Piękna rybka Panie Zbyszek
No i bardzo ładne zdjecie. Też lubię tą miejscówkę, może się kiedyś spotkamy.
Slavo
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 01 czerwiec 2013 - 09:38
Slavo
Napisano 01 czerwiec 2013 - 09:53
Slavo
Sławku dla mnie to raczej spacerniak nie miejscówka są duzooooo lepsze miejsca , a ta stara opaska jest po prostu blisko . W każdym razie jak będziesz wybierał się w okolice Oławy to serdecznie zapraszam jeśli tylko okoliczności pozwolą chętnie oprowadzę .
Ps . chętnie wymienię jakieś wobki na buteleczkę zacnego piwka .
Napisano 01 czerwiec 2013 - 10:22
Dziś popołudniowo/wieczorny maratonik brzegami Oławskiej Oderki , nareszcie obeszło się bez moknięcia w strugach deszczu . Niestety coś za coś przestało padać więc wszelkiej maści latawce dmuchawce umilają wędkowanie płynąc powierzchnią wody . Odra nieznacznie opadła w porównaniu ze stanem z wczoraj , ryby dalej dość chimeryczne choć parę udało się nakłonić do współpracy były dwa boleczki , okonki plus jeden prawie garbus i
jak to mówią pierwsze płoty za płoty .
Ps. Praktycznie nigdy ie focę złowionych rybek ale nie mogłem sobie darować .
Szczęśliwą przynętą okazał się świeżutki woblerek ''BigHead'' pachnący jeszcze lakierem , prowadzony jaziowym tempem tuż pod powierzchnią wody .
no pięknie Zbyszku,fajna płoć.... pzdr
Napisano 01 czerwiec 2013 - 11:58
Nocny psiak (-70centów) ale iście punktualny zameldował się o 1-szej w nocy pierwszego, taki tam prezencik na dzień dziecka
Napisano 01 czerwiec 2013 - 12:16
takie prezenciki też chciałbym dostawać na dzień dziecka... gratulacje..pzdr
Napisano 01 czerwiec 2013 - 12:20
Chwalić ambicję tylko pozostaje - Brawo
Napisano 01 czerwiec 2013 - 12:26
no pięknie Zbyszku,fajna płoć.... pzdr
Krystian wolałbym żebyś mógł napisać ''no pięknie Zbyszku,fajny kleniozałr .... pzdr'' no ale cóż dzięki .
Booseib fajny prezencik gratuluje ryby i wytrwałości .
Użytkownik wedkarzyk1 edytował ten post 01 czerwiec 2013 - 12:30
Napisano 01 czerwiec 2013 - 12:45
Krystian wolałbym żebyś mógł napisać ''no pięknie Zbyszku,fajny kleniozałr .... pzdr'' no ale cóż dzięki .
Booseib fajny prezencik gratuluje ryby i wytrwałości .
no to Zbyszek napiszę tak...Fajna płoć "troszkę" podobna do kleniozaura... taki mały prezencik na Dzień dziecka... pzdr
Napisano 01 czerwiec 2013 - 16:23
Czy ktoś orientuje się w warunkach na Kanale Karłowickim? Jaki tam jest poziom wody i czy da się coś połowić? Kolega chciał popróbować z tyczką, a ja ze spinem, a nigdy tam nie byliśmy. Planowaliśmy wypad na Odrę pod Głogów, ale niestety woda idzie cały czas do góry.
Napisano 01 czerwiec 2013 - 16:29
.............., ale niestety woda idzie cały czas do góry.
to źle???
Napisano 01 czerwiec 2013 - 16:32
Sylwek jak okolice Głogowa to śmiało możecie uderzać.
Woda w korycie i dostęp do większości ciekawych miejscówek jest całkiem zadowalający.
Ja do rzeki mam 5km i stan monitoruje prawie na bierząco.
Napisano 01 czerwiec 2013 - 16:39
to źle???
W tym wypadku źle, bo miałem jechać z kolegą - tyczkarzem, a on lubi łowić przy niskim stanie wody, a nie na uciągu na 70-80 g. Swoją drogą ja też wolę niżówkę.
Karol dzięki. Kolega już się wycofał jak zobaczył wskazania na "pogodynce", ale może sam tam skoczę ze spinningiem. Ja do Odry w Twoich okolicach mam jakieś 55 km, więc fajnie, że nie pojadę w ciemno
Napisano 01 czerwiec 2013 - 20:08
Nocny psiak (-70centów) ale iście punktualny zameldował się o 1-szej w nocy pierwszego, taki tam prezencik na dzień dziecka
Piękny wampirek, zdążyliście przed deszczem, gratki.
Dziś to wszyscy chyba w domciu siedzieli bo nikogo nie spotkałem. Po mieście łaziłem bo w taką pogodę to dwa razy wracałem do domu aby się ogrzać i wysuszyć
A ode mnie dwa ładne pieski dostały buzi na dzień dziecka, taki tam prezencik
Napisano 01 czerwiec 2013 - 22:28
A ja właśnie wróciłem z wypadu z dwoma kolegami (dzięki za zabranie Koledzy).
Sandałków nie było, ale za to jaaaaaaaaaaki leszczu się zameldował Przepiękna, prawdziwa łopata !!!
Napisano 01 czerwiec 2013 - 22:32
Sławek zapodaj fotki tej ryby... pzdr
Napisano 01 czerwiec 2013 - 23:03
Sławek zapodaj fotki tej ryby... pzdr
Fotkę, mam nadzieję, zapoda nam Ziom7.
Napisano 01 czerwiec 2013 - 23:10
mówisz,że kapitalna petarda była...?fajnie będzie foty zobaczyć... pzdr
Napisano 02 czerwiec 2013 - 06:53
no fotki fajne, ale nie wiem czy mogę wrzucać zdjęcie Maćka, może sam zainteresowany się ujawni i pokarze leszułe
Napisano 02 czerwiec 2013 - 12:04
Proszę bardzo;)
Użytkownik nito82 edytował ten post 02 czerwiec 2013 - 12:05
Napisano 02 czerwiec 2013 - 12:39
piękna spinningwa ryba, mieliście racje, żeby delikatniej łowić - ryba złowiona za pysk , uwieżcie mi , że jest bardziej waleczna niż większy sandał -gratulacje
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych