Nie ma to jak zacząć konkretnie testowanie przynęt po niespełna dziesięciu minutach łowienia na kiełża skusił się przyzwoity jaź 50cm
Zdjęcia nie wyszły najlepiej bo z samowyzwalacza dlatego wahałem się je wstawiać,ale za namową @ag53 wlepiam fotki
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 24 maj 2017 - 17:41
Nie ma to jak zacząć konkretnie testowanie przynęt po niespełna dziesięciu minutach łowienia na kiełża skusił się przyzwoity jaź 50cm
Zdjęcia nie wyszły najlepiej bo z samowyzwalacza dlatego wahałem się je wstawiać,ale za namową @ag53 wlepiam fotki
Napisano 24 maj 2017 - 18:07
Ja twojego "Cyprola" urwałem i nie za bardzo miałem go jak przetestować.
Napisano 25 maj 2017 - 05:36
Piękny jazik , takie duże łapałem tylko na groch, u mnie woda w Odrze wysoka i nie mam jak spróbować łapać takie piękne kluseczki a małych rzeczek brak . Ale co się dziwę , woblerki pierwsza klasa to i rybki takie są
Napisano 25 maj 2017 - 18:58
Alex ten "jazior" jest większy od Ciebie....
Piękna rybka GRATULUJĘ!!!
Napisano 25 maj 2017 - 20:38
Piękny jazik , takie duże łapałem tylko na groch, u mnie woda w Odrze wysoka i nie mam jak spróbować łapać takie piękne kluseczki a małych rzeczek brak . Ale co się dziwę , woblerki pierwsza klasa to i rybki takie są
Dzięki Piotrek,ja mam robaki a Ty masz wobki z amelinium pierwszej klasy za którymi sumy będą wpadać w szał gryzienia
Napisano 25 maj 2017 - 20:40
Ja twojego "Cyprola" urwałem i nie za bardzo miałem go jak przetestować.
No cóż woda daje woda bierze
Nie ma co rozpaczać zrobi się kolejne
Napisano 25 maj 2017 - 20:45
Alex ten "jazior" jest większy od Ciebie....
Piękna rybka GRATULUJĘ!!!
Dzięki Marcin dzięki,ale najbardziej cieszy fakt (jak chyba każdego z nas) że złowiona na swojaka
Napisano 25 maj 2017 - 21:53
No cóż woda daje woda bierze
Nie ma co rozpaczać zrobi się kolejne
Woda nie zabrała, zawisł na sporej gałęzi zwisającej nad rzeką, z Pawłem obcięliśmy tą gałąź ale wobka nie było.
Napisano 25 maj 2017 - 22:17
Ptaki zeżarły ...
Napisano 25 maj 2017 - 22:38
Ptaki zeżarły ...
Całkiem możliwe, "Cyprol" był bardzo podobny do rabala . Ryby kosi to i ptakom posmakował.
Napisano 28 maj 2017 - 19:01
Na prośbę kolegi @ag53 po długich próbach i testach stworzyłem kopię widelnicy (owad dorosły)
Materiał tradycyjnie balsa,waga 1,5g ,długość 33mm (nie licząc czułków),praca średnia
Napisano 28 maj 2017 - 19:25
Napisano 28 maj 2017 - 19:30
Napisano 28 maj 2017 - 19:40
Czapki z głów
Napisano 28 maj 2017 - 19:51
Powiem że nieźle ale mogło być lepiej .Wiem na co Ciebie stać wiec jestem bardziej wymagający .
Napisano 28 maj 2017 - 20:22
Wystarczyło podsunąć zdjęcie i robalek jest, gratulacje bardzo udany.
A teraz dalszy ciąg widelnic, teraz larwa.
Napisano 28 maj 2017 - 21:05
Wystarczyło podsunąć zdjęcie i robalek jest, gratulacje bardzo udany.
A teraz dalszy ciąg widelnic, teraz larwa.
Larwa już powstała kilka miesięcy temu
Napisano 28 maj 2017 - 21:08
O prze... teraz to pozamiatales temat piękny/a
Szacun, piękny robal
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Czapki z głów
Dziękuję Panowie dziękuję,miło się czyta takie komentarze
Napisano 28 maj 2017 - 21:15
Napisano 28 maj 2017 - 21:16
Powiem że nieźle ale mogło być lepiej .Wiem na co Ciebie stać wiec jestem bardziej wymagający .
@lysy69 jeśli chodzi o wymagania to popatrz Ty lepiej na swojego jazgarza-chyba pierwszy taki stworzony z oczami płotki ,przyznaj się ile wypiłeś nim wkleiłeś te oczka,bo na trzeźwo na pewno tego nie zrobiłeś
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych