmy
Jakby kobitki nie lubialy ich pokazywac to pewnie ogladalibysmy je znacznie rzadziej.
Dowod,- prosze:
W ubieglym tygodniu dostalem nowego pacjento-klienta. Mlody symapatyczny Niemiec. Jakos tak szybko przypadla mu moja osoba do gustu i mowi,- wie pan to dobrze ze nie dostalem jakiegos niemieckiego terapeuty. Ja to zawsze lubialem polakow. Nawet mialem kiedys dziewczyne z polski, super byla, ale polski jest za trudnym jezykiem dla mnie. Grzecznie zapytalem, ale pewnie dziekuje i prosze - nauczyl sie pan po polsku. Odparl ze nie... Jedyna co nauczyla go dziewczyna bylo "jestem glupi Janek" i "pokaz cycki"
Napisano 29 luty 2020 - 16:59
To nie jest tak że nie lubię , ale te co chce zawsze oglądać mam na wyciągnie ręki , resztę można zobaczyć wszędzie . A prwdziwe piękno przyrody w tym zaganianym świecie , można zobaczyć rzadko , za opłatą o wiele większa niż zrobione cycki albo nigdy . Takie wyprawy chłopaków na Syberię , do Chile , Mongolii , Wenezueli , Islandii to dopiero są piękne widoki . Byłem kilka razy w Szwecji ale tylko północ i szkiery zrobiły wrażenie . Natomiast w środkowej Finlandii jestem zakochany. Bo oprócz ryb chłonę całym sobą tą przyrodę , w naszym kraju bardzo mało osiągalną . Np. w Finlandii właścicielka domków będąc u nas na obiedzie powiadomiła nas żeby nic nie zostawiać na stole , grillu ,przedsionku bo w pobliżu kręcą się niedźwiedzie . Las wygląda trochę inaczej niż w większości naszych lasów , jest pierwotny . Grzyby zbiera się 5 minut w ilości kilku kilogramów. I to dla mnie jest piękne , Anię jakieś cycki które są zrobione za parę koła tylko po to by byle Janusz się zachwycał a jak ma trochę kasy to... Tyle w temacie....no nie przesadzajmy z tym ze to my tylko tacy oblakani za cyckami jestesmy
Jakby kobitki nie lubialy ich pokazywac to pewnie ogladalibysmy je znacznie rzadziej.
Dowod,- prosze:
W ubieglym tygodniu dostalem nowego pacjento-klienta. Mlody symapatyczny Niemiec. Jakos tak szybko przypadla mu moja osoba do gustu i mowi,- wie pan to dobrze ze nie dostalem jakiegos niemieckiego terapeuty. Ja to zawsze lubialem polakow. Nawet mialem kiedys dziewczyne z polski, super byla, ale polski jest za trudnym jezykiem dla mnie. Grzecznie zapytalem, ale pewnie dziekuje i prosze - nauczyl sie pan po polsku. Odparl ze nie... Jedyna co nauczyla go dziewczyna bylo "jestem glupi Janek" i "pokaz cycki"
Napisano 29 luty 2020 - 19:27
Natomiast w środkowej Finlandii jestem zakochany[emoji3526
To tak jak ja w Norwegii. W ub. roku był 7 raz a żona podziela moje uczucia.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych