Kilka, ale za to na czasie. Tylko czy wystarczy?
Woblerki bobesku
#901 OFFLINE
Napisano 12 styczeń 2014 - 16:35
- Lukaszmarki lubi to
#902 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2014 - 12:18
Kilka, ale za to na czasie. Tylko czy wystarczy?
No na jeden wypadzik starczy
Małe pstragaski... takie piąteczki ,ale każdy lekko te 5cm przekracza... Zmieniam caly czas pędzlowanie-zaczynam rozumiec nowe rzeczy
Foty strzelone na szybko byle pokazac o co chodzi....
Praca T & Ł ---> tajna ,łowna
- popper, wobler129, Tomy i 17 innych osób lubią to
#903 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2014 - 13:22
nagraj no kiedyś filmik chociaż troszkę pokazujący jak ty je malujesz
Użytkownik Adam L. edytował ten post 13 styczeń 2014 - 13:31
- bobesku lubi to
#904 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2014 - 13:51
W mordeczkę, piękne sztuki.
- bobesku lubi to
#905 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2014 - 15:05
no suuuper robota, fantastyczna kolorystyka, widać artyzm konkretny - podziwiam Twoje dzieła
- bobesku lubi to
#906 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2014 - 15:54
jak żywe, efekt zapierający !
przytuliłby takiego pstrążka z przeznaczeniem na pstrąga,
jakbyś miał sprzedawać to piszę się na jedną sztukę na pewno, najlepiej suspending
- bobesku lubi to
#907 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2014 - 15:57
Świetne barwy, no i w ogóle kształt i praca 10/10. Bardzo mi sie podobają.
- bobesku lubi to
#908 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2014 - 20:48
Widzę , że cały czas się rozwijasz . Teraz już naprawdę jest na czym oko zawiesić . Gratuluję .
- bobesku lubi to
#909 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 12:49
Najładniejsze...
- bobesku lubi to
#910 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 13:31
hehehe i cecha charakterystyczna - recznik kuchenny (swoją droga dobry i wydajny) z....
- bobesku lubi to
#911 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2014 - 14:23
hej ho!!!
Dzięki Pany
Dziś bez ręczniczków nie biorę się za robotę,dla mnie to podstawowy materiał pomocny przy klejeniu i malowaniu-nie mam ręczniczków=nie robię Są różne rodzaje,cieńkie ,grube,tanie,drogie -przerobiłem już chyba wszystkie
Z innej beczki,płynie "se" taki miksik okonków 4+ cm--no,ale znając choć trochę samego siebie pewnie w połowię robienia je odłożę i zacznę przy czym innym grzebać.....
Ogólnie jakieś ciemne 7cm, nazwijmy to "złoto -czarne" strzeble mi chodzą po głowie...
miks.jpg 1,11 MB 18 Ilość pobrań
pozdrowasy
Użytkownik bobesku edytował ten post 14 styczeń 2014 - 15:03
#912 ONLINE
Napisano 15 styczeń 2014 - 22:37
jedno z lepszych malowań imitacji pstrąga jakie tu widziałem blado ale zaje wyraziście
- bobesku lubi to
#913 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2014 - 22:42
Same fotki jak widać bez żadnego przyłożenia się .... no bo tak wykończone woblery to i w cieniu są perłami 1 klasa !!!
Użytkownik rybson edytował ten post 15 styczeń 2014 - 22:43
- bobesku lubi to
#914 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2014 - 23:07
No na jeden wypadzik starczy
Małe pstragaski... takie piąteczki ,ale każdy lekko te 5cm przekracza... Zmieniam caly czas pędzlowanie-zaczynam rozumiec nowe rzeczy
Foty strzelone na szybko byle pokazac o co chodzi....
Praca T & Ł ---> tajna ,łowna
Powiem Ci Bobesku żem jeszcze tak pięknie odmalowanych pstrążków nie widział.
- popper, tofik i bobesku lubią to
#915 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2014 - 21:33
Kolegom którzy jeszcze nie mieli woblerów Kuby,to mogę napisać tylko tyle,że na zdjęciach nie widać chyba nawet połowy rzeczywistego efektu malowania.Ja miałem okazję pół roku temu się przekonać .........a były to "okonesku", a i skórczybyki łowią ryby ,więc chyba więcej wymagać nie można.
- bobesku lubi to
#916 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2014 - 10:40
Powiem Ci Bobesku żem jeszcze tak pięknie odmalowanych pstrążków nie widział.
Dzięki Tomek -Twoje zdanie jakoś tak inaczej motywuje (na plus, dodaje mocy)
Teraz czas na ślizo-piskorzaki.
TAKKK.jpg 38,7 KB 11 Ilość pobrań
- Parf, woblery z Bielska, peekol i 1 inna osoba lubią to
#917 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2014 - 11:16
Fajne motto.
Pstrążki też bombowe. Podobają mi się najbardziej z tych, które tu pokazywałeś - takie bardziej wyraziste, charakterne
- bobesku lubi to
#918 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2014 - 13:12
Fajne motto.
Pstrążki też bombowe. Podobają mi się najbardziej z tych, które tu pokazywałeś - takie bardziej wyraziste, charakterne
Eleganckie kobiety(damy)twierdzą że,sztuką dobrego makijażu jest się tak podmalować,aby w ogóle go nie było widać..w realu wszystkie wobki Kuby są wyraziste,charakterne,i eleganckie
Kolegom którzy jeszcze nie mieli woblerów Kuby,to mogę napisać tylko tyle,że na zdjęciach nie widać chyba nawet połowy rzeczywistego efektu malowania.Ja miałem okazję pół roku temu się przekonać .........a były to "okonesku", a i skórczybyki łowią ryby ,więc chyba więcej wymagać nie można.
Łukasz dobrze prawi,trzeba przyjrzeć się gołym okiem aby dostrzec, ile talentu jest włożone w wykonanie tych cudeniek.
- bobesku lubi to
#919 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2014 - 11:05
Yoł
Trochę roboty się uzbierało na ten łikend Od lewej kilka głowaczy, pod nimi kilka strzebli 7cm .Na dole trochę "kleniówek" 4+ cm i po prawej ślizo-piskorzaki (moje oczka w głowie -czy jakoś tak) Każdego ozdabiam inaczej-roboty od uja,ale efekt powinień być dość fajny
arbajt.jpg 1,13 MB 7 Ilość pobrań
Użytkownik bobesku edytował ten post 19 styczeń 2014 - 11:38
#920 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2014 - 11:46
Jak dla mnie malowanie pstrągów jest najlepsze na tym forum i nie tylko.Mi takie fotki wystarczą żeby resztę sobie wyobrazić.Widać że nie jest to umęczone.Po prostu talent,nauczyć się tego nie da.
- bobesku lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych