Wygłupów ciąg dalszy, nie polecam.
Jeszcze niedawno bym zadrwił...super polskie wędkarstwo. Ale do końca życia człowieczek się uczy, pokory również. I po moim ostatnim wyjeździe na Rugię napiszę: zajebisty wynik...bez drwiny
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 grudzień 2019 - 17:49
Wygłupów ciąg dalszy, nie polecam.
Jeszcze niedawno bym zadrwił...super polskie wędkarstwo. Ale do końca życia człowieczek się uczy, pokory również. I po moim ostatnim wyjeździe na Rugię napiszę: zajebisty wynik...bez drwiny
Napisano 23 grudzień 2019 - 18:18
Ryby jak ryby, liczy się przygoda.
Użytkownik Robert Dorado edytował ten post 23 grudzień 2019 - 18:24
Napisano 23 grudzień 2019 - 19:11
A ty kolejny
Napisano 23 grudzień 2019 - 23:53
Napisano 25 grudzień 2019 - 10:59
Straszne mnie wędkarstwo zamiast wypocząć nad wodą i się po relaksować to gapisz się jak szpak w PIz...
Presja sukcesów i komercja sprzętowa za kilka lat zabije "prawdziwe wędkarstwo "
Gratulacje jeśli tak wypoczywasz nad wodą jeszcze raz winszuję
Pzdr. Sukcesów życzę i Wesołych Swiąt
Napisano 25 grudzień 2019 - 12:41
A mnie wcale nie dziwi jak ktoś uprawia "prawdziwe wędkarstwo" mierząc grunt kamieniem na sznurku, badając nieznane łowisko przez 3/4 czasu jaki ma na wędkowanie. Gratuluję i winszuję jeśli to jest dla niego prawdziwy wypoczynek
Wesołych Świąt
Napisano 25 grudzień 2019 - 13:32
Ty BOBO moherku mały nie wytrzymasz jak nie błyśniesz swoim blaskiem
I tobie również Wesołych Świąt
PS. Spożyj jakiegoś preparatu i przemyśl swoje zachowanie ba za rok Mikołaja może nie być
Napisano 25 grudzień 2019 - 13:56
Jakież to smutne. I ty nazywasz siebie ziomuś? Ciekawe jak niektórzy potrafią dyskutować z innymi o odmiennym zdaniu ...i ty wspominasz coś o moherku?!
I nie spoufalaj się. Nie zasłużyłaś ...
Luzuj choć w Święta
Napisano 25 grudzień 2019 - 16:52
Napisano 25 grudzień 2019 - 19:42
Jeśli ktoś lubi takie gadżety to ok... Zdecydowanie to nie moje klimaty.
Napisano 25 grudzień 2019 - 19:52
Cały pic, z którym mamy problem (nie tylko w zakresie wędkarstwa), że nie można nikomu odbierać prawa do realizacji swojego/naszego hobby oraz wyrażania opinii na ten temat. Jedni korzystają ze "sznurka" inni z satelity i to nie jest powód do podziałów i umniejszania radości i sukcesów osiąganych w wędkarstwie
A obrażanie innych, to już pozostaje poniżej jakiegokolwiek poziomu. Żenada
Użytkownik BOB edytował ten post 25 grudzień 2019 - 19:56
Napisano 25 grudzień 2019 - 23:37
Cały pic, z którym mamy problem (nie tylko w zakresie wędkarstwa), że nie można nikomu odbierać prawa do realizacji swojego/naszego hobby oraz wyrażania opinii na ten temat. Jedni korzystają ze "sznurka" inni z satelity i to nie jest powód do podziałów i umniejszania radości i sukcesów osiąganych w wędkarstwie
A obrażanie innych, to już pozostaje poniżej jakiegokolwiek poziomu. Żenada
Panie Robercie ma Pań rację, niestety tu jest dużo takich obrażających, sam wielokrotnie przekonałem się na własnej skurze.
Użytkownik Mariusz1000 edytował ten post 25 grudzień 2019 - 23:41
Napisano 26 grudzień 2019 - 19:53
Straszne mnie wędkarstwo zamiast wypocząć nad wodą i się po relaksować to gapisz się jak szpak w PIz...
Presja sukcesów i komercja sprzętowa za kilka lat zabije "prawdziwe wędkarstwo "
Gratulacje jeśli tak wypoczywasz nad wodą jeszcze raz winszuję
Pzdr. Sukcesów życzę i Wesołych Swiąt
Jesli to ścisle do mnie to sory ale sie zagalopowałeś...
Jak Ci nie pasuje to nie oglądaj. Livescopa nie mam i nie kupie, a że moj znajomy kupuje wszystkie najnowsze technologie to korzystam i dziele sie z innymi , ot taka cała historia
Każdy ma swoją wizje wędkarstwa a w niej jeden wspólny mianownik... Nie ważne jak , ważne żeby czerpać z tego radość
Napisano 27 grudzień 2019 - 17:55
Napisano 27 grudzień 2019 - 18:11
... jedni lubią łowić ryby , inni gapić się w telewizor ....
jak dla mnie im więcej tych gapowiczów tym więcej zostanie w wodzie....
Napisano 27 grudzień 2019 - 19:03
... jedni lubią łowić ryby , inni gapić się w telewizor ....
Jeśli w telewizor to i owszem...
Ale są "specjaliści" - namierzają suma i ... łowią....
Napisano 27 grudzień 2019 - 19:04
Ma świetne wyniki. W temacie:... jedni lubią łowić ryby , inni gapić się w telewizor ....
Napisano 27 grudzień 2019 - 20:35
Możemy mieć różne zdania w temacie metod połowu i wykorzystywaniu elektroniki w naszym hobby, lecz powinniśmy dążyć do tego, by w codziennym życiu (również tutaj) propagować kulturę osobistą i piętnować wszelkie przejawy chamstwa, które coraz częściej goszczą na JB.
Napisano 28 grudzień 2019 - 16:52
Chłopaki z Okinawy, w tym ten, który złowił GT w rzece ( z mojej poprzedniej wrzutki) opowiadają o sprzęcie do takiego i podobnego łowienia, o technice rzucania castem i takie tam
0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych