No dobra , duńskie chłopaki jak zwykle w super produkcji , ale widoki powalają ... Wygląda mi to na turbo jazie @Rheinanglera .
Trochę przykro sie na to patrzy. Żadnej rybce pewnie sie nie udało .
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 06 kwiecień 2017 - 21:40
No dobra , duńskie chłopaki jak zwykle w super produkcji , ale widoki powalają ... Wygląda mi to na turbo jazie @Rheinanglera .
Trochę przykro sie na to patrzy. Żadnej rybce pewnie sie nie udało .
Napisano 06 kwiecień 2017 - 22:22
Czy ja wiem - krzywdy sobie raczej nie robią , a przynajmniej nic na to nie wskazuje . Próbują pokonać przeszkodę , ale i tak pewnie wycierają się poniżej lub w dopływach . A patrząc na rozmiary i powtarzalność skoków pewnie skutecznie . Wielkość ryb robi wrażenie mimo wszystko ...
A tak z innej beczki . 9 kwietnia ( niedziela ) o 06.30 na FokusTV drugi odcinek Wedkarskim Szlakiem "Hell's Anglers na sandaczowym szlaku". Nie wiem , czy to premiera biorąc pod uwagę abstrakcyjną porę emisji , ale wcześniej nie widziałem ( a pilnowałem po trailerze w sieci ) . Pierwszy odcinek wprowadził pokrótce w warunki łowiska , którym są Goczałkowice i pokazał parę pięknych , kolczastych ryb więc myślę , że dalej będzie tylko lepiej . Fajnie jest łowić z łódki na dziewiczej wodzie , w której dodatkowo są ryby .
Napisano 07 kwiecień 2017 - 20:55
Zapraszam na mój film troszkę z innego kąta wędkarskiego ale mam nadzieję, że Ci co lubią klimacik to film sprosta ich oczekiwaniom
Napisano 07 kwiecień 2017 - 23:17
Napisano 09 kwiecień 2017 - 14:34
Napisano 09 kwiecień 2017 - 19:19
Cześć! No i w końcu się wrzucił... ponad 3 gb... film z wypadu z pierwszego dnia kwietnia . Rybki były, wyjścia do przynęt były i to nawet sporo wyjść także wypad udany. Zapraszam do oglądania . Pozdro!
Facebook : https://www.facebook.com/mkfishhing/
Użytkownik MATIG edytował ten post 09 kwiecień 2017 - 19:19
Napisano 10 kwiecień 2017 - 07:03
Jakis link dasz?Czy ja wiem - krzywdy sobie raczej nie robią , a przynajmniej nic na to nie wskazuje . Próbują pokonać przeszkodę , ale i tak pewnie wycierają się poniżej lub w dopływach . A patrząc na rozmiary i powtarzalność skoków pewnie skutecznie . Wielkość ryb robi wrażenie mimo wszystko ...
A tak z innej beczki . 9 kwietnia ( niedziela ) o 06.30 na FokusTV drugi odcinek Wedkarskim Szlakiem "Hell's Anglers na sandaczowym szlaku". Nie wiem , czy to premiera biorąc pod uwagę abstrakcyjną porę emisji , ale wcześniej nie widziałem ( a pilnowałem po trailerze w sieci ) . Pierwszy odcinek wprowadził pokrótce w warunki łowiska , którym są Goczałkowice i pokazał parę pięknych , kolczastych ryb więc myślę , że dalej będzie tylko lepiej . Fajnie jest łowić z łódki na dziewiczej wodzie , w której dodatkowo są ryby .
Napisano 10 kwiecień 2017 - 17:47
Trocie 2017
Napisano 10 kwiecień 2017 - 21:16
Brodacz w dużej dawce , tak przed sezonem .
Napisano 11 kwiecień 2017 - 11:07
To se Tomasz prze... chlapałeś
ps. Nawiasem mówiąc piękne pstragowe jezioro...
Napisano 11 kwiecień 2017 - 13:23
Jakaś gruba afera
Napisano 11 kwiecień 2017 - 13:39
To se Tomasz prze... chlapałeś
ps. Nawiasem mówiąc piękne pstragowe jezioro...
Stary material, juz byl na forum, moder skasowal zeby dymu wiekszego nie robic. I zapewne tym razem tez poleci
Użytkownik Del Toro edytował ten post 11 kwiecień 2017 - 13:39
Napisano 11 kwiecień 2017 - 18:12
Napisano 11 kwiecień 2017 - 18:15
Ale sie usmialem
Napisano 14 kwiecień 2017 - 14:14
Napisano 14 kwiecień 2017 - 15:26
Napisano 14 kwiecień 2017 - 19:52
Napisano 15 kwiecień 2017 - 15:58
Jest na co popatrzeć brania bassów...bezcenne aż chciało by się spotkać sam na sam z takimi bestyjkami! SUPER!
Napisano 16 kwiecień 2017 - 11:17
A tego gościa pamiętacie? Wiele godzin spędziłem za młodu przed telewizorem oglądając jego programy
https://www.youtube....shing adventure
1 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych