bobesku pozamiatałeś tymi wobkami!
Użytkownik Voiteh edytował ten post 28 marzec 2016 - 21:12
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 28 marzec 2016 - 21:10
bobesku pozamiatałeś tymi wobkami!
Użytkownik Voiteh edytował ten post 28 marzec 2016 - 21:12
Napisano 29 marzec 2016 - 13:25
Najmniejsze wobki jakie sobie wymyśliłem na ten sezon...
Koliberki w trzech kolorkach...tym razem :żółty,zielony i zawsze łowny błękit (oceniam tam gdzie łowie lub łowiłem)
Jeszcze kilka kolorków by się przydało...cały czarny,lub czarny z dodatkami,,,,coś czerwonego ala "czereśnia"...--> lol i kilka innych...nie ma czasu na wszystko...mimo,że czasu mam sporo,ale akryle szybko wyrównują moje nadwyżki czasowe
Na tzw.łownych kleniowych oczach-klasykach
Woblerki na jedną kotwiczkę ..najmniejszy około 2,5cm...największy troszkę ponad 3cm
Zaraz im wkleję stery
Napisano 29 marzec 2016 - 13:51
Świetne maluchy A jaka waga?
Napisano 29 marzec 2016 - 14:07
Świetne maluchy A jaka waga?
Waga "lata" bo i rozmiar różny..
Najlżejszy 2gr ,najcięższy 2,5gr (bez kotwic)..zrobione z "twardej" lipy,do tego kształt który potrafi osiągać ładne odległości...
Teraz czekam na testerów ,czyli jaziki
Napisano 29 marzec 2016 - 14:11
woblerki super.. masz lipe jeszcze czy potrzebujesz?
Napisano 29 marzec 2016 - 15:02
woblerki super.. masz lipe jeszcze czy potrzebujesz?
Mam lipkę ,mam
Tego pstrąga seledynka co chciałeś też mam dla Ciebie odłożonego..Coś z małych też odłożyć?? Bo dłużnikiem jestem
Bez pośpiechu ,ale bankowo się rozliczymy ...Teraz wiosna ,lato to dłubię maluszki...
hejjj
Użytkownik bobesku edytował ten post 29 marzec 2016 - 15:05
Napisano 29 marzec 2016 - 15:24
Długości podobne już robiłeś w "bobelkach", ale kształt ewoluował.
Żółty'awy dobrze mieć w pudełku... tylko za ładne do łowienia te ciapańce Ci wychodzą
Napisano 29 marzec 2016 - 17:53
mozesz mi jednego kilebika odlozyc i jednego malego w kolorze niebieskim tak naprawde to mozesz z kazdej serii odlozyc jednego rozliczymy sie w drewnie. jesli potrzebujesz drewno to pisz.. dla Ciebie zawsze je znajde.. mam pod dostatkiem 2m3 lezy.. ile to by bylo z tego woblerow? i jaki czas na przerob?
Napisano 29 marzec 2016 - 20:13
Długości podobne już robiłeś w "bobelkach", ale kształt ewoluował.
Żółty'awy dobrze mieć w pudełku... tylko za ładne do łowienia te ciapańce Ci wychodzą
No takie bobelkowate są ..Wiadomo każdy się stara rozwijać,zmienia, kombinuję ...uczy...to i wobki się zmieniają ,ale trafiłeś
. ile to by bylo z tego woblerow? i jaki czas na przerob?
Nie wiem..Zależy czy robi producent ,czy jakiś zapaleniec w piwnicy A najważniejsze jaką obrał drogę i metodę zabawy z tym drewnem.
Jeden robi 800 wobków w miesiącu ,siknie sprayem lub obklei kalkomanią i ma ...drugi siedzi 3 tygodnie przy 30 sztukach,bo lubi je pieścić,dopieszczać i kocha progres...
Ani ten pierwszy ,ani ten drugi nie jest lepszy...są po prostu zupełnie inni.
Użytkownik bobesku edytował ten post 29 marzec 2016 - 20:38
Napisano 29 marzec 2016 - 20:50
@Hektor dobrze prawi,za ładne żeby na nie łowić. Ja "bobeski" wypuszczam do wody tylko wtedy ,gdy mam pewność że pod wodą nie czyha na nie żaden zaczep.....Te bączki naprawdę smakowite,zwłaszcza że zmieniłem trochę orientację ostatnimi czasy i kleniki u mnie zdają się być number one .Kuba pozdrowienia załączam i kibicuję twórczości
Napisano 30 marzec 2016 - 00:11
.Kuba pozdrowienia załączam i kibicuję twórczości
dzięki.. Każdy kibol na wagę złota..Nawet jak zostanie jeden ,to jadę ostro z tematem ...Mam kilka pomysłów,zobaczymy jak wyjdzie...
zdrowia
Napisano 01 kwiecień 2016 - 18:14
Próby genetyczne na narybku z mojego warsztatu...
Wobler "oszukaj przeznaczenie 4cm", pływające..trzy odcienie
Na wykończeniu...
Wszystkiego dobrego!
Użytkownik bobesku edytował ten post 01 kwiecień 2016 - 18:14
Napisano 01 kwiecień 2016 - 20:39
Bobesku odłóż dla mnie sztukę proszę.
Napisano 01 kwiecień 2016 - 20:55
Bobesku odłóż dla mnie sztukę proszę.
Odcień żółci,błękitu czy sino-blado-koperkowy?
Napisano 01 kwiecień 2016 - 21:03
Odcień żółci,błękitu czy sino-blado-koperkowy?
ŁOOOOOOOWNY koniecznie i maluszka też bym chciał sztukę.
Użytkownik cyprys19 edytował ten post 01 kwiecień 2016 - 21:04
Napisano 01 kwiecień 2016 - 23:53
Koliberki ledwo się wykluły i już je wszystkie zabrali ..Podgiąłem se w jednym ster szybko nad wodą ,ustawiłem by był w kategorii smużak ,,,,,,i też zabrali
Pisklaki opuściły gniazdo tatusia ......Czwórkę Ci zostawię a małego gówniarza najwyżej jak zrobię kolejną gromadkę,tylko nie wiem kiedy bo trochę ostatnio tracę moc...Wiosna przyszła to mnie na ławkę ciągnie a nie do śmierdzących lakierów
dobrej nocy
Użytkownik bobesku edytował ten post 01 kwiecień 2016 - 23:54
Napisano 02 kwiecień 2016 - 23:34
ok. odłóż mi czwórkę, a jak byś dorobił maluszka,lub wyjął ze swojego pudełka daj znać proszę.
Użytkownik cyprys19 edytował ten post 02 kwiecień 2016 - 23:35
Napisano 03 kwiecień 2016 - 11:01
Koliberki ledwo się wykluły i już je wszystkie zabrali ..Podgiąłem se w jednym ster szybko nad wodą ,ustawiłem by był w kategorii smużak ,,,,,,i też zabrali
Pisklaki opuściły gniazdo tatusia ......Czwórkę Ci zostawię a małego gówniarza najwyżej jak zrobię kolejną gromadkę,tylko nie wiem kiedy bo trochę ostatnio tracę moc...Wiosna przyszła to mnie na ławkę ciągnie a nie do śmierdzących lakierów
dobrej nocy
To nie trafią na giełdę?
Napisano 03 kwiecień 2016 - 12:01
@ Alaryk - Dobra jutro siadam i zacznę robić korpusy na drugie stado koliberków ,przekonaliście mnie
Mam,ale 4cm wobki (te co widać wyżej na fotkach),bo jeszcze nie byłem ich ustawić.....nie chce mi się tego zbroić (heh )
Tu taka odskocznia od wszystkiego co małe...
Gruby wstręciuch 5,5cm (wersja FAT)...3gr bez kotwic i pływające
"Masywnieszy" korpus,inny ster..
Sprawy kosmetyczne np więcej złota,inne "oki"..takie tam pierdołki ..
Użytkownik bobesku edytował ten post 03 kwiecień 2016 - 12:01
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych