Władza się nie zmieni... Jedynie wystawiony na strzał na świeczniku może...
Czy zmieniło sie cos po wymianie naczelnego w Związku???
Miało być lepiej, wyszło jak zawsze, albo i gorzej...
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 czerwiec 2017 - 14:59
Władza się nie zmieni... Jedynie wystawiony na strzał na świeczniku może...
Czy zmieniło sie cos po wymianie naczelnego w Związku???
Miało być lepiej, wyszło jak zawsze, albo i gorzej...
Napisano 25 czerwiec 2017 - 19:56
Kapitan się nie zmienił, stosunkiem głosów 114/48 na 162 osoby głosujące prezesem ponownie wybrany został Z. B.
Napisano 25 czerwiec 2017 - 20:22
Kapitan się nie zmienił, stosunkiem głosów 114/48 na 162 osoby głosujące prezesem ponownie wybrany został Z. B.
Dzięki za info. Status Quo trwa. Liczyłem po cichu, że może będzie niespodzianka. Szkoda.
Użytkownik luk_80 edytował ten post 25 czerwiec 2017 - 20:31
Napisano 25 czerwiec 2017 - 20:30
Tego można było się spodziewać.
Napisano 25 czerwiec 2017 - 20:59
Tytułem uzupełnienia. Zarząd Okręgu został rozszerzony z 21 do 24 osób(po połączeniu z Łodzią), w którym znalazło się kilku nowych delegatów reprezentujących młodsze pokolenie. Komisja rewizyjna jak i Sąd Koleżeński pozostał praktycznie bez zmian.
Pozdrawiam M.
Napisano 03 lipiec 2017 - 08:30
Czy wie ktoś coś o łowieniu wędkarzy z OS na Bugu mazowieckim ?
Napisano 03 lipiec 2017 - 09:14
Wie
Każdy chętny z OS może nieodpłatnie otrzymać zezwolenie na wędkowanie w obwodzie rybackim Bug Nr 5.
Udało się zmusić ZOM do podpisania porozumienia, niestety tylko na ten rok. ZOM ma zamiar złożyć wniosek o kasację wyroku. Dodatkowo ZG nagle zaczął się interesować tematem i próbuje zmusić ZOS do wycofania pozwu o odszkodowanie.
Napisano 03 lipiec 2017 - 10:43
Dodatkowo ZG nagle zaczął się interesować tematem i próbuje zmusić ZOS do wycofania pozwu o odszkodowanie.
Jak również ponoć coś końbinują w temacie "dlaczego wędkarze z OM przechodzą do OS" i jak to odkręcić i kogo ukarać.
Napisano 03 lipiec 2017 - 11:37
Ogólnie mazowsze ostro atakuje siedlecki, a ZG klaszcze i pomaga.
Nic to, damy radę, nie pierwszy to i nie ostatni atak
Napisano 03 lipiec 2017 - 17:00
Bartku, nie pierwszy i nie ostatni i nie tylko na Okręg Siedlce...
Śmierdzi mi to wszystko chęcią zamiany wszystkiego w jeden Okręg...
Z drugiej strony członkowie będa zadowoleni - jeden okręg, jedna opłata na cały kraj... Tak śmieszno że aż straszno...
Napisano 03 lipiec 2017 - 17:12
Bartku, nie pierwszy i nie ostatni i nie tylko na Okręg Siedlce...
Śmierdzi mi to wszystko chęcią zamiany wszystkiego w jeden Okręg...
Mnie śmierdzi podobnie . Najchętniej by łykneli wszystkie okręgi nadbużańskie, zapewne w 2019 wygrają Narew w ok. Łomży, Radom bo ma Wisłę i Pilicę no i Ciechanów bo ma Wkrę. Wtedy Białystok sam poprosi o przyjęcie i Mazowsze będzie miało wszystkie wody w centrum. na płn-wsch i wschodzie kraju.
Napisano 04 lipiec 2017 - 09:33
Nie kracz Darek, nie kracz. W najbliższych dniach odbędzie się spotkanie przedstawicieli okręgów tzw "Ściany Wschodniej". Ciekaw jestem ustaleń i konkluzji, będą kluczowe dla tegorocznego zjazdu krajowego.
A z ciekawostek, 23 czerwca PZW zostało zarejestrowane jako stowarzyszenie na podstawie nowego statutu.
Napisano 04 lipiec 2017 - 14:49
Nie kracz Darek, nie kracz. W najbliższych dniach odbędzie się spotkanie przedstawicieli okręgów tzw "Ściany Wschodniej". Ciekaw jestem ustaleń i konkluzji, będą kluczowe dla tegorocznego zjazdu krajowego.
A z ciekawostek, 23 czerwca PZW zostało zarejestrowane jako stowarzyszenie na podstawie nowego statutu.
Ja nie kraczę tylko przewiduję ruchy wroga na kilka posunięć do przodu .
Najlepiej byłoby gdyby powstał jeden okręg , ponoć większy może więcej .
Napisano 04 lipiec 2017 - 19:05
A co daje ta zmiana, jest dla wędkarzy na lepsze, czy jednak umacnia beton ?
Napisano 04 lipiec 2017 - 20:08
Dla przeciętnego wędkarza nie ma najmniejszego znaczenia
Napisano 12 lipiec 2017 - 12:15
Pytanie do zorientowanych. Jadę do was połowić na urlop. Składka - członkowska na zagospodarowanie i ochronę wód PZW 125 zł płacę u was gdzieś powiedzmy w sklepie. Co ze składką członkowską na 2017 rok ? U siebie opłacić czy też u was ?
Napisano 12 lipiec 2017 - 13:02
A gdzie jest to u was? Który okręg?
Napisano 12 lipiec 2017 - 13:08
Olsztyn
Napisano 12 lipiec 2017 - 13:49
Pytałem, gdzie chcesz przyjechać
Napisano 12 lipiec 2017 - 19:46
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych