Pierwsza Szczecińska "trójka" Gratulacje !!
Ale to nie koniec, jest jescze Grand Prix !!
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 październik 2016 - 01:39
Pierwsza Szczecińska "trójka" Gratulacje !!
Ale to nie koniec, jest jescze Grand Prix !!
Napisano 23 październik 2016 - 01:43
Radość z pierwszego miejsca !!!!! nie do opsiania ;-)
A na koniec, zdjęcie które świetnie oddaje klimat SFP - to nie zwykłe zawody to spotkanie w doborowym i koleżeńskim towarzystwie !!!!!!
Napisano 23 październik 2016 - 08:33
Jak zwykle atmosfera była super, team Bydgoszcz nie może się już doczekać kolejnego cyklu GP Street Fishing 2017
Dzięki wszystkim za rywalizację i wspólne chwile nad wodą, oby w przyszłym roku było nas jeszcze więcej!
Na podsumowanie zdjęcie zwycięskiej ryby Marcina
Napisano 23 październik 2016 - 09:14
Oraz team Gorzów (jednoosobowy)!
Napisano 23 październik 2016 - 12:13
Było ekstremalnie na 102, i te portowe klimaty, ehhh Dzięki kolegom po kiju! Remek i Współtwórcy - szacun za SFP
Napisano 23 październik 2016 - 19:30
Czy są podane gdzieś wyniki zawodów (punktacja jakie rybki padły ??)
Napisano 23 październik 2016 - 19:35
Wiadomo, że nie ryby były najważniejsze w tej imprezie, ale też jestem bardzo ciekawy jak zawodnicy z całej Polski wypadli na naszej szczecińskiej Odrze
Ja dopiero dziś mogłem odwiedzić bulwary, łowiłem między 8 a 11 - jednego nadającego się na zawody złowiłem (52cm)
Napisano 24 październik 2016 - 15:32
Napisano 24 październik 2016 - 19:03
Napisano 24 październik 2016 - 19:06
i trafiło mi się 11miejsce w GP
Napisano 24 październik 2016 - 19:09
jak nic pozostaje zapytać... KIEDY TERMINY SFP2017? im szybciej je poznamy tym lepiej a im szybciej poznają je nasze rodziny tym lepiej^2.
Użytkownik RulleZ edytował ten post 24 październik 2016 - 19:13
Napisano 24 październik 2016 - 19:14
jak nic pozostaje zapytać... KIEDY TERMINY SFP2017? im szybciej je poznamy tym lepiej
Dziękuję za takie pytanie. Na razie podsumujemy 2016. Chwilę odpoczniemy. Pomyślimy. A tymczasem będę prosił Was o przysługę ... za chwilę wyjdzie do Was ankieta byście ocenili Street Fishing Extreme 2016 i dali nam swoje uwagi - co byście chcieli w kolejnym roku. Jesteśmy głodni Waszych spostrzeżeń. Po prostu chcemy być lepsi .... jeszcze lepsi ....
Napisano 24 październik 2016 - 19:20
Dziękuję za takie pytanie. Na razie podsumujemy 2016. Chwilę odpoczniemy. Pomyślimy. A tymczasem będę prosił Was o przysługę ... za chwilę wyjdzie do Was ankieta byście ocenili Street Fishing Extreme 2016 i dali nam swoje uwagi - co byście chcieli w kolejnym roku. Jesteśmy głodni Waszych spostrzeżeń. Po prostu chcemy być lepsi .... jeszcze lepsi ....
przy najmniej dwóch edycji 24h to extreme.
Duże podziękowania dla całej ekipi SFE 2016 i uczestników, bez was by tego nie było
Napisano 24 październik 2016 - 22:26
Napisano 25 październik 2016 - 02:28
No to ja tu czegoś nie rozumiem...
widzę, że to nie pierwszy głos zwracający uwagę na ten problem...
Czy informacje o takich osobach nie doszły do organizatorów?
Już pominę osobiste odczucia na temat takich zachowań, odniosę się do samego regulaminu, gdzie wyraźnie napisane jest C&R.
No to jeśli ktoś łamie regulamin powinien być wykluczony z zawodów. BA! wykluczenie powinno dotyczyć każdych następnych imprez.
Nie mówię tu o upublicznieniu zdjęć/danych takich osób na forum. Niech tylko organizatorzy mają taką wiedzę i zastosują następnym razem 'Filtr' podczas zapisów.
Dodatkowo może by tak rozważyć wprowadzenie obowiązkowego udokumentowania wypuszczenia ryby. Wiem, że to dodatkowa upierdliwość jednak jeśli ludzie dają rade selfie sobie zrobić to kliknąć opcje nagrywania i pokazać wypuszczenie nawet w najgorszej jakości nagrania, nie będzie problemem.
W tym roku mnie nie było. Jednak za rok może się uda. Wtedy jeśli będę światkiem takich sytuacji to nie popuszczę.
Napisano 25 październik 2016 - 05:14
Napisano 25 październik 2016 - 05:53
Oj widzę że mam czego żałować Niestety obowiązki wzięły górę nad zawodami. Oby w nastepnym roku się udało. Gratuluje imprezy, i żałuję tylko że cwaniaków nie udało się złapać i postawić przed forum zawodów, na pewno nie byliby już tacy cwani.
Pozdrawiam.
Napisano 25 październik 2016 - 08:53
Szkoda tylko, że na takie imprezy przychodzą osoby którym zależy tylko na nagrodzie: chodzi mi o panów (celowo z małej litery) którzy łowili na składzie opału, chowali identyfikatory pod kurtkami, żeby nikt z przeciwnej strony nie wiedział że biorą udział w imprezie, nie wypuszczając ryb. A przecież zasady były jasne dla Wszystkich,jak się później dowiedziałem to się jeszcze na podium załapał. Szkoda że psują taką świetną imprezę swoim zachowaniem.
Dzięki wielkie dla organizatorów za takie przedsięwzięcie, czekam z niecierpliwością na następne.
made in Poland --- masakra
Napisano 25 październik 2016 - 09:30
Cwaniaki to mało powiedziane cóż powiedzieć niech ich .................... strzeli, sami sobie dopiszą co trzeba
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych