jakaś drewniana ta dendrobena.. no ale jak to mówią... ciągnie swój do swego
Woblerki bobesku
#781 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 10:52
- bobesku i woblery z Bielska lubią to
#782 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 11:12
Wiesz, nikt się pewnie nie obrazi jakbyś spróbował sił z imitacją ciernika... :PP
Wiem, truje du*pe.
#783 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 11:36
Bobesku nie ma czasu teraz na struganie,malowanie i te inne duperele! On zaczął sezon łowów
#784 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 11:38
Nie ma że boli, fani czekają
- bobesku lubi to
#785 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 12:19
I te dzikie tabuny groupies
- bobesku lubi to
#786 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 12:55
ciśnienie spada ,wszyscy szaleją
A ja jednak podejdę znowu do głowacza,mam plan (ostatnie były za jasne)..te oczy będą trochę mniejsze i czorne...
...Jej piękne czarne oczy
Widzę czarne oczy
To za mną kroczy
Ze mną jest...
Kubuś o cierniku pomyślę bo juz paru mi to pisało...
Użytkownik bobesku edytował ten post 14 listopad 2013 - 12:58
- Kuballa44 lubi to
#787 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 13:05
Na tą chwilę przypomina karetkę pogotowia.
- wildriver, bobesku, *Hektor* i 5 innych osób lubią to
#788 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 13:15
No typowo Te oczy wcisnę do połowy w korpus (są już dziurki na to zrobione)
Chcę by odstawały gały,ale nie tak jak na fotce korpusu a tak jak na tej niżej...
#789 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 13:18
Na tą chwilę przypomina karetkę pogotowia.
nie,nie,one najpierw Borygo są pojone,żeby potem właściwą pracę mieć! A te ślepka to efekt uboczny..żeby tylko twórca z nimi nie biesiadował
- bobesku lubi to
#791 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2013 - 23:17
No Kubusiu,Kapusta nadaje........skoro wiedziałeś że okoń jest o 4cm za mały, to po ch..j go wstawiałeś? Czyż byś świadomie łamał regulamin? Nie ładnie,oj nie ładnie
#792 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2013 - 14:31
No Kubusiu,Kapusta nadaje........
To nadawaj sobie gdzie indziej --- tylko pamiętaj, kto wiatr sieje ,burzę będzie zbierał..
U mnie w bramie jak byłeś to ci okoń nie przeszkadzał, potem poleciałeś na kompa i naskarżyłeś.
Masz swój temat założony i jazda --> http://jerkbait.pl/t...nie-zdjęć/ ..
Tu możesz jedynie mi pędzel wyczyścić...
Użytkownik bobesku edytował ten post 15 listopad 2013 - 14:44
#793 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2013 - 16:57
Ha ha ,dobre ,jak ja robiłem i malowałem wobki ,to Ty pewnie nie wiedziałeś co to jest wobler,także nie wiem kto tu komu może pędzel myć
#794 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2013 - 19:42
Zima idzie...
Łukaszu, dobrze że pilnujesz regulaminu. Zechciej pilnować całego:
"1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano."
Mam uwierzyć, że chcesz, by Cię traktowano jak powyżej dałeś przykład?
Przepraszam @bobesku za Off'a, już kończę.
- Krystekwolf lubi to
#795 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2013 - 23:13
Januszu-tocząc dalej tego off top-a,nie ja zacząłem Po nikim też nie będę mył pędzli,czy czegokolwiek.Ja to piszę całkiem dla "jaj" ,jak to mawiają,tylko Kuba nie potrzebnie się uniósł ,a szkoda, bo spoko chłop z niego i ładne wobki robi
Użytkownik tofik edytował ten post 15 listopad 2013 - 23:14
#796 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 10:22
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
1.Biorę się właśnie za stery dla okoni i błysków (po lewej),po prawej głowaczki i takie zwykłe 6cm korpusy np na pstrążki tęczowe.
2.Szukam RICZIEGO!!! (piszę ci 3x PW i nien odpisujesz,skrzynkę może masz pełną)
3.Aha strzebelki mi zostały już dwie ostatnie na wydanie (jak co PW)
Mam co robić ? To idę robić
#797 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 10:52
Dobra robota. Mam pytanko. Lakierujesz poliuretanem czy żywicą?
#798 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 10:54
Bobi to ja poprosze głowaczyka
#799 OFFLINE
Napisano 16 listopad 2013 - 11:34
Dobra robota. Mam pytanko. Lakierujesz poliuretanem czy żywicą?
Lakier Panie...żywicę do sterów
Bobi to ja poprosze głowaczyka
No ok,ale jak będę z nich zadowolony (moja druga próba dopiero z głowaczem) ,bo inaczej idą dla mojego 4 letniego siostrzeńca (on z tych wobków co mi nie pasują robi sobie przedszkolaków) hehe..Ma ze 40-50 moich woblerów ,ja w pudełku swoich ze 4-5 sztuk..
#800 OFFLINE
Napisano 17 listopad 2013 - 10:33
Dziś o 7 rano wypad do pobliskiego parku i między betonowymi lasami pobiegać. Ok Baterie naładowane :
za jakiś czas stwierdzam,że trza ustawić nowe wobki a,że pieszo mi się nie chce iść w syfiasty odcinek miejskiej Warty" to korzystam z Solariska w którym 5minu przyjemności (w tyle mnie dowiózł na miejsce) kosztuje 2,8zł
No to jadę,ostanie miejsce zajmuje (tam gdzie zawsze się na szkolnych wycieczkach robiło GNÓJ)
Jestem na miejscu ...dziś zmiana czapki ,spodziewałem się śniegu i chciałem sie upodobnić do otoczenia
Nad woda wiary dość sporo,standardowo w portach spławiki się moczą i miejscowi polują na krąpie...W spinningu kaplica w spławiku jedno z lepszych łowisk w kraju.U nas na GP-Polski w spławiku się robi takie wyniki,że tyczki trzeszczą. MP,GPP to tu imprezy na porządku dziennym-Baaa mało tego tu miały być na tym odcinku Klubowe Mistrzostwa Świata,ale stan wody był za wysoki i kibicowałem na Malcie Traperowi......niestety w spinningu to zupełnie inny świat..(ja tu tylko wobki ustawiam bo raz dwa trzy i jestem na miejscu-potem szybko do domu)..Przez kilka kilometrów ciągnie się beton,ani jednego krzaczka,drzewka przy wodzie.Jak wychodzisz z autobusu to już cię ryby widzą hehe
Dobra nie pitol tylko ustawiaj :
Dziś nawet nie rzucałem za fiszkami ,tylko ustawka i doma...kawy mi się chce ( 3 lata nie piłem kawiszona i znowu zaczynam ...)
Coś dla mięsiarzy tez się znajdzie
No i wczesny poranek,plus poranek zaliczony
Użytkownik bobesku edytował ten post 17 listopad 2013 - 10:43
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych