Chyba większość twórców ma taki pędzelek mój był w komplecie z farbkami plakatowymi za 10zł, ma już z 7 lat, jest złamany, nie ma połowy włosia, a i tak maluję nim 90% woblerów
Woblerki bobesku
#1561 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 14:53
- bobesku lubi to
#1562 OFFLINE
Napisano 25 grudzień 2015 - 13:45
Hola Hola bracie,siostro!!
bobesku -świąteczny drwal
Po skończeniu większość pojedzie w miejsca których "nie ma"...Miejsca których synku nie znajdziesz na mapie!..wody wielkie ,małe i malutkie,rzeczki,rzeczułki i strumyki owiane tajemnicą,chowane przed cywilizacja w których żyją,zamieszkują najpiękniejsze ryby bytujące w Polsce...styczeń,luty magiczny czas w pstrągowe kropki!!..
Niech choć jedna przynęta spełni kogoś wędkarskie marzenia w 2016,wtedy tysiące moich godzi nie pójdą na marne..
Co roku się udaje,w tym tez się uda,..nie ma innej opcji ,nie ma innej drogi,nawet nie ma innego myślenia!!
hej ho!
kropsy.JPG 152,19 KB 9 Ilość pobrań
- gulf, peekol i bertold12 lubią to
#1563 OFFLINE
Napisano 27 grudzień 2015 - 13:41
Różne takie "Strzeble samczyki 2016" gotowe do bzykanka ( Ale to mniej więcej prawie pół roku muszą poczekać,bo strzebel ma gody coś kole kwietnia -czerwca)
.... od 5,5 do 6cm
Jak dam radę to im dziś wkleję stery ,potem ustawka i można zrywać na hakerach
Ja mam słabą pamięć,jak komuś wcześniej obiecałem strzeblasa to niech się przypomni ,zawsze robię kilka więcej
Na fejsie lub tu na PW odpiszę ..
Jak komuś się nudzi to może przyjść oczka druciane wyczyścić ,płacę wobkami
zdrówko!!
Uwagi:
Gatunek prawnie chroniony - całkowity zakaz połowu...
Fotka w okularach 3D
Użytkownik bobesku edytował ten post 27 grudzień 2015 - 14:16
- joker, Ubik, Del Toro i 2 innych osób lubią to
#1564 ONLINE
Napisano 28 grudzień 2015 - 22:31
W takich wobkach mogę skrobać oczka przez 2 tygodnie...
- bobesku lubi to
#1565 OFFLINE
Napisano 02 styczeń 2016 - 14:16
To są..tzn będą pstrążki ...Jest ich około 40sztuk..ma każdego muszę "ręcznie" nałożyć około 60 kropek...wynik 2400 precyzyjnych machnięć i co najważniejsze to musi być przemyślane..tego się nie kładzie o tak ,i już...trzeba każdą kropke przemyśleć by "pasowała" indywidualnie do woblerka,,,Nie urodził i nie urodzi się taki który akrylami zrobi dwa identyczne woblery...
Po takim kropkowanym zabiegu ,czujesz się jak po walce z Taysonem...bez kitu,wysiłek fizyczny przy czymś takim to pryszcz
Jedni budują pracownie inni pasję rozwijają na grzejnikach....
Nie przejmujcie się ,najwięksi wychodzą z piwnicy!!! Też mam tylko krzesło , narzędzia ,plus suszarkę z Lidla i trochę akryli
pstragasy kropki.JPG 156,64 KB 5 Ilość pobrań
Użytkownik bobesku edytował ten post 02 styczeń 2016 - 14:18
- krzyko, gulf, spinnerman i 5 innych osób lubią to
#1566 OFFLINE
Napisano 02 styczeń 2016 - 20:56
Będą na sprzedaż ?
#1567 ONLINE
Napisano 02 styczeń 2016 - 20:58
Nie, na Trzech Króli będzie rozdawał za darmo
- bobesku, spinnerman, Kamil G i 1 inna osoba lubią to
#1568 OFFLINE
Napisano 02 styczeń 2016 - 21:11
Będą na sprzedaż ?
Będą Jakubie,ale pewnie kilka sztuk,,,3\4 z tego co wisi ma juz właściciela,pstrągów mało robię,ale mówisz wcześniej i Ci odłożę bez problemu...w dwóch odcieniach robię...za jakieś 10 dni gotowe do łowienia-tyle trzeba poczekać
Nie, na Trzech Króli będzie rozdawał za darmo
....
właśnie skończyłem nakładać kropki...wyszło około 2000 (około 50 a nie 60 na wobka,tak ładniej pasuje)..Kiedyś "pykłem" 6000...czyli dziś wynik średni
zdrowia koledzy!!
Użytkownik bobesku edytował ten post 02 styczeń 2016 - 21:18
- Kamil G i kudraj lubią to
#1569 ONLINE
Napisano 08 styczeń 2016 - 23:20
bobesku mogę skrobać oczka,stawiać kropki i polerować stery,aby być jak najbliżej tych cacuszek i móc podejrzeć MISTRZA w pracy...
Dawaj foty gotowych.
- bobesku lubi to
#1570 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2016 - 14:48
5min temu wkleiłem stery w pstrągi i strzeble (samiczki).......Jakieś foty po weekendzie może się znajdą
W poniedziałek ruszę na "testy"..
.....................
Trochę jestem ostatnio znowu "uziemiony"...No,ale komu obiecałem woblery ,to myślę że koło środy ,czwartku uruchomimy listonoszy ..
Cierpliwości....daj a będzie ci dane
#1571 OFFLINE
Napisano 10 styczeń 2016 - 14:01
Pstrąg 2016....Mam je w dwóch odcieniach ..Wszystkie z jasnym brzuszekiem i naturalnie wyglądające,,Dziś mecz Niemcy - Polska w siatkę ,więc fotki drugiego koloru zrobię jutro,
Koło środy powinny być gotowe do łowienia...średnio 5,5cm..znajdzie się taki zahaczający o 6cm
- joker, szymanek69, gulf i 9 innych osób lubią to
#1572 OFFLINE
Napisano 11 styczeń 2016 - 15:28
To chyba sprawka diabła...nic się nie zmieniło od kiedy Kain zabił Abla
A tu? pstrąg zabije pstrąga .....wzbudzimy instynkt agresji,wkurzenia,obrony--> terytorializm itp
Nowy pstrążek 2016 w kolorku--> "no nejm"..Tak malowałem od serca ,sprawdzić co podpowie..Ono nigdy dwa razy tego samego nie gada..wniosek--> to pstrągi które sie już nie powtórzą...jak urwiesz ,drugiego już nie będzie ,będą jego następcy,ale już troszkę inaczej wyglądający:) Fajny klimat dla ludzi co cenią rękodzieło,indywidualność i coś czego nie ma w pudełku kumpel na rybach (hi hi) ...Mam tylko kilka sztuk...Wynik macie niżej:
Jutro pewnie urwę...za chwilę będą uzbrojone i spakowane
Wymalowane na lewym kolanie,bo w prawej ręce trzymam pędzle i inne akcesoria
zdrówka !!
Foty z lampy , zachmurzenie 100%..
Użytkownik bobesku edytował ten post 11 styczeń 2016 - 15:50
- joker, Ricci, Ubik i 6 innych osób lubią to
#1573 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2016 - 20:03
Hej ho!!
No przyznam się ,że te "stworki,potworki" mi wyszły...Rzadko kiedy to mówię..Nie jest to jakaś skromność,bo ona jest dobra, pod warunkiem,że prawdziwa i nie sztuczna,,Czasem trzeba się troszkę samemu "zdopingować"...
@Ricci szykuj wygodne ,ciepłe miejsce w pudełeczku dla nowego "bobika"
Te woblery mi się podobają i dziś daję sobie level +1 do desingu,a co...
Między 5,5 a 6cm
- stoner, Ricci, Ubik i 4 innych osób lubią to
#1574 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2016 - 21:08
Satynowa pościel już czeka
- bobesku lubi to
#1575 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2016 - 21:19
- bobesku lubi to
#1576 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2016 - 21:30
Też byłbym zadowolony. Świetnie namieszałeś na głowie, aż chciałoby się jeszcze troszkę przybliżyć. Intrygujący woblerek
- bobesku lubi to
#1577 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2016 - 22:09
Satynowa pościel już czeka
U mnie śpi w pudełku Plano,więc minimum mieszkano w pudełeczku Versusa musisz mu zorganizować!! ,,przyjadę sprawdzić...z Monia mam już ustalone ,że mnie do chaty wpuści p.s książki jeszcze nie zacząłem...tylko nie bij
Na sprzedaz może ?
Jak byłeś grzeczny to mam kilka,napisz do mnie i cieszmy się nimi razem
Też byłbym zadowolony. Świetnie namieszałeś na głowie, aż chciałoby się jeszcze troszkę przybliżyć. Intrygujący woblerek
Trzeba czasem samemu dać sobie "plusa",jak ktos wciąż marudzi,że mu nie wyszło ,to mu nigdy nie wyjdzie
..............
Trochę tęskno za małymi wobkami,chyba trzeba powoli budować armię krasnoludów!!
Użytkownik bobesku edytował ten post 13 styczeń 2016 - 22:10
- Ubik lubi to
#1578 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2016 - 20:05
"aha"
To odezwę się w lutym...albo marcu .........Tak jakby mnie ktoś szukał to raczej nie w temacie "woblerowym" ,,,,
Trzymajcie się ciepło
pogoda.jpg 60,07 KB 5 Ilość pobrań
#1579 ONLINE
Napisano 19 styczeń 2016 - 23:22
haha ha a w lutym zobaczymy kolejną partię 240 woblerów w pięknych barwach,bo na razie Bobesku struga...
- bobesku lubi to
#1580 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2016 - 12:37
haha ha a w lutym zobaczymy kolejną partię 240 woblerów w pięknych barwach,bo na razie Bobesku struga...
No tak bardziej 24 niż 240
Zawsze chciałem mieć w warsztacie ładnego śliza..Dlatego,że ta imitacja wydawała mi się najtrudniejsza do ozdoby ze wszystkich żyjątek zamieszkujących potoki.(moim zdaniem)
Tym razem nie odpuszczę i będzie tu śliz.Taki po mojemu,bo nie patrze na obrazki,ozdobię jak dusza gra
Efekt za tydzień
Użytkownik bobesku edytował ten post 20 styczeń 2016 - 12:38
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych