River Runner ! posiadam polecam
A ten kij to z dzieloną rękojeścią? Kij bardziej pstrągowy?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 20 kwiecień 2015 - 09:51
River Runner ! posiadam polecam
A ten kij to z dzieloną rękojeścią? Kij bardziej pstrągowy?
Napisano 20 kwiecień 2015 - 21:41
A co powiecie o tym kiju? http://bass-sklep.pl...uplikat-1.html Naprawdę mają dobrą okazje -20%
Potrzebuje opinii na temat tego kijka, może ktoś z kolegów go posiada i mógłby coś mi doradzić?
Najpierw się zorientuj czy w ogóle będą mieli go na stanie. Ja się u nich naciąłem właśnie na taką "promocję". Dopiero postraszeni sprawą skierowaną na policję oddali kasę.
Napisano 21 kwiecień 2015 - 07:32
Kupować za pobraniem i z głowy. Różnica w kosztach niewielka, a sprzedającym wówczas zależy, żeby wysłać jak najszybciej, bo dopiero wtedy mają kasę.
Napisano 21 kwiecień 2015 - 13:21
Kupować za pobraniem i z głowy. Różnica w kosztach niewielka, a sprzedającym wówczas zależy, żeby wysłać jak najszybciej, bo dopiero wtedy mają kasę.
Napisano 21 kwiecień 2015 - 14:03
Za pobraniem nie da rady bo żona się dowie ile kij kosztował
Jest na to sposób podaj adres dobrego kumpla, przynajmniej ja tak robię
Napisano 21 kwiecień 2015 - 14:27
Jest na to sposób podaj adres dobrego kumpla, przynajmniej ja tak robię
W sumie dobry pomysł
Napisano 21 kwiecień 2015 - 14:35
Chłopaki, kobitki nie są głupie. One i tak wiedzą, ze to nie dla kumpla, tylko dla Was i mają radochę, ze się ich boicie. Trudno takie życie.
Każdy kombinuje, jak potrafi.
Zapewne to znacie, ale wiecie, jakie jest największe zmartwienie wędkarza??
że po jego śmierci żona będzie sprzedawała mu sprzęt wędkarski za tyle, ile jej powiedział,że kosztował.
Pozdrawiam
Napisano 21 kwiecień 2015 - 14:36
Gromadzki,
uważaj zona "buszuje" już na JB i zna Twój nick. Jesteś namierzony
Użytkownik 2703tomi edytował ten post 21 kwiecień 2015 - 14:37
Napisano 21 kwiecień 2015 - 15:14
Gromadzki,
uważaj zona "buszuje" już na JB i zna Twój nick. Jesteś namierzony
Buszowała na " Wedkuje" dlatego zmieniłem portal, mam nadzieję że tu nie trafi.
Napisano 21 kwiecień 2015 - 15:21
Napisano 24 kwiecień 2015 - 11:17
Heh przypomina mi się moja sytuacja w tamtym roku kiedy to potajemnie pojechałem po kij zamówiony w sklepie ... Wszystko było by ok , ale siostra na weekend przyjechała i się zapytała " jak tam Darka nowy kij" Co się potem działo ... Ciche dni ...
Napisano 24 kwiecień 2015 - 12:25
Napisano 24 kwiecień 2015 - 13:03
Kurde chłopaki co jest z wami. Trzeba wiedzieć czy sobie można na coś pozwolić, jeśli tak to ani żona ani nikt nie ma prawa wam zabronić. Albo macie straszne żony albo z wami coś nie tak. Kłamać osobę z którą się żyję? To trochę żałosne. Nie odbierajcie tego zbyt osobiście, dla mnie klamanie to słabość a trzeba silnym być
Taaak - to weź tu wytłumacz, że masz już dwie wędki pod pstrąga ale przydałaby się jeszcze jedna - krótsza bo zielsko teraz rośnie nad rzeczkami?
Napisano 24 kwiecień 2015 - 13:19
Moze faktycznie ci nie potrzeba
Napisano 24 kwiecień 2015 - 15:05
Koledzy tak jak kij kijowi nie równy, tak samo ..... są Żony i żoneczki. Moja lepiej niech żyje w nieświadomości sorry za Of
Napisano 24 kwiecień 2015 - 21:05
Witam, z góry przepraszam za OT, ale temat tyczy się porównania modelu St.Croix Premier Ps70mf2 a Fenwick HMG GS70ML-MF-2 18g z GSM-M-2 21g.
Szukam kijaszka pod sandacza na lekko i moje pytanie brzmi następująco: Czy ktoś porównywał bezpośrednio Premiera z którymś z wymienionych HMG ? Co będzie lepsze i jak najbardziej zbliżone do parametrów St.Croix-a ? Cena identyczna lecz dożywotnia gwarancja bardziej przekonuje oraz większa ilość komentarzy apropo kijków Fenwicka. Wiem że decyzja należy do mnie ale może ktoś mógłby powiedzieć coś mądrego w tej sprawie
Napisano 25 kwiecień 2015 - 05:19
Poszukaj starszej EliteTECH - są teraz w wyprzedażach. Zamiast serii PREMIER wolałbym Mojo Bass - cena podobna ale design tych wędek, wykończenia i praca w mojej ocenie są dużo lepsze niż w Premierze.
Łowiłem Mojo Bass-em wersją do 17,5g oraz 21g. Ta pierwsza to na prawdę dobra sandaczówka za te pieniądze, druga zaś to mocny kawał kija.
Napisano 26 kwiecień 2015 - 09:48
Napisano 26 kwiecień 2015 - 15:31
Napisano 26 kwiecień 2015 - 15:39
KR Fishing - http://www.fenwick.com.pl/
W zakładce "kontakt" masz adres e-mail i numer telefonu. Można zasięgnąć informacji przez telefon. Też tak robiłem.
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych