Radku Big Trout jak juz wcześniej pisałem od ostatniego foto nie zmienił się ani o pół cięcia, niestety.
Chciałbym go skończyć i odlać ze 2 szt na targi, żeby pokazać ludziom. Niestety będzie to cieżkie (chyba nawet niemożliwe). Jak się uda to będą tylko przynęty nie wyważane pomalowane do pokazania, a pracą będę zajmował się później na spokojnie.
Czasu nie mam absolutnie. Zaczynam odczuwać ostre zmęczenie materiału a dopiero zacząłem przygotowania do targów, które niestety zostały przerwane i mam tydzień przymusowego urlopu w PL gdyż pojutrze lecę na pogrzeb teścia...
Za dużo do zrobienia a ja z tym wszystkim jestem sam, i na dodatek mieszkam w kraju gdzie nic się nie da załatwić, wszystko muszę organizować przez internet.
Jeżeli ktoś by chciał jakieś moje przynęty na maj to chyba już trzeba się zgłaszać. Dostałem ostatnio 2 prywatne zamówienia na 40szt przynęt więc kolejka na "po targach" już ruszyła...
Wracajac do suszarki, nie ma tu fajerwerków.
IMAG0225.jpg 57,7 KB 24 Ilość pobrań IMAG0226.jpg 64,5 KB 25 Ilość pobrań IMAG0229.jpg 83,4 KB 25 Ilość pobrań
Na pierwszej focie suszarka "robocza" do której wsuwam ramkę i zabezpieczam gumkami. W niej lakieruję przynęty, później przekładam ramkę do dużej suszarki.
Pozdr
M