Dzięki Panowie za wszystkie wypowiedzi, każda mi pomogła i cenna jest na wagę złota.
Kolego Guciolucky bardzo mi się podoba akcja tego St.Croix, to jest dokładnie to czego szukam - oczekuje od dobrego kija.
Przeszukałem trochę stron i nie wpadłem dokładnie na taki sam model jak podałeś i te ceny ponad klocka.
Proszę podaj dokładne parametry tego kija i jak możesz jakieś namiary gdzie go można kupić lub zamówić.
O używanym to mogę chyba zapomnieć, kto takie kije sprzedaje (ja bym nie sprzedał) i gdzie?
Ja swojego kupiłem na tym forum za 500pln, raz też widziałem na allegro, trzeba trochę cierpliwości i spokojnie się znajdzie. Apetyt rośnie w miarę jedzenia i koledzy wymieniają je chyba na BR-y. Można naturalnie kupić nowy ale to już spory wydatek:
http://www.art-rod.com/sklep/wedka-stcroix-avid-avs96mf2-p-2 208.html
Przyznam, że zanim kupiłem ten patyk, znałem go tylko z opisów i opinii kolegów, którzy używali, są to tylko bardzo pozytywne opinie więc się ostro napaliłem. Wędka okazała się strzałem w 10-tkę, katapultuje wabiki na duże odległości i wręcz wzmacnia sygnał przez nie generowany, długo by o niej pisać. Co do TD to jedyna ich wada polega na tym, że potrafią nie trzymać podanego zakresu mocy linki