Pawle, bardzo Cie przepraszam.
Kielo.
Najpierw traktujesz Pawła jak chłopaka na posyłki.
"Nakręć jeszcze taki filmik, jeszcze śmaki. I zrób z jakimś sterem, i takimś, ale żeby był tak czy śmak włożony. I jeszcze właśnie tak jak chcę powyginany".
Gdy Ci się delikatnie zwraca uwagę na niestosowność takiego zachowania to z właściwą sobie bufonadą próbujesz mi dyktować, co mi wolno, a co nie. Robiąc po drodze niewybredne wycieczki. Ale z tego Cię już znam. I na koniec rozkładasz ręce udając niewiniątko: "To była tylko pomoc". Im większa ignorancja, tym większa arogancja.
Przepraszam Cię Pawle, nie zdzierżyłem. Jeśli zechcesz, usunę ten post, Lub poproś moda, najwyżej "punkta" zarobię.Twój wątek, Twoja decyzja. Z całą pewnością kontynuować tej dyskusji z Kielo nie będę. By się porozumieć, potrzebny jest choć zbliżony poziom.
Koniec OT.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odpowiem w twoim poście Januszu bo mnie wyprzedziłeś gdy ja pisałem swojego posta . Nie denerwuj się na Kielo , może źle się wysłowił i nie miał złych intencji . Lepiej zakończyć tą nic nie wnoszącą do tematu dyskusję bo tylko znowu powstanie jakaś niepotrzebna nerwówka . Kielo jeśli potrafi to na pewno udzieli mi pomocy . Nie traćcie Panowie energii na stres i nerwówkę , Paweł Brzuskiewicz .
Użytkownik WOBLER-W1 edytował ten post 13 luty 2014 - 22:16