siemka kiedy i gdzie można zakupić zig-zaga w tym kolorze...
Woblery BT
#441 OFFLINE
Napisano 02 lipiec 2014 - 20:44
- wobler129 lubi to
#442 OFFLINE
#443 OFFLINE
Napisano 03 lipiec 2014 - 13:54
Wiem kolego o tym sklepie tylko piszę do Darka kiedy będą dostępne?
#444 OFFLINE
Napisano 03 lipiec 2014 - 17:05
Niestety na razie nowe kolory nie są dostępne w kraju.
Na dzień dzisiejszy wszystkie nowe kolory można dostać tu:http://www.camo-tackle.de/Quickbait_3.
Staramy się żeby pojawiły się w naszym sklepie najpóźniej pod koniec lipca.
Użytkownik lesiewicz edytował ten post 03 lipiec 2014 - 17:05
- Mariano Mariano lubi to
#445 OFFLINE
Napisano 03 lipiec 2014 - 19:41
Muszę ci napisać Darku, że od strony graficznej masz najładniejsze kalkomanie na rynku. Wszystko mi się podoba co robisz. Strona, face, zaplecze na różnych rynkach. Duże brawa i mocno ci kibicuję
- bigrafi i woblery z Bielska lubią to
#446 OFFLINE
Napisano 03 lipiec 2014 - 20:18
Muszę ci napisać Darku, że od strony graficznej masz najładniejsze kalkomanie na rynku. Wszystko mi się podoba co robisz. Strona, face, zaplecze na różnych rynkach. Duże brawa i mocno ci kibicuję
Bardzo Ci dziękuje za takie słowa, szczególnie że też jesteś twórcą świetnych przynęt.
Podoba mi się że w Polsce coraz więcej jest ludzi szczerych i przychylnych a coraz mniej takich co to nogę potrafią podłorzyć i jeszcze czekają na przeprosiny.
W Brukseli po targach rozmawiałem z Piotrem Piskorskim i doszliśmy do tych samych wniosków że polskie woblery są w ścisłej czołówce i dlatego Polscy twórcy przynęt powinni się szanować i pomagać sobie.
Tym krótkim wywodem kończę i jeszcze raz dziękuję.
- mifek, joker, Tomy i 9 innych osób lubią to
#447 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2014 - 15:11
W Brukseli po targach rozmawiałem z Piotrem Piskorskim i doszliśmy do tych samych wniosków że polskie woblery są w ścisłej czołówce i dlatego Polscy twórcy przynęt powinni się szanować i pomagać sobie.
Darku, do tego też dorośniemy.
Nie pamiętam już ile razy stawałem po stronie Salmo i pewny jestem, że jeszcze nie raz to zrobię. Bo nikt na świecie poza Nimi nie pokazuje, gdzie robi się jedne z lepszych woblerów na świecie. Salmo to światowa renomowana firma, wizytówka naszych nieodkrytych do końca możliwości
Użytkownik joker edytował ten post 05 lipiec 2014 - 15:11
#448 OFFLINE
Napisano 05 lipiec 2014 - 18:01
Darek, to że do pięt Ci nie sięgam w każdym stopniu rękodzieła to i tak nic nie znaczy ale jestem w każdej chwili z Tobą. Szacunek za cały wkład, który widzimy na JB, a na bank to nie wszystko Pozostaje życzyć kontynuacji wyrobu wspaniałych produktów spod Twojej perfekcyjnej ręki. To co napisał powyżej Robert jest mocno...hmmm..nie wiem jak to nazwać......dopingujące?. Nie trzeba chyba nikogo przekonywać, że Robert wie co mówi.
Darku trzymam kciuki za rozwój i życzę wszystkiego co najlepsze.
Pozdrawiam
#449 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2014 - 10:58
Darku, do tego też dorośniemy.
Nie pamiętam już ile razy stawałem po stronie Salmo i pewny jestem, że jeszcze nie raz to zrobię. Bo nikt na świecie poza Nimi nie pokazuje, gdzie robi się jedne z lepszych woblerów na świecie. Salmo to światowa renomowana firma, wizytówka naszych nieodkrytych do końca możliwości
Miejmy nadzieję że nastąpi to wmiarę szybko.
Co do Salmo to masz 100% rację. Swojego czasu dużo łapałem na ich woblery, częśc przerabiałem pod stwoje potrzeby ale większość woblerów nie potrzebowała żadnej ingerencji.
Do firmy Salmo mam Duży szacunek i tak już zostanie.
- woblery z Bielska lubi to
#450 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2014 - 11:05
Darek, to że do pięt Ci nie sięgam w każdym stopniu rękodzieła to i tak nic nie znaczy ale jestem w każdej chwili z Tobą. Szacunek za cały wkład, który widzimy na JB, a na bank to nie wszystko Pozostaje życzyć kontynuacji wyrobu wspaniałych produktów spod Twojej perfekcyjnej ręki. To co napisał powyżej Robert jest mocno...hmmm..nie wiem jak to nazwać......dopingujące?. Nie trzeba chyba nikogo przekonywać, że Robert wie co mówi.
Darku trzymam kciuki za rozwój i życzę wszystkiego co najlepsze.
Pozdrawiam
Z tym nie sięganiem do pięt to bardzo przesadziłeś. Myślę że masz o sobie za małe mniemanie a o mnie zbyt duże.Wszyscy jesteśmy sobie równi i tego się trzymajmy.
Co do wkładu w J.pl. nie mnie to oceniać.
Za całą resztę serdecznie dziękuję.
- joker lubi to
#451 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2014 - 16:30
Parę dni temu robiłem małe porządki w piwnicy i natknąłem się na moje stare woblerki. Robiłem je z 8 - 9 lat temu i pamiętam że połapałem na nie klenie na Warcie.
Zastanawiałem się czemu je odłożyłem tak głęboko?
Po dokładniejszych oględzinach zauważyłem kilka odprysków lakieru, pewnie dlatego już ich nie używałem. Musiałem przekładać je z kąta w kąt i o nich zapomniałem.
Postanowiłem odświeżyć im facjatę i wierzchni lakier. Co dziennie poświęcałem im dosłownie 15-20min i w końcu dzisiaj je polakierowałem.
Jeden ma 5cm a dugi 5,5cm i warzą po ok 3,5g bez kotwic.
Pracę mają drobną o dużej częstotliwości, praktycznie zaczynają pracować przy najwolniejszym prowadzeniu, więc w nurcie można je postawić w miejscu.
006.jpg 52,65 KB 9 Ilość pobrań
Może w weekend przypomnę im jak się pływa w Warcie.
- mifek, joker, *Hektor* i 4 innych osób lubią to
#452 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2014 - 17:01
#453 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2014 - 17:09
Drewno
#454 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2014 - 20:39
fajowskie
#455 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2014 - 21:01
To się ciesz, że je masz. To historia twojego biznesu
#456 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2014 - 18:40
Po weekendzie nad Wartą bolenie prowadzą 2:0. Jeden źle trafił i słabo się zapiął przez co spiął się pod brzegiem. A drugi (ten już był większy bo ok 80cm) po dłuższej walce przetarł plecionkę o rafe i poszedł z woblerem.
Wróciłem na tarczy, a do tego wszystkiego odwodniłem się i musiałem trochę uzupełnić płyny, nie było wesoło.
#457 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 17:35
Tym czasem woblery spersonalizowane - czyli na zamówienie.
zamówienie-36.jpg 28,05 KB 9 Ilość pobrań
- RUDI75 lubi to
#458 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2014 - 16:30
Na razie tylko do użytku własnego ale kto wie może kiedyś wejdą na rynek. W tym roku zacząłem je testować, a właściwie to kształt i obciążenie. Ponieważ się sprawdziły to teraz przyszła pora dodać im nieco elementów takich jak łuski,skrzela oraz własnoręcznie robione oczy 3D.
Skonstruowane do pracy po powierzchni wody coś ala walk the dog, ale sprawdziły się także do stawiania w warkoczach oraz do wolnego ściągania. Mają wiele możliwości i myślę że sprawdzą się też na zbiornikach zaporowych.
Dł - 8cm.
Waga - od 9,5g do 12,5g
001.jpg 36,68 KB 8 Ilość pobrań
002.jpg 34,73 KB 8 Ilość pobrań
003.jpg 37,38 KB 8 Ilość pobrań
004.jpg 37,19 KB 8 Ilość pobrań
005.jpg 48,23 KB 8 Ilość pobrań
006.jpg 50,46 KB 8 Ilość pobrań
- Maciek Rożniata, gutekjelonki, Ubik i 2 innych osób lubią to
#459 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2014 - 20:31
Śliczne