również proszę o ofertę na e-mail
#324 OFFLINE
Napisano 06 sierpień 2020 - 13:38
Witam,czy Twoje okulary progresywne o których piszesz kilka postów wyżej sprawdzają się też przy jeździe w nocy,?
Czy w ogóle jest możliwość zrobienia takich progresywnych uniwersałów,żeby w dzień trochę mniej raziło słońce,miały polaryzację a jednocześnie znacznie ograniczały by odblaski świateł i oślepianie przy jeżdzie nocą,a może nawet by rozjaśniały?
Wysyłam PW bo dużo tego i raczej trzeba przez telefon
Pozdrawiam
#338 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2021 - 18:39
Siemka . Wiktor okulary doszły .Jestem bardzo zadowolony ,teraz to będzie wędkowanie Dzięki za super kontakt ,cierpliwość,
doradztwo z twojej strony - pełen profesjonalizm !!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cie serdecznie Robert .
P.S Nie myśl ,że się uwolniłeś o de mnie Jak tylko zdrówko i finanse pozwolą pomyślimy nad lusterkami
- Wiktor lubi to
#340 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2021 - 20:01
Siemka . Wiktor okulary doszły .Jestem bardzo zadowolony ,teraz to będzie wędkowanie Dzięki za super kontakt ,cierpliwość,
doradztwo z twojej strony - pełen profesjonalizm !!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cie serdecznie Robert .
P.S Nie myśl ,że się uwolniłeś o de mnie Jak tylko zdrówko i finanse pozwolą pomyślimy nad lusterkami
Jak zawsze u Wiktora.
- Wiktor i robdemolka lubią to
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inne
INNE
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Sprzedaż sprzętu wędkarskiego →
KupieVision caribouNapisany przez Dawiddsw86 , wczoraj, 22:02 |
|
|
||
INNE
Casty, skrzynka, pokrowiec, podbierak, prostowniki, materiały przyponowe, szczypceNapisany przez jakub75 , wczoraj, 11:54 |
|
|
||
INNE
Vortex Recce Pro HD 8x32 _monokularNapisany przez pe-te-ro , 16 sty 2025 |
|
|
||
INNE