Te Krystek ja nie pije znaczy się 5 lat temu przestałem pić ostro. Wódy nie miałem w ustach od ślubu (3,5roku). Później będzie łach ze mnie jak padne pierwszy na glebe teraz głowa słabiutka i tylko piwem się raczę i to nie w ilościach 20 jak kiedyś tylko 4 i już szumi nieźle
Wczoraj rano po pracy zamiast jechać do domu wybralem się na rzeczkę porzucac pare minut. Czekałem na otwarcie marketu budowlanego o 9 bo potrzebowałem kupić wiertła 2mm do skończenia Krystkowej ukleji. W rzece prawie nie było wody, normalnie bym nie rzucał nawet ale musiałem jakoś czas zabić. Przerzuciłem trochę wobów i ani śladu ryb a woda taki kryształ, że kamyczki można by policzyć. Zmieniłem na rio grandesa i jakoś ożyło. Złapałem takiego maluszka i 2 fajne pstragi z czego jeden na bank 50+ odprowadziły mi przynętę.
IMAG0025.jpg 65,75 KB 9 Ilość pobrań
Zdjęcie słabe bo w tel obiektyw był zabrudzony i nie bardzo było jak go wyczyścić z rybą w ręku. Ślicznie obarwiony ten kropek, miał fajne zrupowanie z 20 kropów od góry między oczami, chcialem to sfotografować ale nie udało mi się. Porzucałem jeszcze chwilę i do sklepu.
A później ukleja....
IMAG0029.jpg 54,26 KB 9 Ilość pobrań
Dziś koło południa zalałem drugie połówki i jutro pierwsze testowe odlewy
Pozdrawiam M