Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 904
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

A co do miejsca i sposobu to:

Glebokosc zatoczki okolo 2m

przyneta jak widac Slawkowy kiler na plytkie zatoczki

sposob prowadzenia krotkie i dluzsze podciagniecia

branie nastapilo okolo 15m od brzegu na glebokosci +- 80cm

Pozdro dla wszystkich.

Ps.Slawek teraz musisz dac do przetestowania dwuczesciowe Wandery :unsure:

Opublikowano
fajna ryba gratulacje ale mógłbyś nie co delikatniej się z nią obchodzić jeśli masz zamiar zwrócić jej wolność aby rybka miała większą szansę przeżycia
Opublikowano

fajna ryba gratulacje ale mógłbyś nie co delikatniej się z nią obchodzić jeśli masz zamiar zwrócić jej wolność aby rybka miała większą szansę przeżycia

Chciałbym zobaczyć jak ty wypuszczasz? Pewnie jeszcze przed tym dzwonisz po weterynarza?

Złapał -wypuścił ładnie pocałował i gitarka twój komentarz jest zbędny-->zresztą mój teraz też

Opublikowano
mój post nie był po to by wywołać burzę ale z tego co czytałem na różnych forach jak również opisują to periodyki wędkarskie trzeba to robić zgoła inaczej by ryba miała większą szansę przeżycia z resztą regulamin tego forum też o tym pisze jeśli moje posty mają wywołać nie potrzebną kłótnie proszę o ich usunięcie
Opublikowano

Dzieki wszystkim za Mile komentarze.

Kamil-098 chcialem Cie przeprosic za to,ze bylem na rybach!i do tego cos sie tam uwiesilo, :unsure: Jeszcze raz wszystkim dzieki.

Ps.Zgola inaczej?Tzn.Co?mam robic inaczej=?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To wstawie jeszcze cos z wczoraj bo smutno w naszym watku :(

Taka pora roku, miejmy nadzieje, że w maju się ostro wątek rozkręci, tak na dobre :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moja pierwsza duża ryba w UK. Wszystko podczas holu poszło nie tak …Zaczepiła się tylną kotwiczką o kołek byłem pewien że to już koniec zabawy, ale szczęśliwie pękło tylne kółko łącznikowe i zabawa trwał dalej. Stromy brzeg uniemożliwiał podebranie ręką …podczas wyślizgiwania na matę strzelił 15 kg przypon w ostatniej chwili chwyciłem ją za przynętę .Zdjęcie zrobiła przygodna staruszka więc jakość kiepska,a mi zależało żeby rybka w dobrej formie trafiła do więc repety nie robiłem.

Przynęta wystrugana w mroźne wieczory ( Psycho 3)

post-109-1348915384,1355_thumb.jpg

post-109-1348915384,253_thumb.jpg

Opublikowano

Mega sajko 3 ta przynęta!!!!

Zmarszczuch seledyn-kropkowany :huh:

A 1 zdjęcie = Twój wyraz twarzy -co ty tam zobaczyłeś, czyżby ta

babcia to byłą zdrowa 22 :mellow: :mellow: :mellow: w mini :mellow: :mellow: :mellow:

Gratuluję KLOCA :huh: :huh:

pzdr.

ZH

Opublikowano

Ha ha ha!!! Sam pękam ze śmiechu jak zakładam psycho3 na agrafkę (rzeczywiście jest cygańsko awangardowy).W wodzie robi jeszcze bardziej szalone wrażenie- może dla tego kusi to 8 zębaty który go ugryzł w tym sezonie. Babcia była bardzo pomocna w jednej chwili zmieniła ustawienia aparatu..

Mina to odpowiedź na pytanie –„Który to był przycisk?” ..”To ten” :lol:

Dzięki za graty Panowie