SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016
#41 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 21:56
Planuję uczestniczyć w SF Bydgoszcz i zakupić koszulkę. Jednakże nie wiem czy dojadę po Ślubie Szwagra (z Warszawy, bez weseliska) i czy będę mógł odebrać koszulkę osobiście na zawodach
Czy można liczyć później na wysyłkę? Oczywiście pokryję koszty.
#42 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 21:59
Przepraszam, ale nie mogę inaczej. Panowie, Remek wyraźnie powiedział w filmiku, że koszulki SF będą dostępne dla uczestników imprezy w Bydgoszczy. Będzie można zakupić na miejscu, przed zawodami. Przestańcie "przytulać", bo to nie ma najmniejszego sensu.
- Jeziorm 1 lubi to
#43 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 22:04
Też się piszę na koszulkę "SFP" bardzo fajna...
i jak pojawi się "Jerbait.pl" też chętnie wezmę ale nie ukrywam że cena gra dużą rolę ile szt będę mógł zakupić
#44 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 22:05
Przepraszam, ale nie mogę inaczej. Panowie, Remek wyraźnie powiedział w filmiku, że koszulki SF będą dostępne dla uczestników imprezy w Bydgoszczy. Będzie można zakupić na miejscu, przed zawodami. Przestańcie "przytulać", bo to nie ma najmniejszego sensu.
Wybacz ale poczekam na wypowiedź np. Remka.
Nie "przytulam" a upewniam się jakie mam możliwości.
Jak odpowiedź mnie nie usatysfakcjonuje to zakupię i odbiorę na kolejnych edycjach. Nie widzę problemu i ich się nie doszukuję. Wyluzuj Bartsiedlce...
- urasenty lubi to
#45 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2016 - 22:23
Ależ Krzysztofie, luzu mi nie brakuje.
Po prostu mam wrażenie, że nikt nie słuchał Remka.
Moje "przepraszam" na początku wpisu odnosi się do niego, a właściwie do braku reakcji Ojca Dyrektora.
A na imię mi Bartek, pseudo bartsiedlce, "Bartolini Bartłomiej, herbu zielona pietruszka, do usług".
PS
Dzięki za komplement, usunięty zgodnie z sugestią
- godski i biker1 lubią to
#46 OFFLINE
Napisano 15 kwiecień 2016 - 12:38
tu wszyscy przestępują z nogi na nogę aby dowiedzieć się ile trzeba kasy odłożyć na SFE Bydgoszcz aby zostać szczęśliwym posiadaczem tegoż przyodziewku.
A że na zawody stawię się z połową rodziny to wydatek będzie dwukrotnie większy. Może zniżki rodzinne, lub inne 500+
Użytkownik wuran edytował ten post 15 kwiecień 2016 - 12:38
- remek, urasenty, Frogerset i 2 innych osób lubią to
#47 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2016 - 19:05
#48 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2016 - 19:24
Zostaje mi chyba tylko Wrocław.
Już wiem, że w Bydgoszczy nie zawijam, Żona po weselu zaplanowała Nam Randkę w W-wie
Koszulkę nabędę więc na Wrocław. A cena wysoka ale i wykonanie pewnie jeszcze lepsze
#49 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2016 - 20:50
Koszulka 179 zł...sporo ale ...jednak Polska.
Skąd znana jest ta cena?
#50 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2016 - 20:59
Czy droga? Wpiszcie w Google "koszulka wędkarska zawodnicza". Sprawdzicie ile kosztują chińskie koszulki sprzedawane w Polsce z nadrukiem Myślę, że zmienicie zdanie. One tyle kosztują - 100% zadruku. Nasze to - polski materiał, w Polsce drukowane, w Polsce szyte, projektowane - krótko nawet nie mamy angielskiego napisu a "wyprodukowano w Polsce"
- Piotrek Milupa, kaczor, Vita i 1 inna osoba lubią to
#51 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2016 - 21:37
Tak, to oficjalna cena - koszulka do nabycia jako opcja przy rejestracji na Bydgoszcz - od dzisiaj. Od jutra w pakiecie PREMIUM na Poznań.
Czy droga? Wpiszcie w Google "koszulka wędkarska zawodnicza". Sprawdzicie ile kosztują chińskie koszulki sprzedawane w Polsce z nadrukiem Myślę, że zmienicie zdanie. One tyle kosztują - 100% zadruku. Nasze to - polski materiał, w Polsce drukowane, w Polsce szyte, projektowane - krótko nawet nie mamy angielskiego napisu a "wyprodukowano w Polsce"
A jeśli już mam opłacony Bydgoszcz to jak mogę dopłacić za koszulkę? też przez formularz do zapisów? I jak z rozmiarówka?
Użytkownik dreadknight edytował ten post 17 kwiecień 2016 - 21:49
#52 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2016 - 21:38
- biker1 lubi to
#53 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2016 - 21:51
Ok dzięki . A kwestia rozmiarówki? można gdzieś sprawdzić sobie rozmiary czy to na miejscu będzie do przemierzenia/wybrania ?
#54 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2016 - 21:53
Tak. Wybierasz tylko dodatek - druga opcja.
Jak mam opłacony bilet to mogę za gotówkę na miejscu w Bydgoszczy kupić?
#55 OFFLINE
Napisano 18 kwiecień 2016 - 05:59
Ok dzięki . A kwestia rozmiarówki? można gdzieś sprawdzić sobie rozmiary czy to na miejscu będzie do przemierzenia/wybrania ?
Deklarujesz w formularzu ale na miejscu damy radę sprawdzić i podmienić.
#56 OFFLINE
Napisano 18 kwiecień 2016 - 06:00
Jak mam opłacony bilet to mogę za gotówkę na miejscu w Bydgoszczy kupić?
Niestety nie ma takiej możliwości - na imprezach obowiązuje zakaz handlu - dotyczy też nas. Dlatego tylko odbiór.
#57 OFFLINE
Napisano 18 kwiecień 2016 - 07:33
Niestety nie ma takiej możliwości - na imprezach obowiązuje zakaz handlu - dotyczy też nas. Dlatego tylko odbiór.
Szkoda
#58 OFFLINE
Napisano 18 kwiecień 2016 - 07:40
Szkoda
No niestety to się wiąże z wieloma sprawami - my koncentrujemy się na realizacji super imprezy.
#59 ONLINE
Napisano 18 kwiecień 2016 - 07:49
Czyli co dokładanie mają zrobić osoby już zapisane na BydgoszczU ?
#60 OFFLINE
Napisano 18 kwiecień 2016 - 08:12
1. http://bydgoszcz2016.evenea.pl/
2. Wybieramy TYLKO drugą opcję - Dodatek PREMIUM (koszulka Street Fishing Extreme 2016)
3. Dalej już system poprowadzi
4. Przychodzicie na zawody - my już czekamy na Ciebie z koszulką ....
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: sfe2016, street fishing
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych