Dzisiaj widać było, że wiosna w pełni - tarło
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 26 kwiecień 2013 - 13:21
Dzisiaj widać było, że wiosna w pełni - tarło
Napisano 26 kwiecień 2013 - 13:24
Żadna rybka nie uciekła?
Napisano 26 kwiecień 2013 - 13:53
Super robota. Jestem pełen podziwu, a widzę, że i kolejne rybcie szykuje się rewelacyjne.
PS. Co to za dłutka?
Użytkownik prezes79 edytował ten post 26 kwiecień 2013 - 13:54
Napisano 26 kwiecień 2013 - 14:02
no jak żywe
Napisano 26 kwiecień 2013 - 14:51
Piękny własny styl no i to że się nie boisz wyzwań.Super i ogrom pracy włożony.
Napisano 26 kwiecień 2013 - 15:49
Nie będę Ci schlebiał.
Albo będę
Z tym tarłem to poleciałeś "po całości". Woblery prezentują się przepięknie. Ta dbałość o detale...
Patrząc na Twoje zdjęcia odczuwam wielką radość. Chyba nieźle bawiłeś się w czasie ustawiania instalacji?
Napisano 26 kwiecień 2013 - 17:24
Dla mnie tworzenie jest największą zabawą
Obiecany filmik -
Napisano 26 kwiecień 2013 - 18:27
No nie mam słów.Piękna praca!!
Napisano 26 kwiecień 2013 - 19:33
Dla mnie praca szczupaczków szczególnie łamańcow najlepsza. Bardzo realistyczna. Ja bym nic nie zmieniał tylko testował a szczupaki same to zweryfikują Super ! Gratuluję
Napisano 26 kwiecień 2013 - 22:34
Po prostu wymiatasz . Tylko czekać na efekty - sukcesy w połowach .
Napisano 26 kwiecień 2013 - 23:04
Dlutka z allegro i 2 z usa. Squirel te sa bardzo dobre. Nie tempia sie jak tamte.Super robota. Jestem pełen podziwu, a widzę, że i kolejne rybcie szykuje się rewelacyjne.
PS. Co to za dłutka?
Napisano 27 kwiecień 2013 - 08:50
Bigrafi jesteś the besciak i tyle Ci mogę powiedzieć, czapka z głów za cierpliwość i upór w dążeniu do celu.
Napisano 27 kwiecień 2013 - 18:54
Powiem Ci że odwaliłeś kawał dobrej roboty. Ciężko uzyskać taką pracę w woblerach wyposażonych w płetwy ogonowe i boczne (zwłaszcza w łamańcach). Widzę perfekcyjne wyważenie
Zastanawiam się czy, te okonki i płocie zdałyby egzamin w trolu.
Nie ma co gadać, jesteś najlepszy
Napisano 27 kwiecień 2013 - 19:29
Dzięki chłopaki
Co do pracy - dużo trudniej było rozruszać płocie i okonie niż łamańce. Widać to po sterach - musiałem ostro je podginać, aby zmniejszyć kolebanie boczne. Ale na przyszłość już wiem, aby nie dawać sterów SDR tylko zwykłe. W łąmańcach też jak pisałem wcześniej - nie można zbytnio obciążać dalszych części, powinno wystarczyć max w dwóch pierwszych, wtedy akcja powinna być taka jak w nowych łamańcach - tych najmniejszych. Rezygnuję też z pianki w tych dużych - trzeba zbyt je obciążać, co też nie wpływa zbyt rewelacyjnie na pracę. Ale już mam trochę deseczek z lipy uszykowanych, i będę tworzył nowe wzory, z zawiasami drewnianymi. Ale to w przyszłości .
Teraz na tapecie mam jeszcze te 6 szt. łamańców, praca ich podoba mi się najbardziej. Spróbuję zrobić w tym stylu jeszcze okonie 10-15cm, zobaczymy jak wyższe boki wpłyną na pracę takich łamańców.
Napisano 27 kwiecień 2013 - 21:54
eraz na tapecie mam jeszcze te 6 szt. łamańców, praca ich podoba mi się najbardziej. Spróbuję zrobić w tym stylu jeszcze okonie 10-15cm, zobaczymy jak wyższe boki wpłyną na pracę takich łamańców.
Nie powinno to wpłynąć na akcje przynęty, o ile obciążysz ją tak, aby przynęta tonęła.
Napisano 29 kwiecień 2013 - 21:23
pierwszy szczupak z filmu, jak dla mnie nr1 jeśli chodzi o jego ruch, mega mi się podoba
Napisano 18 maj 2013 - 22:30
To będę teraz śledził z zapartym tchem bo sam coś tam z żywicy chyba będę szykował.
Napisano 18 maj 2013 - 22:33
Szykuj, szykuj . Ja najpierw trochę podłubię, potem pobawię się malowaniem. Może uda się zrobić coś zbliżonego do realnego pasikonika.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych