Ciekawy obrazek w 19.20min filmu.
FILMY WĘDKARSKIE
#1361 OFFLINE
#1362 OFFLINE
Napisano 28 wrzesień 2014 - 21:19
Może warto zacząć łowić sumy na imitację.... suma
#1363 OFFLINE
Napisano 28 wrzesień 2014 - 23:38
Szkoda, ze wizytówką filmu zawsze jest kadr z największą rybą wypadu. Ciekawiej by się oglądało nie wiedząc co nas na filmie czeka...;-)
Użytkownik PiECIA edytował ten post 28 wrzesień 2014 - 23:38
#1365 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 19:28
To niech na następnej miniaturce będzie @szpiegu w stringach Oglądalność skoczy...
- szpiegu lubi to
#1366 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 19:37
To niech na następnej miniaturce będzie @szpiegu w stringach Oglądalność skoczy...
Niektórym skoczy, inni skoczą, a jeszcze inni - w tym ja; wyjmą sobie oczy łyżeczką.
Kamil - coś te stringi za Tobą chodzą.
(czytam bloga)
- krystiano1981r lubi to
#1367 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:14
Dobre stringi nie są złe Zobacz, jaką karierę zrobił Borat
Czy za mną chodzą? Kurna, chciałbym Oczywiście odpowiednio wypełnione
- Dagon lubi to
#1368 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:18
Szkoda, ze wizytówką filmu zawsze jest kadr z największą rybą wypadu. Ciekawiej by się oglądało nie wiedząc co nas na filmie czeka...;-)
szkoda , że papieru do dupy nie pokazują bo wiadomo by było że nie warto oglądać bo gówno złowili , zawsze pewnie byś oglądał bez przewijania bo może się jeszcze coś zdarzy czego nie ma na okładce( błagam gościu pomyśl lub sam zrób lepiej )
#1369 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:19
Proponuję przerzucić się na kanał RYBY, RYBY, RYBY
- pabik i krystiano1981r lubią to
#1370 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:24
właśnie polecam wszystkim wszystkim pojeb..m tam jest sedno wędkarstwa
#1371 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:25
Proponuję przerzucić się na kanał RYBY, RYBY, RYBY
Tam znów wizytówką jednego filmu są białe robaki... Ech,nikomu nie dogodzisz
#1372 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:26
Skąd w wAS tyle jadu? Podsunąłem tylko propozycję na dodatkowy smaczek do produkcji Grzegorza i Tomka i nic poza tym...
Jeszcze tego grafomana, paradoksalnie, jestem w stanie zrozumieć. Ale drugiego "hejtu" bym się nie spodziewał :/
#1373 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:27
właśnie polecam wszystkim wszystkim pojeb..m tam jest sedno wędkarstwa
Masz na myśli żarcie białych robaków?Faktycznie,sedno wędkarstwa......
#1374 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:38
Skąd w wAS tyle jadu? Podsunąłem tylko propozycję na dodatkowy smaczek do produkcji Grzegorza i Tomka i nic poza tym...
Jeszcze tego grafomana, paradoksalnie, jestem w stanie zrozumieć. Ale drugiego "hejtu" bym się nie spodziewał :/
?? Możesz rozwinąć?
#1375 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:41
Dym nie wiadomo skąd...
Naprawdę myślicie, że @PiECIa chciał tu komuś dogryźć? Dowalić?
Ja jego wpis odebrałem jako zwykły komentarz fana twórczości filmowej obu kolegów.
Mylę się?
- pawelHERP, PiECIA, mck88 i 1 inna osoba lubią to
#1376 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:42
właśnienie tego nie mogę zrozumieć , że gość zeżarł robaki i super wędkarz z niego , za chwile będzie jadł psie gówno z trawnika i będzie super bo dba o czystość miasta - dokąd zmierzamy w wyścigu laików
#1377 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:47
Dym nie wiadomo skąd...
Ja jego wpis odebrałem jako zwykły komentarz fana twórczości filmowej obu kolegów.
Mylę się?
Dokładnie jest jak piszesz, stad lekki szok co do komentarzy. Nic to, trzeba będzie z tym żyć ;-)
#1378 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 21:48
Dym nie wiadomo skąd...
Mylę się?
może się myle , ale nie ocenia się filmu po okładce i tyle -może warto było napisać parę słów o samym filmie może wtedy reakcja byłaby inna
Użytkownik pabik edytował ten post 29 wrzesień 2014 - 21:52
#1379 OFFLINE
Napisano 29 wrzesień 2014 - 22:03
Nie wnikając w akcje i reakcje - dobrze jest czasem podpowiadać autorom filmów (jak w tym wypadku) co można zmienić, czego nie, co się podoba, czego należy unikać.
Poświęcają w końcu swój czas po to, by pokazać nam coś co przyjemnie się ogląda, to czy wezmą nasze opinie pod uwagę to i tak tylko i wyłącznie ich wybór.
Niczego nie muszą przecież ...
Jednak jeśli zależy im na widowni, która będzie wracała do kolejnych filmów, a myślę, że tak jest, to nie obrażą się wcale na te kilka pomysłów które padną z widowni.
To dobre i pożyteczne zjawisko dla obydwu stron.
Nam pozwoli się cieszyć dalszą, dopracowaną produkcją, im uniknąć wpadek w stylu "białe barwione na śniadanie".
Pozdrawiam.
Darek
Użytkownik Dagon edytował ten post 29 wrzesień 2014 - 22:04
#1380 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2014 - 00:04
Nie wnikając w akcje i reakcje - dobrze jest czasem podpowiadać autorom filmów (jak w tym wypadku) co można zmienić, czego nie, co się podoba, czego należy unikać.
Poświęcają w końcu swój czas po to, by pokazać nam coś co przyjemnie się ogląda, to czy wezmą nasze opinie pod uwagę to i tak tylko i wyłącznie ich wybór
Merytoryczne rozważania na temat filmu jak najbardziej , jednak opinia typu " już wiem co złowicie bo widzę na starcie " to naprawdę żenada może trzeba zobaczyć jak złowiony ,porównać ze swoimi osiągami i metodami i wtedy poruszyć temat odnośnie ja to robię lepiej, lub inaczej , dla mnie myślę , że chłopaki dużo czasu tracicie na kręcenie filmu zamiast łowienia , żeby pokazać waszą pasję i za to wam wielki szacun
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych