Stabilnie stoi hehe dobre dobre
Wplyniesz w chabazie i se tam pij ...
Bedziesz wśród ludzi i zobaczą piwo przy kierujacym łodzią to i zobaczysz kontrolujaca cie policje.
Nie ma przyzwolenia w Szwecji na prowadzenie i picie jednocześnie. Kazdy zadzwoni na policje.
Chcesz pic piwo i lowic to nie kieruj łodzią i wszystko w temacie chyba.
Chyba nie.
Jakby nie było przyzwolenia, to przy każdej Polaków policja kazałaby dmuchać. Jak widać wcześniej kilka kontroli już było, bez dmuchania. O żadnych donosach też nie słyszałem, a przecież jerkbaitowcy w sumie mają za sobą kilkaset, jak nie kilka tysięcy dniówek na wodzie w SE.
Tyle było już wyjazdów i wszyscy kierowali łodzią czy to na kacu, czy po kilku piwkach. Na filmach na youtube widać jak nasi rodacy raczą się drinkami na łódce. Tu nieraz były wrzucane fotki z opijania życiówek w połowie dniówki. O przykrościach z tego powodu nie słyszałem.
W Polsce niby też nie wolno pływać łodzią po pijaku. Tego przestrzegam, bo na ryby dojeżdżam i wracam autem, ale wiem, że inni mają to gdzieś.
Ktoś wygrzebał jakiś przepis i teraz wszystkim załamał się świat
Także kolego nie chcesz, nie pij. Możesz też latać od łódki do łódki i dzwonić po policję jak zobaczysz piwko, skoro każdy tak robi.