https://www.youtube....h?v=1NoUgqDuc_I
Chyba jedyny film jak do tej pory z bolkami w naturze. Coś pięknego i w tle jeszcze moje ukochane jazie....
a ja bym te bolki z jaśkami zamienił https://www.youtube....h?v=YmEZdREWMdw
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 30 marzec 2019 - 22:52
https://www.youtube....h?v=1NoUgqDuc_I
Chyba jedyny film jak do tej pory z bolkami w naturze. Coś pięknego i w tle jeszcze moje ukochane jazie....
a ja bym te bolki z jaśkami zamienił https://www.youtube....h?v=YmEZdREWMdw
Napisano 31 marzec 2019 - 20:42
Napisano 31 marzec 2019 - 21:03
Tak naprawde to nie wiadomo. Moze jest, a moze nie. Sam sie nawet nad tym zastanawialem. Doszedlem jednak do wnioisku, ze to w istocie dla mnie nie jest wazne. Super te ich produkcje sie oglada. Bardzo je lubie i dopuki beda to montowac to bede je ogladal.
Napisano 31 marzec 2019 - 21:05
Lubię oglądać, ale uważam, że to szwingiel... Pierwsze produkcje miały 10 razy mniej lokowań produktu. Teraz, to już w oczy kole dosłownie, ale po to ten kanał i firma powstały...Wszystkie filmy fajne, nawet bardzo. Z niecierpliwoscią czekałem na kolejne odcinki
Pomijając, wierzycie, że pokazana kolejność łowionych ryb jest prawdziwa?
Ja w to nie wierzę, co nie zmienia faktu, że mi to nie przeszkadza i jest to fajnie zmontowane.
Czekam na 11 epizod!
Użytkownik count_martin3z edytował ten post 31 marzec 2019 - 21:06
Napisano 31 marzec 2019 - 21:20
Lokowanie produktu to normalka. Trzeba patrzec na to z lekkim przymruzeniem oka. Tego sie dzisiaj nie uniknie.
Ja chcialbym aby nie przedobrzyli z wprowadzaniem coraz to nowszych ulepszen. Nie wiem czy lubie ta nowa formule punktacji. Bardziej mi pasowalo jak dawali punkt za najwieksza ilosc ryb i punkt za najwieksza rybe dnia plus punkt za najwieksza rybe zawodow. Ten punkt za najdluzsze piec ryb dnia to czysty przypadek. Zadna z tych druzyn nie podchodzila strategicznie do zlowienia pieciu najdluzszych szczupakow. To byl czysty przypadek. W wypadku punktu za ilosc i za rozmiar, tak jak to bylo wczesniej, trzeba bylo to jakos sobie rozmyslec.
Podobalo mi sie natomiast lowienie na trzech roznych akwenach wodnych. To bylo ok, choc w tym wypadku zmuszalo to ekipy (tak mi sie wydaje) do lowienia w Skandynawi, a ja lubie jak maja opcje wedkowania w roznych krajach.
Użytkownik Kwinto edytował ten post 31 marzec 2019 - 21:21
Napisano 31 marzec 2019 - 22:02
Lokowanie produktu to normalka. Trzeba patrzec na to z lekkim przymruzeniem oka. Tego sie dzisiaj nie uniknie.
Ja chcialbym aby nie przedobrzyli z wprowadzaniem coraz to nowszych ulepszen. Nie wiem czy lubie ta nowa formule punktacji. Bardziej mi pasowalo jak dawali punkt za najwieksza ilosc ryb i punkt za najwieksza rybe dnia plus punkt za najwieksza rybe zawodow. Ten punkt za najdluzsze piec ryb dnia to czysty przypadek. Zadna z tych druzyn nie podchodzila strategicznie do zlowienia pieciu najdluzszych szczupakow. To byl czysty przypadek. W wypadku punktu za ilosc i za rozmiar, tak jak to bylo wczesniej, trzeba bylo to jakos sobie rozmyslec.
Podobalo mi sie natomiast lowienie na trzech roznych akwenach wodnych. To bylo ok, choc w tym wypadku zmuszalo to ekipy (tak mi sie wydaje) do lowienia w Skandynawi, a ja lubie jak maja opcje wedkowania w roznych krajach.
Każda klasyfikacja to czysty przypadek - albo duże szczęście:). Czy za największą, czy za najwięcej, czy za pięć najdłuższych.
To nie formuła pierwsza, gdzie wygrywa ten co ma najlepszą maszynę.
Raz widziałem brodę, chociaż wszyscy praktycznie używali multików. Więc umiejętności techniczne były podobne. Zatem co tak naprawde decyduje?
Fart:)))
Napisano 03 kwiecień 2019 - 05:18
Napisano 03 kwiecień 2019 - 20:08
Wprawdzie jest piękny okaz w tym krótkim filmiku , ale gdzieś tak od 7:10 godowy taniec sandaczowy na płyciźnie
https://www.youtube....h?v=P9yfel8JZNk
Użytkownik malinabar edytował ten post 03 kwiecień 2019 - 20:11
Napisano 07 kwiecień 2019 - 18:13
Napisano 07 kwiecień 2019 - 19:27
Podobalo mi sie natomiast lowienie na trzech roznych akwenach wodnych.
Rysiu,
akwen zawsze jest wodny..."akwen wodny" to błąd językowy jak cofać się do tyłu lub spadać w dół.
Napisano 07 kwiecień 2019 - 20:13
Adas, ja w Stanach juz tyle lat......tam w zasadzie sie wychowalem, a przynajmniej wieksza czesc swojego zycia spedzilem. Czasami takie gafy mi sie przydazaja. Staram sie jak moge, a za korekte dziekuje. Nastepnym razem bede wiedzial.
Napisano 09 kwiecień 2019 - 19:05
Napisano 09 kwiecień 2019 - 20:00
Użytkownik SID edytował ten post 09 kwiecień 2019 - 20:01
Napisano 09 kwiecień 2019 - 22:36
Czy jest szansa , żeby Kolega Rafał @karkoszek zlitował się nad ludem prostym , co to językami obcymi włada średnio lub wcale i przetłumaczył był treści z "Perch Fight 2019" na polski ?
Napisano 10 kwiecień 2019 - 12:36
Raczej marna, wystarczy mi roboty w kanalgratis. Z tego co pamiętam poprzednia seria pike fight miała polskie napisy, dziwne, że tu nie ma.Czy jest szansa , żeby Kolega Rafał @karkoszek zlitował się nad ludem prostym , co to językami obcymi włada średnio lub wcale i przetłumaczył był treści z "Perch Fight 2019" na polski ?
Napisano 10 kwiecień 2019 - 15:55
Szkoda . Jednakowoż nie tracimy nadziei .
Napisano 10 kwiecień 2019 - 18:10
Napisano 11 kwiecień 2019 - 18:11
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych