Dziękuję Wszystkim za tak pozytywne opinie. Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy i nakręca do dalszych poszukiwań ciekawych obiektów i historii z nimi związanych
[Artykuł] Weekend w Hertogenbosch
#21 ONLINE
Napisano 04 kwiecień 2016 - 10:37
- Paweł Bugajski lubi to
#22 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2016 - 10:46
Bob,
pozwiedzałeś to może teraz brykniemy na ryby do holandii?
jakiś szybki wypad na zasadzie 3 dni łowienia na pełnym gazie?
#23 ONLINE
Napisano 04 kwiecień 2016 - 14:07
Teraz to chyba tam rybska maję jakiś okres ochronny?
#24 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2016 - 14:10
ano maja, do ostatniej soboty maja dozwolona jedynie muszka do 2.5cm ;-) ew. metody splawikowo-gruntowe z wylaczeniem np martwej rybki lub jej czesci (filet) zywiec zabroniony.
- BOB lubi to
#25 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2016 - 17:55
Brawo Robercie !
Wielkie dzięki za możliwość pooglądania tych wszystkich skarbów ... chociaż na zdjęciach ...
pozdrawiam !
- BOB lubi to
#26 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 07:27
Aż oczy bolą patrzeć, jakby to powiedział Wacław Jarząbek Rewelacyjna rzecz taki straganik ze sprzętem z poprzednich wieków. Czy ja bym stamtąd wyszedł przed zamknięciem lokalu, mam wątpliwości
- BOB lubi to
#27 ONLINE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 10:26
I my wychodziliśmy z ostatnimi wystawcami a na finiszu robiliśmy ostatnie zakupy
(ja kupiłem np. spakowany już system "Krokodyl" House of Hardy )
- joker lubi to
#28 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 17:37
- BOB lubi to
#29 ONLINE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 18:02
Super wyjazd i super relacja! Z mojej karty płatniczej, to dym by szedł taki, że na tej giełdzie byłoby trzeba po omacku chodzić! Dziękujemy @BOB1!
- BOB lubi to
#30 ONLINE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 18:12
Ojjj polubili by cię Holendrzy ... bo bardzo lubią lokale, w których mało co widać z powodu dymu (źródłem wcale nie jest karta płatnicza)
- Dokuś lubi to
#31 ONLINE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 18:22
Ojjj polubili by cię Holendrzy ... bo bardzo lubią lokale, w których mało co widać z powodu dymu (źródłem wcale nie jest karta płatnicza)
...To może to nie dym, tylko mgła od tych źródeł, czy kanałów!....
#32 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 18:33
nom, za to da się zapłacić kartą ;-) w "tych lokalach" haha
- BOB lubi to
#33 ONLINE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 18:39
Nie zgłębiajmy tematu bo i tak nie napiszę "uzupełnienia" artykułu
#34 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 18:51
@BOB super relacja Dziękuję
- BOB lubi to
#35 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2016 - 18:57
Nie zgłębiajmy tematu bo i tak nie napiszę "uzupełnienia" artykułu
Nie drążę dalej, kto zechce to sam sprawdzi "jak to jest"
- BOB lubi to
#36 OFFLINE
Napisano 15 sierpień 2016 - 10:52
Holandia - piekny kraj , pełen kanałów ale i tez dostep do morza . W latach 90-tych mieszkałem troche w Holandii i do dziś załuje że nie łowiłem ryb na holenderskich wodach , szczególnie widząc zdjęcia i tak fajny reportaż . Ale przynajmniej zostały wspomnienia pieknego kraju i fajnych ludzi których poznałem podczas pobytu w Nl. Łąki kwiatów na wiosnę - jak wracałem z pracy a kwitły hiacynty wystarczyło otworzyć szybę i nie potrzeba było odświeżacza , cudowny zapach . Bajkowy kraj , załuję że nie zostałem na stałe .
Pozdrawiam autora reportażu .Dzięki.
- BOB lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych