Wilk, podkarpacki wilk!!
BRC Best Rod Center - opinie
#41 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2016 - 15:29
- Jozi, gulf i Hesher lubi膮 to
#42 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2016 - 15:51
wincyj panie tych kont, wincyj.... http://jerkbait.pl/t...-brc/?p=1934125
i co艣 czuj臋 偶e to nie koniec
Tylko czekac jak sie ornecki/wojciechowski wilk ujawni, po tym jak go na Tubie zbanowali
#43 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2016 - 18:47
wincyj panie tych kont, wincyj.... http://jerkbait.pl/t...-brc/?p=1934125
i co艣 czuj臋 偶e to nie koniec
Oj tam, ch艂opina garnie si臋 do portalu jak moje pszczo艂y do nektaru, a TY go tak po kostkach z buta.... .
Miej troch臋 lito艣ci nad ch艂opem, mo偶e ma pomroczno艣膰 jak jeden z m艂odych prezydentowicz贸w po wychlaniu p贸艂 basa i jazd臋 za k贸艂eczkiem
#44 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2016 - 22:40
#45 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2016 - 05:35
Panowie nie 艣ledz臋 w膮tku dok艂adnie ale zapytam kr贸tko czy Wy banujecie kolesia z BRC?
My nie on sam si臋 banuje .
- Paavo lubi to
#46 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2016 - 06:37
Jedni ze swojej u艂omno艣ci wyci膮gaj膮 wnioski i robi膮 wszystko by poprawi膰 poziom obs艂ugi itp. inni natomiast brn膮 w samouwielbienie i po pewnym czasie wychodzi jajo.
#47 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2016 - 19:12
Szkoda tylko, 偶e zak艂adaj膮c w膮tek o nieprawid艂owo艣ciach inni gor膮cy or臋downicy delikwenta chc膮 Cie zakrzycze膰 i co gorsza s膮 tacy co si臋 temu poddaj膮.
Nie uwa偶am 偶eby pisanie prawdziwych opinii by艂o b艂臋dem czy pr贸b膮 'zakrzyczenia' innych.
Mo偶e mam wi臋cej szcz臋艣cia ni偶 inni, mo偶e jestem bardziej wyrozumia艂y.
Ostatnio napisa艂em do Roberta ze potrzebuj臋 szczyt贸wk臋 do z艂amanego travela mhx otrzyma艂em odpowied藕 po kilku minutach ze za艂atwi tylko jak wr贸ci ze Szwecji bo jest w艂a艣nie na rybach. Sam o sprawie zapomnia艂em a tu telefon 偶e szczyt贸wka czeka i mam tylko op艂aci膰 koszty wysy艂ki.
Ja sklep polecam.
- Dano. lubi to
#48 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2016 - 19:50
Opowie艣ci dziwnej tre艣ci z tym sklepem! nikt nikomu nie zabrania tam kupowa膰 ja po prostu raz si臋 sparzy艂em i przestrzegam! ka偶dy zrobi co chce!nie b臋d臋 wstawia艂 prywatnych wiadomo艣ci co pisa艂em do brc o brak gwarancji i paragonu ale kilka typu .....wczoraj wys艂a艂em ......list wr贸ci艂 nieodebrany.......wy艣l臋 na mejla duplikat by艂o!!!!koniec moich wypocin!
Pozdrawiam wszystkich w c....a zrobionych (ja te偶 偶eby nie by艂o)
- Apioo i TomekSudety lubi膮 to
#49 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2016 - 20:20
Ja w przeciwie艅stwie do Autora w膮tku mam dobr膮 opini臋 o ww sklepie. Zostawi艂em tam ju偶 par臋 kafli i pewnie b臋d膮 nast臋pne. Dlaczego skoro s膮 tak skrajne opinie? Bo si臋 nie sparzy艂em. Owszem do idea艂u troch臋 brakuje Robertowi, zdarzy艂o si臋 偶e nie dosz艂a jedna omotka czy inny aczkolwiek lepszy korek. Ale jak by艂 brak to tylko jeden telefon i sprawa za艂atwiona, reszta dos艂ana. Podobnie z ekstra 艣ci膮ganiem nietypowych wielkich przelotek topowych do karpi贸wek. Na stanie nie by艂o, zosta艂y 艣ci膮gni臋te przy nast臋pnym zam贸wieniu z d偶apanlandu.
Generalnie nie mam prawa narzeka膰, wr臋cz mog臋 poleci膰 BRC.
#50 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2016 - 21:16
Jakie艣 dziwne ostatnie wpisy. Co艣 dziwnego, 偶e BRC ma oddanych i zadowolonych klient贸w? Oczywi艣cie, 偶e nie ! Przecie偶 jakby mieli tylko pokrzywdzonych to ju偶 dawno by nie istnieli
Nie myli si臋 ten kto nic nie robi...
Tylko, 偶e ilo艣膰 os贸b maj膮cych z艂膮 opini臋 o BRC, tak samo jak o Piranii jest zbyt du偶o 偶eby nie da艂a do my艣lenia. Takie jest moje zdanie.
Ka偶demu si臋 zdarzaj膮 wpadki. To normalne. Ale refleksja, nauka na przysz艂o艣膰, to jest klucz...
#51 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2016 - 21:24
Jakie艣 dziwne ostatnie wpisy. Co艣 dziwnego, 偶e BRC ma oddanych i zadowolonych klient贸w? Oczywi艣cie, 偶e nie ! Przecie偶 jakby mieli tylko pokrzywdzonych to ju偶 dawno by nie istnieli
Nie myli si臋 ten kto nic nie robi...
Tylko, 偶e ilo艣膰 os贸b maj膮cych z艂膮 opini臋 o BRC, tak samo jak o Piranii jest zbyt du偶o 偶eby nie da艂a do my艣lenia. Takie jest moje zdanie.
Ka偶demu si臋 zdarzaj膮 wpadki. To normalne. Ale refleksja, nauka na przysz艂o艣膰, to jest klucz...
Podobnie chyba by艂o z pracowni膮 z Kielc, mia艂a zadowolonych i niezadowolonych klient贸w i nadal istnieje.....chyba. Ale na jerku ju偶 nie.
#52 OFFLINE
Napisano 08 lipiec 2016 - 08:37
I tak za ka偶dym razem kiedy tam kupowa艂em. Zda偶a艂o sie 偶e Robert przyjmowa艂 zam贸wienie smsem i wysy艂a艂 zanim wp艂aci艂emkase.
Nie znamy sie. Nigdy go艣cia nawet na oczy nie widzia艂em cho膰 pare razy planowa艂em wycieczke do sklepu.
#53 OFFLINE
Napisano 08 lipiec 2016 - 10:59
...
Nie znamy sie. Nigdy go艣cia nawet na oczy nie widzia艂em cho膰 pare razy planowa艂em wycieczke do sklepu.
Poza sklepem internetowym jest te偶 tzw sklep stacjonarny???
#54 OFFLINE
Napisano 08 lipiec 2016 - 11:03
Czyli jasny przekaz dla naci膮gaczy - nie zap艂acisz, ale towar dostaniesz?
#55 OFFLINE
Napisano 08 lipiec 2016 - 11:12
Co do BRC to akurat Robert mial mniej wpadek przy moich zamowieniach, niz oba niemieckie sklepy (CMW i Tackle24)
Chociaz trzeba przyznac ze Niemcy szybko ogarniali wszelkie pomylki.
Narazie be wpadki jest angielski Guides&Blanks i o dziwo Mudhole
PS.
Jesli towar byl na stanie, dostawy z BRC byly mega szybko. Trzeba Robertowi przyznac ze realizacja tego typu zamowien jest expresowa.
U偶ytkownik Del Toro edytowa艂 ten post 08 lipiec 2016 - 11:18
#56 OFFLINE
Napisano 08 lipiec 2016 - 11:55
A dla mnie to jest tak...pierwsze zam贸wienie na blank i komponenty trwa艂o 3 miesi膮ce (towar na stanie dost臋pny 48godzin ),drugie za艂atwione nale偶ycie (zam贸wienie za 2x wi臋cej kasy ni偶 pierwsze)...ale przesta艂em,tak jako艣 tam robi膰 zakupy...taki niesmak zosta艂,po tej multikontowej polityce reklamowo-ekonomicznej z cz臋sto z wirtualnym stanem magazynowym sklepu.
Co do zakup贸w w CMW,Tackle24, RodHouse czy HiLevel se. to zawsze pe艂ny profesjonalizm,po przelaniu pi臋ni膮偶k贸w zawsze w ci膮gu 24g godzin przychodzi艂 mail z listem przewozowym przesy艂ki...a zrobi艂em w tych sklepach w sumie ze 30-40 zam贸wie艅.
Co tu wi臋cej pisa膰 jeden potrafi...drugi nie...lub niedaje sobie z tym rady (nie m贸wi臋 o ksi臋gowaniu wp艂at ).
- Pluszszcz i madmatt lubi膮 to
#57 OFFLINE
Napisano 08 lipiec 2016 - 20:41
Zamowienia w BRC jedno (+/- 900pln), wysylka ekspresowa, zadnych problemow. Zadnych problemow z Hillevelem czy Tackle24de. Najbardziej jednak lubie kupowac w Rodhouse i w Getbitoutdoors - sa (zwlaszcza Rodhouse) niekoniecznie tani ale za to bardzo komunikatywni, rzetelni i wyrozniajacy sie asortymentem.
#58 OFFLINE
Napisano 09 lipiec 2016 - 12:06
Zamowienia w BRC jedno (+/- 900pln), wysylka ekspresowa, zadnych problemow. Zadnych problemow z Hillevelem czy Tackle24de. Najbardziej jednak lubie kupowac w Rodhouse i w Getbitoutdoors - sa (zwlaszcza Rodhouse) niekoniecznie tani ale za to bardzo komunikatywni, rzetelni i wyrozniajacy sie asortymentem.
Fakt faktem z RodHouse przesy艂ka super ekspresowa...blank w jednym kawa艂ku FedExem jecha艂 do mnie ca艂e 72 godziny i tak by艂o dwu-krotnie.
#59 OFFLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 02:47
#60 OFFLINE
Napisano 12 lipiec 2016 - 06:24
Trzyma艂 mi przez p贸艂 roku zam贸wione topy do karpi贸wek. A偶 sobie przypomnia艂em..
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych