Tiaa,pewnie stoi w podwodnym garażu niczym BatMobil i ruszasz nim jak noc spłynie na słubickie ulice
Mariano, na ryby to My w Słubicach jeździmy czymś innym, chociaż strach siadać do środka
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 02 kwiecień 2013 - 22:17
Tiaa,pewnie stoi w podwodnym garażu niczym BatMobil i ruszasz nim jak noc spłynie na słubickie ulice
Mariano, na ryby to My w Słubicach jeździmy czymś innym, chociaż strach siadać do środka
Napisano 02 kwiecień 2013 - 22:39
A ja w głowę zachodziłem, skąd, dlaczego, taki wysyp woblerostrugaczy naraz, a to takie buty. Pimp My Ride za skrzynkę woblerów.
Napisano 02 kwiecień 2013 - 22:49
hehehehnie nie ma to jak dobre auto poprawione w Poznaniu Tylko że my tu czekamy za "katalogiem" kleniowców-bananowców
Napisano 13 kwiecień 2013 - 17:06
Praca Flea2 (pływająca) na przelewie. Szkoda, że nie było słonecznie, wtedy byłby lepszy obraz..
Wobler jest postawiony w lekkim nurcie, kij odłożony na ziemi, a praca przód-tył tylko poprzez ściąganie żyłki ręką. Wersja pływająca daje zabawę na przelewach i wzdłuż opasek.
Napisano 13 kwiecień 2013 - 17:12
Jacek, no musze Ci powiedzieć, że autko robi świetne wrażenie ale praca wobka genialna. hmm hmm a jak tam kompetowanie zamówienia dla mnie?
Napisano 13 kwiecień 2013 - 17:15
Przecież wiedziałem, że jak to wstawię, to będą takie odzewy ...
Twoje jest (teraz patrzę na to) trzecie po prawej z 4wzorami, ale to wszystko na kartce
Jutro część z tego malowana - hurrrraaaaa!!!
Napisano 13 kwiecień 2013 - 17:19
było nie kusić losu no i cieszę się, że nie zawiodłem twoich oczekiwań
ok. grzecznie czekam
Napisano 13 kwiecień 2013 - 17:31
UKLEJKA SHALLOW 10.
Szybki filmik pokazujący pracę Uklejki. Wobler bardzo dobrze siedzi w wodzie, nawet przy szybkim ekspresie zachowuje drobną pracę - pięknie "myrda" ogonkiem . Przy wadze ok.30gr, bardzo lotny, ale z obciążeniem jeszcze pobawię się, bo można dołożyć. Odejmować nie ma sensu, bo ćwiczyłem go nad wodą na lekkim zestawie i nie czuć go mocno na zestawie, wiadomo wyrzut to inna bajka.
Napisano 13 kwiecień 2013 - 17:55
Uklejka 11.
Długość 11cm/19gr (pływająca). Wobler do kuszenia boleni w wersji pływającej, a także do zabawy przy połowie szczupaka.
Napisano 13 kwiecień 2013 - 17:57
Ukleja shallow pracuje idealnie na Narwiańskie klimaty
Napisano 13 kwiecień 2013 - 18:17
Praca Flea2 (pływająca) na przelewie. Szkoda, że nie było słonecznie, wtedy byłby lepszy obraz..
Wobler jest postawiony w lekkim nurcie, kij odłożony na ziemi, a praca przód-tył tylko poprzez ściąganie żyłki ręką. Wersja pływająca daje zabawę na przelewach i wzdłuż opasek.
Pierwsza klasa, warto było chyba tyle miesięcy siedzieć nad tym maluszkiem?
Napisano 13 kwiecień 2013 - 18:56
Ale ja dalej siedzę i kombinuję
Napisano 13 kwiecień 2013 - 19:17
Jacku czyżby jednak praca nad tą ukleją 11 pływającą dobiegła końca ? Mam nadzieję, że dołączysz ją do mojego zamówienia bo muszę przyznać, że wygląda obiecująco Na jaką maksymalną głębokość zejdzie ten model ?
ps. czy mniejsze modele też będą dostępne ?
Użytkownik dardzin edytował ten post 13 kwiecień 2013 - 19:19
Napisano 13 kwiecień 2013 - 19:43
Wszystko ładnie ale nic nie przebije minnow 3DR
Napisano 13 kwiecień 2013 - 19:46
No Jacku,widać solidnie przepracowana zima, jeśli chodzi o wdrażanie nowych pomysłów .Teraz proponuję brać się za prodakszyn bo maj tuż tuż i nerwowo zaglądam do skrzynki pocztowej każdego dnia ..........a tam póki co wszystko tylko nie wobki
Napisano 13 kwiecień 2013 - 20:00
Jacku czyżby jednak praca nad tą ukleją 11 pływającą dobiegła końca ? Mam nadzieję, że dołączysz ją do mojego zamówienia bo muszę przyznać, że wygląda obiecująco Na jaką maksymalną głębokość zejdzie ten model ?
ps. czy mniejsze modele też będą dostępne ?
Głębokość - myślę, że 1,5m, ale tak naprawdę do tego nie przykładałem się, bo nie było miejsca (głębokość). Na filmiku widać (pod koniec), że od razu schodzi głębiej, a na potrzeby prezentacji, musiałem ją trochę wyżej poprowadzić.
"...Mam nadzieję, że dołączysz ją do mojego zamówienia..." - no będzie, będzie
Wszystko ładnie ale nic nie przebije minnow 3DR
Max!!!
Też się cieszę z tego wzoru, bo kleń i bolek będzie się czepiał. Właśnie dzisiaj wpadł kumpel od tego pomysłu, po jakieś zabawki na jutrzejszy rekonesans wodny i dowiedział się, że pierwowzoru (swojego wobka) już nie dostanie, bo idzie na tablicę zasłużonych. Porównywał mojego i swojego (woblera) i śmiał się, że wszystko idealnie skopiowane, oprócz mojego kształtu. Jutro będzie miał okazję sprawdzić pracę.
No Jacku,widać solidnie przepracowana zima, jeśli chodzi o wdrażanie nowych pomysłów .Teraz proponuję brać się za prodakszyn bo maj tuż tuż i nerwowo zaglądam do skrzynki pocztowej każdego dnia ..........a tam póki co wszystko tylko nie wobki
Wobki z pomysłów zimowych nie są jeszcze ruszane.
Dla Ciebie - no wiszą u mnie na tablicy
Użytkownik J A Z edytował ten post 13 kwiecień 2013 - 20:04
Napisano 13 kwiecień 2013 - 21:37
Jacku Ty wiesz, że ja Cię poproszę o 2sztuki tej 11 cm w wersji silver i perl.
Napisano 13 kwiecień 2013 - 21:41
Moje kartki nie kłamią, jest 2xPearl (Opal Blue). Nie ma problemu, przejdzie przez "dział kontroli zamówień" i zmienimy na Opal Blue i Silver.
Napisano 13 kwiecień 2013 - 22:45
Chyba dzików nie było,że tak spokojnie mogłęs testować wobki,co?? Pamiętaj również o moim zamówionku,bo wiesz kto mnie męczy
Napisano 13 kwiecień 2013 - 23:52
Zwolak - Ty mnie politycznie nie kołuj,dobre wobki mają miejsce w pudełku a nie na tablicy ..........tam wiesza się tylko ładne wobki, które mają problem z pracą Czekam w każdym bądź razie na przesyłkę.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych