Cenne porady jak np przeciągnąć szczupaka przez drzewo albo koleś jest nie do końca sprawny umysłowo, albo ja jestem mało kumaty
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 styczeń 2014 - 19:20
Cenne porady jak np przeciągnąć szczupaka przez drzewo albo koleś jest nie do końca sprawny umysłowo, albo ja jestem mało kumaty
Napisano 27 styczeń 2014 - 20:12
Obejrzałem cały i na koniec aż się ugotowałem "życzę wam zaczepiania i zrywania bez brania", chociaż nie całkiem, bo jeszcze miałem obraz tych szczupaków co holował przez zwalony konar drzewa na bujanego, chciałbym zobaczyć jak przerzuca konar i z daleka na bujanego podszarpuje i wyciąga chociaż taką 60-tkę, nie mówiąc o okazach, które jak wyrafinowany wędkarz tam już łowił, bo ma swoje sprawdzone metody i tylko on tak umie...
Bufon i bajkopisarz tyle mam na temat jegomościa do powiedzenia. Nie czaję w ogóle jak można iść nad łowisko wolnym czasem i nie zabrać wędki, tak nie postępuje rasowy spiningista
Napisano 27 styczeń 2014 - 20:46
Tutaj widać że koleś już zęby zjadł tworząc super przynęty nie kaleczące ryb
Chyba powinni go polać wodą święconą bo gada jak opętany
Napisano 27 styczeń 2014 - 20:50
Napisano 27 styczeń 2014 - 20:54
taaaaaa , i łowi sandacze bo lubi je jeść
Napisano 27 styczeń 2014 - 20:58
Ile można żółci z siebie wylewać to nieprawdopodobne, mam nadzieję, że na starość taki zgredowaty się nie zrobię, lepiej żebym już nie dożył.
Napisano 27 styczeń 2014 - 21:03
Masakra lecę po kolei jego filmiki patologia
Napisano 27 styczeń 2014 - 21:10
Przeglądam też
Moment 2:21 "zapale sobię, bo mnie krew zalewa" rozwalił mnie gościu wcześniej też miał ciekawe przemyślenia o ziemianach atakujących marsjan
Ten filmik to perełka Powinien gwiazdą internetu zostać
Napisano 27 styczeń 2014 - 21:13
Zobacz sobie szczupak z karczowiska walczy z wodorostem na koniec foto ze szczupakiem z kolorowanki i podane 4,8kg
Ta walka wygląda jak walka dziadka w "Stary człowiek i morze"
Dobra wymiękam idę na piwo
Użytkownik Gofer2005 edytował ten post 27 styczeń 2014 - 21:18
Napisano 27 styczeń 2014 - 22:24
Zobacz sobie szczupak z karczowiska walczy z wodorostem na koniec foto ze szczupakiem z kolorowanki i podane 4,8kg
Ta walka wygląda jak walka dziadka w "Stary człowiek i morze"
Dobra wymiękam idę na piwo
Nie wolno piwka, bo białko ścina i dobra masa spada
Oglądałem z tym karczowiskiem, stary ten człowiek a jeszcze może
Fantazji nie jeden młody by mógł się od niego pouczyć
Napisano 27 styczeń 2014 - 22:38
Fantazja, fantazją. Widać też, że bezkrytycznie wierzy w swoją nieomylność i wędkarską mądrość Nic tylko pobierać nauki!
Napisano 27 styczeń 2014 - 22:55
Michaił ma swój sposób na spadające tuż przy burcie ryby życia... (52 minuta)
Napisano 28 styczeń 2014 - 00:40
chciałem tylko zerknąć na 52 minutę, wchłonąłem cały nawet nie wiem kiedy...
Napisano 28 styczeń 2014 - 06:47
Klimat filmu ma coś niepowtarzalnego w sobie... Świetnie zrobiony dokument. U mnie pętle już dwukrotnie zatoczył. A natknąłem się na niego bo zacząłem drążyć temat po przeczytaniu książki Zew Natury - Guy Grieve. Opowiada o losach Szkota w średnim wieku, który ma już dość 8 godzin przed komputerem w pracy i 3h na dojazd, popada w depresje, nie ma pomysłów na siebie - ale ma rodzinę (roczne i trzyletnie dziecko i żonę). Marzy, żeby wyjechać na Alaskę i tam przeżyć rok! Kapitalna książka, gdyby ktoś chciał, to za 2 tygodnie mogę pożyczyć, teraz jest spora kolejka wśród moich znajomych, ale czyta się ją w 3 dni bo oderwać się nie można.
Napisano 28 styczeń 2014 - 10:03
Michaił ma swój sposób na spadające tuż przy burcie ryby życia... (52 minuta)
Potraktował z wiatrówki szczupadło żeby się nie szamotało
Tej pani minister co nie uznaje C&R by się spodobało pewnie
Napisano 28 styczeń 2014 - 14:56
Krótki film z grudniowego łowienia szczupaków
PS. nie mieliśmy "exploderów", ale też było zacnie
Napisano 28 styczeń 2014 - 15:19
Czyżby łowisko przy trasie s7 kilkadziesiąt km od trójmiasta
Napisano 29 styczeń 2014 - 07:49
Czyżby łowisko przy trasie s7 kilkadziesiąt km od trójmiasta
Nie to nie Drużno
Napisano 29 styczeń 2014 - 07:53
Nie to nie Drużno
Racja, my mistake, przeleciałem wcześniej aby ten filmik i w sumie takiej łódki tam nie kojarzę.
Napisano 30 styczeń 2014 - 08:38
...a co niektórzy twierdzą ,że to mit
https://www.youtube....h?v=OXf8m2TpMbk
Użytkownik mag edytował ten post 30 styczeń 2014 - 08:39
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych