FILMY WĘDKARSKIE
#5781 ONLINE
Napisano 30 marzec 2021 - 19:01
- wobler129, hm62 i TrikWe lubią to
#5782 OFFLINE
Napisano 31 marzec 2021 - 09:24
Cały sezon będzie miał polskie napisy. Polecam oglądać, bo będzie się działo
- wujek, jajakub, Hurrican i 1 inna osoba lubią to
#5783 ONLINE
Napisano 31 marzec 2021 - 12:31
Co tam oglądać- niech do mnie przyjadą i tak połapią.
Bo jak jest ryba to wystarczy jak w filmie- i nie trzeba kilkuset tysięcy ładować w sprzęt:
- nalewator, BOB, Robert Crocker i 1 inna osoba lubią to
#5784 OFFLINE
Napisano 31 marzec 2021 - 15:32
#5785 OFFLINE
Napisano 31 marzec 2021 - 17:44
Takie blachy nadal są łowne tylko nikt nie robi już...
- Gadget lubi to
#5786 ONLINE
Napisano 01 kwiecień 2021 - 11:38
10 rzek i 1800 kilometrów pontonem- i wszystko wspaniałe: przyroda, żona, rybałka i przygoda:
- XKRZYSIEK100 i zorro69 lubią to
#5787 OFFLINE
Napisano 03 kwiecień 2021 - 11:42
Na wiosnę trzeba czekać dalej, a może wcale jej już nie będzie, tylko od razu lato ?
#5788 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2021 - 13:41
- XKRZYSIEK100 lubi to
#5789 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2021 - 17:32
10 rzek i 1800 kilometrów pontonem- i wszystko wspaniałe: przyroda, żona, rybałka i przygoda:
przepiékna wyprawa ,piékne krajobrazy ,sliczna kobieta i super psiak .Czegoz wiécej chciec od zycia .Zazdroszczé .
#5790 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2021 - 20:55
- popper, golsyl, zorro69 i 1 inna osoba lubią to
#5791 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2021 - 10:28
Pomóżmy Szczupakom
- wujek i Damiano lubią to
#5792 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2021 - 19:05
Bum... Drugi odcinek, możecie atakować polskimi komentarzami, bo mają zwracać uwagę na wskazówki od polskiej braci wędkarskiej
Użytkownik PawlusSidewinder edytował ten post 06 kwiecień 2021 - 19:06
- doktorek, hm62, BOB i 4 innych osób lubią to
#5793 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2021 - 19:19
Boczny trok i kijki do 5 g?? Wezmą pod uwagę? hahahaha
#5794 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2021 - 19:24
Boczny trok i kijki do 5 g?? Wezmą pod uwagę? hahahaha
A ktoś tak łowi poważne okonie?... To współczuję
- adis, JerryM i eRKa lubią to
#5795 OFFLINE
Napisano 07 kwiecień 2021 - 19:03
Zapraszam do obejrzenia kolejnej mojej produkcji...Klenie zaczynają już ładnie gryzć i nawet udało mi się już zmontować kolejny film z nimi...
- tpe, maniak, gulf i 5 innych osób lubią to
#5796 Guest_Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA_*
Napisano 09 kwiecień 2021 - 20:29
Ahoj! W ramach realizacji postanowienia noworocznego, jak również w ramach prezentu od siebie i dla siebie z okazji trzydziestych urodzin oraz jubileuszu dwudziestolecia mojego wędkarstwa startuję z własnym kanałem na YouTube. Wśród pojawiających się treści już niebawem znajdziecie relacje z wypraw nad wodę, recenzje, testy i porównania sprzętu, filmy instruktażowe, przybliżające nowoczesne metody spinningowe oraz materiały przedstawiające niebanalnych wędkarzy.
Dosłownie przed chwilą miała miejsce premiera pierwszej relacji z wczesnowiosennego wypadu nad wodę. Serdecznie zapraszam do oglądania, subskrybowania, komentowania i udostępniania.
Dla wszystkich Koleżanek i Kolegów Wędkarzy serdeczne pozdrowienia: połamania kija!
#5797 OFFLINE
Napisano 10 kwiecień 2021 - 18:48
Nie wiem o co chodzi ale to przegięcie :-)
Ten sam trend od kilku lat przyjął się w PL ...
Jestem pewien , że takie nawyki i akurat w tym okresie doprowadzają do "zabijania" odruchu tarła tych ryb oraz jest najlepszym sposobem na niszczenie gniazd ...
dlaczego ...
... ano dla tego , że znaczna część ryb złowionych już nie wraca do swoich gniazd , a te z powodu braku ochrony ich są skazane na zagładę ...
Latami obserwowałem na Wiśle (kanały, dopływy ...itd) to zjawisko ... teraz między innymi właśnie mamy tego nieprzemyślanego postepowania skutki ...
brak ryb z naturalnego rozrodu ... a tak naprawdę to brak ryb ...
- eRKa lubi to
#5798 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2021 - 10:47
Ahoj! W ramach realizacji postanowienia noworocznego, jak również w ramach prezentu od siebie i dla siebie z okazji trzydziestych urodzin oraz jubileuszu dwudziestolecia mojego wędkarstwa startuję z własnym kanałem na YouTube. Wśród pojawiających się treści już niebawem znajdziecie relacje z wypraw nad wodę, recenzje, testy i porównania sprzętu, filmy instruktażowe, przybliżające nowoczesne metody spinningowe oraz materiały przedstawiające niebanalnych wędkarzy.
Dosłownie przed chwilą miała miejsce premiera pierwszej relacji z wczesnowiosennego wypadu nad wodę. Serdecznie zapraszam do oglądania, subskrybowania, komentowania i udostępniania.
Dla wszystkich Koleżanek i Kolegów Wędkarzy serdeczne pozdrowienia: połamania kija!
Powodzenia Kolego.
#5799 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2021 - 20:25
Ten sam trend od kilku lat przyjął się w PL ...
Jestem pewien , że takie nawyki i akurat w tym okresie doprowadzają do "zabijania" odruchu tarła tych ryb oraz jest najlepszym sposobem na niszczenie gniazd ...
dlaczego ...
... ano dla tego , że znaczna część ryb złowionych już nie wraca do swoich gniazd , a te z powodu braku ochrony ich są skazane na zagładę ...
Latami obserwowałem na Wiśle (kanały, dopływy ...itd) to zjawisko ... teraz między innymi właśnie mamy tego nieprzemyślanego postepowania skutki ...
brak ryb z naturalnego rozrodu ... a tak naprawdę to brak ryb ...
Od kilku to jest na yt, dziesiąt "w realu"
#5800 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2021 - 17:38
zgadzam się , że to trwa dłużej .... ale chodziło Mi o to , żeby się przy tym jeszcze "lansować" ... na szklanym ekraniku ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych