Rękę ma trzeba przyznać. Do strugania i do malowania. Co do zestawiku to jeszcze nie cały, jest jeszcze jego druga, "nowsza" cześć ale brak czasu na fotki.Piękny zestawik sobie sprawiłeś i na pewno piękne rybki na to robactwo połowisz.
Alek ma rękę do "robactwa"
LOLO - robactwo i nie tylko.
#321 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2017 - 20:18
- cyprys19 i LOLO lubią to
#322 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2017 - 22:36
Dzięki Koledzy za miłe opinie moich wypocin.Mam nadzieję, że zamieścicie zdjęcia złowionych przez siebie rybek,które skusiły się na moje robactwo
- martek lubi to
#323 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2017 - 22:41
Rękę ma trzeba przyznać. Do strugania i do malowania. Co do zestawiku to jeszcze nie cały, jest jeszcze jego druga, "nowsza" cześć ale brak czasu na fotki.
Zbrojenie konkretne. W tym sezonie, to PB będzie chyba kilkakrotnie poprawiane. Z takim zestawem nie może być inaczej.
- LOLO lubi to
#324 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2017 - 05:15
Z tym zestawem i z Twoim Jacku pewnie się uda 😀Zbrojenie konkretne. W tym sezonie, to PB będzie chyba kilkakrotnie poprawiane. Z takim zestawem nie może być inaczej.
- LOLO lubi to
#325 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2017 - 21:23
Z tym zestawem i z Twoim Jacku pewnie się uda
Przeglądałem wątek Jacka i muszę przyznać że z tą baterią którą nabyłeś od nas,ryby w Twoich wodach będą miały przerąbany ten sezon
#326 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2017 - 21:30
Jedyna bariera w tej chwili to pogoda. Pierwsze robaki pokazują się ale chyba do "zbiorów" jeszcze ze dwa tygodnie. Napewno nerwy czekają 😉Przeglądałem wątek Jacka i muszę przyznać że z tą baterią którą nabyłeś od nas,ryby w Twoich wodach będą miały przerąbany ten sezon
#327 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2017 - 17:38
Tak mnie ostatnio fantazja poniosła że postanowiłem stworzyć mandulę w kształcie robaczka.
Jako wzornik posłużyła mi przynęta silikonowa kolegi @cyprysa,która bije tutaj rekordy w połowach pasiastych i kropkowanych rybek.
Testy wodne wyszły jak dla mnie bardzo przyzwoicie.Robal ładnie się wygina przy samym uderzeniu o dno,co daje efekt jak by sam poszukiwał pokarmu
Co do skuteczności to muszę poczekać aż stan wody w Wiśle się unormuje(w jeziorach na Śląsku do maja nie można spinningować)
ps. sorki za ostatnie zdjęcie ale to było jedyne przeźroczyste naczynie jakie miałem w domu
Materiał tradycyjnie balsa,ciężar samej manduli to 1,8g, długość 5cm kotwiczka nr.10
- szymanek69, sdd_, Piotr Gołąb i 12 innych osób lubią to
#328 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2017 - 17:56
Alex nie wiem, co Ty palisz,ale pomysły masz zaje....ste!
No i piękna prezentacja w gazowanej wodzie ha...ha ...ha
- ptr i LOLO lubią to
#329 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2017 - 18:11
Alex nie wiem, co Ty palisz,ale pomysły masz zaje....ste!
No i piękna prezentacja w gazowanej wodzie ha...ha ...ha
Marcin takie właśnie pomysły rodzą się po spożyciu magicznego napoju na bazie śliwek
Co do wody to takie coś leci mi z kranu
- kooper82 i Alexspin lubią to
#330 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2017 - 23:29
Użytkownik Pride edytował ten post 26 marzec 2017 - 23:29
#331 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2017 - 06:02
Tak mnie ostatnio fantazja poniosła że postanowiłem stworzyć mandulę w kształcie robaczka.
Jako wzornik posłużyła mi przynęta silikonowa kolegi @cyprysa,która bije tutaj rekordy w połowach pasiastych i kropkowanych rybek.
Testy wodne wyszły jak dla mnie bardzo przyzwoicie.Robal ładnie się wygina przy samym uderzeniu o dno,co daje efekt jak by sam poszukiwał pokarmu
Co do skuteczności to muszę poczekać aż stan wody w Wiśle się unormuje(w jeziorach na Śląsku do maja nie można spinningować)
ps. sorki za ostatnie zdjęcie ale to było jedyne przeźroczyste naczynie jakie miałem w domu
Materiał tradycyjnie balsa,ciężar samej manduli to 1,8g, długość 5cm kotwiczka nr.10
oooooooo ja pin...........le .Nieźle poleciałeś Alek a co piłeś ? przyznaj się
- LOLO lubi to
#332 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2017 - 12:11
Fantazja Lurebouldingowa nie ma granic Zajebista mandula !
- LOLO lubi to
#333 OFFLINE
Napisano 27 marzec 2017 - 15:14
Wygląda bardzo obiecująco, pochwal się jak wypadnie w boju ale ryby pewnie to polubią.
Brawo za pomysłowość no i wykonanie!
- LOLO lubi to
#334 OFFLINE
Napisano 01 kwiecień 2017 - 20:24
Idąc za ciosem stworzyłem mandulę imitującą szerszenia, coś na moją wodę pod szczupaki które w lecie bardzo lubią kąsać smużaki w tych kolorach.
Technicznie to: materiał balsa, waga 2,3g, długość 73mm. kotwica nr.8
- woblery z Bielska, jaceen, Pride i 4 innych osób lubią to
#335 OFFLINE
Napisano 01 kwiecień 2017 - 21:55
No niezłe,ale jeśli dobrze widzę to do du..y tą kotwiczkę dałeś ,w poprzedniej też, dopiero to teraz zauważyłem .
Użytkownik lysy69 edytował ten post 01 kwiecień 2017 - 21:56
#336 OFFLINE
Napisano 02 kwiecień 2017 - 21:20
No niezłe,ale jeśli dobrze widzę to do du..y tą kotwiczkę dałeś ,w poprzedniej też, dopiero to teraz zauważyłem .
A już myślałem że napiszesz coś na temat CZOPKA
- lysy69 lubi to
#337 OFFLINE
Napisano 09 kwiecień 2017 - 16:59
Kolejna nowość na ten sezon tzw.Pluskwiak Kowal Bezskrzydły
Materiał balsa długość 27mm,ciężar 1,5g, praca bardzo mocna,pływający
- sdd_, Piotr Gołąb, woblery z Bielska i 9 innych osób lubią to
#338 OFFLINE
Napisano 09 kwiecień 2017 - 23:45
@lolo - widać pasję w tym co robisz.Każdy szczegół przemyślany i dopracowany, nawet nóżki są cieńsze na końcówce, a grubsze przy korpusie...
Musisz być bardzo CIERPLIWYM człowiekiem.
Jak zwykle rewelka.
- Alexspin lubi to
#339 OFFLINE
Napisano 10 kwiecień 2017 - 07:08
To już nie produkty, to dzieła sztuki.
- cyprys19 lubi to
#340 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2017 - 15:23
Podobnie jak inni, zamieszczam ważny link, dotyczący pomocy koledze w trudnej sytuacji.
http://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych