Paweł B. i jego garażowe rękodzieło .
#441 OFFLINE
Napisano 02 grudzień 2011 - 13:13
#442 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2011 - 08:29
#443 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2011 - 23:08
Załączone pliki
- Popej lubi to
#444 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2011 - 09:23
#445 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2011 - 11:07
pawel a nie masz jakies malej wagi co by podać wiadomy parametr?
Mifku czyżbyś chciał dowiedzieć się czy zbytnio na uchu nie ciążą?
#446 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2011 - 11:18
pawel a nie masz jakies malej wagi co by podać wiadomy parametr?
[/quote]
Mifku czyżbyś chciał dowiedzieć się czy zbytnio na uchu nie ciążą?
[/quote]
ja tam nie wnikam gdzie kto je sobie wiesza a ze pircing jest teraz trendy to i ludzie przekluwaja sobie rozne rzeczy
#447 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2011 - 11:51
#448 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2011 - 12:01
Życzę wszystkim naśladowcom wielu udanych przynęt pod lodowych i pięknych okoni , Paweł Brzuskiewicz .
Załączone pliki
#449 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2011 - 13:12
#450 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2011 - 14:48
No niestety nie jestem już w stanie pokazać bo blaszki już zapakowane i idą do szczęśliwych wybrańców . Jednak niczego szczególnego tam nie ma . Zwykła cyna wyszlifowana na gładko , kolor szary nie polerowany .Piękne błystki. Zauważyłem, że wypolerowane na wysoki połysk blachy są bardzo często zagryzane przez szczupaki, szczególnie te w jasno-srebrnych kolorach. Możesz pokazać jak wyglądają od strony zalewanej?
#451 OFFLINE
Napisano 18 styczeń 2012 - 16:34
Proszę chłopaki nie przegadujcie się kto z kogo kopiował wzór bo dzisiaj prawie każdy coś z kogoś kopiuje i nie da się tego uniknąć .
Załączone pliki
#452 OFFLINE
Napisano 18 styczeń 2012 - 17:03
#453 OFFLINE
Napisano 18 styczeń 2012 - 17:35
faktycznie wykosiłeś nas wszystkich. Ale twojego kunsztu robienia woblerów nawet nie śmiem podważać
Jest z lipy czy balsy?? Zastanawia mnie jego masa.
#454 OFFLINE
Napisano 18 styczeń 2012 - 17:44
#455 OFFLINE
Napisano 18 styczeń 2012 - 17:57
Ten mini biedron zrobiony jest z topoli . Waga najprawdopodobniej przekracza nieznacznie 1 gram bo gdy kładę go na mojej wadze kuchennej to waha się między 1 a 2 gramy , żeby w końcu zatrzymać się na 1 gramie . Ta waga niestety nie jest super dokładna .
przyslij go do mnie to ci podam z dokladnością do 0.1 g
#456 OFFLINE
Napisano 18 styczeń 2012 - 18:08
przyślij go do mnie a podam do 0,01
#457 OFFLINE
Napisano 18 styczeń 2012 - 18:18
#458 OFFLINE
Napisano 10 luty 2012 - 10:53
#459 OFFLINE
Napisano 10 luty 2012 - 21:07
#460 OFFLINE
Napisano 10 luty 2012 - 21:09
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych