LukeSkywalker Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Witam , zajmuje się drobnym majsterkowaniem wobków, (jak coś fajnego wyjdzie na pewno się pochwale ) i odnośnie tego mam pytanko, czy wie może czy w Polsce można kupić pół produkty do wobków ? chodzi mi o śmigła, spychacze na przód wobków, czy np oczka na śrubie(tak zwane crank baity)chodzi mi konkretnie o łatwość dostępu. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam forumowiczów.
Maynard Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Luke, i'm not your father ale czy przejrzałeś chociaż trochę Forum zanim zapytałeś? Bo miejsce, w którym pytasz świadczy, że niekoniecznie Jak coś fajnego wyrzeźbisz, wrzuć koniecznie do woblerowej wariacji PozdrawiamGrzesiek
LukeSkywalker Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 przyznam że szukałem wyszukiwarki, bez rezultatu jednak czy może chodzi że jerkbait jest nie odpowiednim miejscem ;> ??
LukeSkywalker Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 OK odnalazłem wyszukiwarke he i wpisując w tytule śmigło nie odnalazłem poszukiwanej odpowiedzi.
pitt Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ...chodzi mi o śmigła, spychacze na przód wobków, czy np oczka na śrubie(tak zwane crank baity)...mam wrazenie, ze tu zostaly pomylone pewne pojecia
LukeSkywalker Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 tak zgadza się nie crank baity a Screw Eyes-y Sorrka
Maynard Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Oczywiście chodziło mi o nieodpowiedni temat, a nie o Forum. Tu czuj się jak u siebie - większość z nas jest po jasnej stronie mocy PozdrawiamGrzesiek Niestety nie podpowiem odnośnie dostępności materiałów, bo nie robię swoich przynęt.Jeśli masz chęć, tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16808&am p;start=0& możesz się przedstawić, w jakim regionie łowisz, jakimi metodami, jakie rybki itp.
Krzysiek_W Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Był gdzieś jakiś fragment dotyczący podobnych części, ale nie pamiętam w którym wątku . Na pewno szeroki wybór znajdziesz w sklepach online za oceanem. W http://www.jannsnetcraft.com/ jest spory wybór tego czego szukasz, ale koszt wysyłki jest nie do przyjęcia. Na ebayu jest sporo sprzedawców, któzy handlują częściami do budowy przynęt, na pewno coś znajdziesz.
Krisu23 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 O śmigłach było w woblerowej wariacji w zeszłym roku strona 109. Tomy robił jakiegoś bezstera chyba był też link do śmigieł. Godne polecenia: Oczy 3d- allegrowicz lunari. Tkaniny, druty itp @w.d.Wobler z tego forum.
Recommended Posts