Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam , zajmuje się drobnym majsterkowaniem wobków, (jak coś fajnego wyjdzie na pewno się pochwale :mellow: ) i odnośnie tego mam pytanko, czy wie może czy w Polsce można kupić pół produkty do wobków ? chodzi mi o śmigła, spychacze na przód wobków, czy np oczka na śrubie(tak zwane crank baity)chodzi mi konkretnie o łatwość dostępu. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam forumowiczów.
Posted

Luke, i'm not your father :lol: ale czy przejrzałeś chociaż trochę Forum zanim zapytałeś? Bo miejsce, w którym pytasz świadczy, że niekoniecznie B)

Jak coś fajnego wyrzeźbisz, wrzuć koniecznie do woblerowej wariacji :D

Pozdrawiam

Grzesiek

Posted

...

chodzi mi o śmigła, spychacze na przód wobków, czy np oczka na śrubie(tak zwane crank baity)

...

mam wrazenie, ze tu zostaly pomylone pewne pojecia

Posted

Oczywiście chodziło mi o nieodpowiedni temat, a nie o Forum. Tu czuj się jak u siebie - większość z nas jest po jasnej stronie mocy :mellow:

Pozdrawiam

Grzesiek

Niestety nie podpowiem odnośnie dostępności materiałów, bo nie robię swoich przynęt.

Jeśli masz chęć, tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16808&am p;start=0& możesz się przedstawić, w jakim regionie łowisz, jakimi metodami, jakie rybki itp. :D

Posted
Był gdzieś jakiś fragment dotyczący podobnych części, ale nie pamiętam w którym wątku :D . Na pewno szeroki wybór znajdziesz w sklepach online za oceanem. W http://www.jannsnetcraft.com/ jest spory wybór tego czego szukasz, ale koszt wysyłki jest nie do przyjęcia. Na ebayu jest sporo sprzedawców, któzy handlują częściami do budowy przynęt, na pewno coś znajdziesz.
Posted
O śmigłach było w woblerowej wariacji w zeszłym roku strona 109. Tomy robił jakiegoś bezstera chyba był też link do śmigieł. Godne polecenia: Oczy 3d- allegrowicz lunari. Tkaniny, druty itp @w.d.Wobler z tego forum.