Ostatnio mało śledzę forum,fakt nie jestem na bieżąco.Tak czytam sobie te wątek,troszkę wyrywkowo...i powiedzcie mi kto to jest ten BOB1 ?
Kompletnie anonimowy dla mnie koleś. Nawalił trzy tysiące postów na forum,a ja nie wiem kto to jest ? Wchodzę na jego profil,a tam nic,prawie nic,że Warszawa,że foto z blue grzywką jakieś pewnie z sieci,pewnie jak by mógł to by dopisał "szlachta nie pracuje",czyli nic Czy to już czas znikać z tego forum,wykasować konto ? Chyba już stary jestem...a przy okazji zlewam osoby wstydzące się swojej tożsamości.
Taps chętnie przedstawię ci mojego klegę o nicu BOB 1.Bardzo wesoły i uczciwy gość, którego poznałem kilka lat temu na forum i zaraz potem w realu gdy wyszedł z inicjatywą by kupić mi ,, niedostępny,, skandynawski film ,,szczupak,, od tamtego czasu wielokrotnie widujemy się na zlotach, wspólnych wędkarskich wypadach itp Nasze rozmowy telefoniczne trwają czasami godzinę, jest to wędkarz o bardzo dużej wiedzy i doświadczeniu dysponujący castingowymi zabytkami jak i najnowocześniejszymi konstrukcjami młynków, blanków i wabików. Jeśli będziesz miał ochotę polecam ci poznać Boba 1 a zyskasz miłego i rozsądnego znajomka
Pozdrawiam Radek lat 30.
Robert bardzo fajny wątek mam nadzieję iż będziesz go prowadził mimo iż wymaga wiele zaangażowania.
P.S. Do wszystkich cyprysów i innych forumowiczów piszących pszenno-buraczane posty, zluzujcie gumę w majtkach i poczekajcie na dalszy rozwój wątku może was oświeci i znajdziecie odpowiedź na swoje pytanie.