Zacny okoń
Samoróbki - wobler129
#941 OFFLINE
Napisano 30 maj 2013 - 19:29
#943 OFFLINE
Napisano 30 maj 2013 - 20:06
Wiesz Maćku, miałem dokładnie tak samo - wysokie oczekiwania i jeszcze większy zawód, gdy wziąłem ten młynek do rąk po raz pierwszy. Cholera, dziś kręciłem kolejnym i miałem te same spostrzeżenia. Czuć jak coś tam delikatnie puka. Dzięki za info.
#944 OFFLINE
Napisano 31 maj 2013 - 06:57
Tak wygląda ta dopałka. Daję o numer większy haczyk, nabijam kuleczkę z tego samego materiału co gumy i na to później twisterek/kopytko/ripperek. Niestety na foto twisterek został zeżarty
#945 OFFLINE
Napisano 08 czerwiec 2013 - 20:00
Maciek co taki przestój u Ciebie..?Cały czas nad wodą.że do pracowni nie zaglądasz..?pzdr
#946 OFFLINE
Napisano 08 czerwiec 2013 - 20:12
To taka historia - może pomyślicie, że jestem walnięty, żebym to przemyślał...
Jadąc na uczelnię w weekendy z 5-6x miałem takie coś, że w głowie samo z siebie rodziło mi się pytanie... Ku%%% co Ty robisz... To nie to co chcesz robić. Poważnie - sam się biłem z swoimi myślami. Głowa jedno, serce drugie. Co ważniejsze?
No i rzuciłem... studia. Parę dni temu podjąłem decyzję. Może jestem głupi. Nie lubiłem tego, nie kochałem, a to co lubię i kocham porzuciłem na rok. Prawie rok życia w "plecy".
Kombinuję z wygiętymi rybkami ostatnio, muszę zrobić XXL do Irlandii, nie miałem czasu... Teraz będzie lepiej
Moja zaczęła pracę, zajmuję się Zuzią od końca pracy do wieczora i tak to leci.... Dobrze, że weekendy odpuściłem (studia), bo bym zwariował (dosłownie).
Pracuję nad nową metodą woblerową już parę tyg, ale czas ograniczony
krystiano1981r rzucasz coś krąpikami, coś złowiły? Mam wrażenie, że za lekkie dla Ciebie
Użytkownik wobler129 edytował ten post 08 czerwiec 2013 - 20:12
- Guzu lubi to
#947 OFFLINE
Napisano 08 czerwiec 2013 - 20:23
Maciek są idealne,połowiły już kleni na mojej rzeczce,ale nie było jakiegoś w miarę fotogenicznego więc nic Ci nie słałem...a poza tym jak przyszły to zaledwie tydzień łowiłem i "na wygnanie" ruszyłem tak jak Ci pisałem... jak wrócę to ogień na całego.... a studia,no cóż jeśli Ci z tym lepiej,to już wiesz,że słusznie postąpiłeś (to moje zdanie)pzdr i witaj wśród wędkarzy,"znów"...
#948 OFFLINE
Napisano 08 czerwiec 2013 - 20:32
#949 OFFLINE
Napisano 08 czerwiec 2013 - 20:39
Kuba ładny sweterek,w biało czerwone pasy,taki patriotyczny ..... pzdr
#950 OFFLINE
Napisano 08 czerwiec 2013 - 20:41
Takie tam koleżanka z grupy
#951 OFFLINE
Napisano 08 czerwiec 2013 - 20:42
to nie Ty...? ale wtopiłem... pzdr
#952 OFFLINE
Napisano 08 czerwiec 2013 - 20:43
Kuba ładny sweterek,w biało czerwone pasy,taki patriotyczny ..... pzdr
i pod kolor tyczek
- krystiano1981r lubi to
#953 OFFLINE
Napisano 08 czerwiec 2013 - 20:43
CO Ty ? Ja jeszcze normalny jestem takie sweterki to zostawmy innym panom i... kobietom
Maciek sory za offa
Użytkownik kubaS 1 edytował ten post 08 czerwiec 2013 - 20:44
- krystiano1981r lubi to
#954 OFFLINE
Napisano 08 czerwiec 2013 - 22:48
To taka historia - może pomyślicie, że jestem walnięty, żebym to przemyślał...
Jadąc na uczelnię w weekendy z 5-6x miałem takie coś, że w głowie samo z siebie rodziło mi się pytanie... Ku%%% co Ty robisz... To nie to co chcesz robić. Poważnie - sam się biłem z swoimi myślami. Głowa jedno, serce drugie. Co ważniejsze?
No i rzuciłem... studia. Parę dni temu podjąłem decyzję. Może jestem głupi. Nie lubiłem tego, nie kochałem, a to co lubię i kocham porzuciłem na rok. Prawie rok życia w "plecy".
(...)
To Twoje życie. I nikt za Ciebie go nie przeżyje. Tak samo, jak nikt nie zna Ciebie i Twojej sytuacji lepiej niż Ty sam.
Jeśli ktoś kiedyś powie Ci, "żeś walnięty, żebyś to przemyślał" - zacytuj powyższe zdania. I pamiętaj, przyjaciele podjętych decyzji nie skrytykują, a wesprzeć powinni. I rób co kochasz, co Cię pasjonuje - to najlepsza droga do odczuwania i przekazywania szczęścia
Użytkownik woblery z Bielska edytował ten post 13 czerwiec 2013 - 11:10
- wobler129 i Wędkamojehobby lubią to
#955 OFFLINE
Napisano 13 czerwiec 2013 - 09:47
Dziś miałem trochę porobić, bo okazało się, że Córcia zostaje u teściowej ale wybrałem ryby. Będą testy nowej konstrukcji. Po pracy wyjazd
#956 OFFLINE
Napisano 13 czerwiec 2013 - 09:55
To Twoje życie. I nikt za Ciebie go nie przeżyje. Tak samo, jak nikt nie zna Ciebie i Twojej sytuacji lepiej niż Ty sam.
Jeśli ktoś kiedyś powie Ci, "żeś walnięty, żebyś to przemyślał" - zacytuj powyższe zdania. I pamiętaj, przyjaciele podjętych decyzji nie skrytykują, a wesprzeć powinni. I rób co kochasz, co Cię pasjonuje - to najlepsza droga do odczówania i przekazywania szczęścia
A ja się pod tym podpisuje obiema rękami.... i nogami . Sorki za OFF
- wobler129 lubi to
#957 OFFLINE
Napisano 13 czerwiec 2013 - 13:46
Mam dobrego znajomego który mówi tak
"Ja Ci dobrze radzę,Ty rób jak uważasz"
- joker i wobler129 lubią to
#958 OFFLINE
Napisano 13 czerwiec 2013 - 19:33
"Pracuję nad nową metodą woblerową"
No chłopie, w przeciwieństwie do innych, ja tego nie przeoczyłem.
Nowy wobler to mały pikuś, przy zupełnie nowej metodzie połowu na woblery.
#959 OFFLINE
Napisano 14 czerwiec 2013 - 06:49
To nowy sposób wytwarzania woblerowych woblerów Trochę zleci zanim wyjdzie całkiem ok. Uciekam do pracy.
#960 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2013 - 06:22
Zrobiłem 20szt przez weekend, jeszcze szpachel, szlif i malowanko Mowa o "zdechlaczkach".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych