Kozielno, topola. Np.;-)
Kozielno i Topola umiera.... a i karpiarze nie mają już czego tam szukać ;-)
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 22 marzec 2015 - 19:22
Kozielno, topola. Np.;-)
Kozielno i Topola umiera.... a i karpiarze nie mają już czego tam szukać ;-)
Napisano 22 marzec 2015 - 19:24
Napisano 22 marzec 2015 - 20:09
Na takie duże zbiorniki jak topola to chyba się nie jeździ w kwietniu czy maju, nie mówiąc już o tym że bez środka pływającego nie ma co się tam fatygować,zainteresowałem się mściwojem ponieważ moja kierowczyni pochodzi z okolic ale jeśli piszecie że nie warto to raczej się nie wybiorę
Napisano 22 marzec 2015 - 20:35
Mściwojów to porażka, potwierdzam.
Napisano 22 marzec 2015 - 21:55
w takim razie gdzie jeździć?
Napisano 22 marzec 2015 - 22:03
w takim razie gdzie jeździć?
Ja jeżdżę w twoje okolice Kamieniec ,Paczków i nie narzekam.
Napisano 22 marzec 2015 - 22:54
Ja teraz mieszkam we Wrocku,nie lubię łowić na rzekach więc mam problem,a okolice Kamieńca też nie zachwycają, Pilce i Bartniki to pustynia,Topola i Kozielno powoli też ale dodatkowo są za duże dla kogoś kto łowi z brzegu
Użytkownik venom92 edytował ten post 22 marzec 2015 - 22:56
Napisano 23 marzec 2015 - 18:24
Ja teraz mieszkam we Wrocku,nie lubię łowić na rzekach więc mam problem,a okolice Kamieńca też nie zachwycają, Pilce i Bartniki to pustynia,Topola i Kozielno powoli też ale dodatkowo są za duże dla kogoś kto łowi z brzegu
W takim razie Bajkał
Napisano 23 marzec 2015 - 23:24
A próbowałeś na odrzańskich "zatoczkach" ? Jedna w okolicach milenijnego druga ciut dalej koło policji( Kozanów)? Poza tym coś by się jeszcze znalazło
Stałe połączenie z Odrą sprawia że są to na prawdę ciekawe łowiska. Objętościowo też niczego sobie.
Napisano 24 marzec 2015 - 00:14
I Prężyce.W takim razie Bajkał
Napisano 24 marzec 2015 - 00:21
....na Kozanowie łowienia nie polecam. Nie dość, że tłum ludzi, to jeszcze towarzystwo nieciekawe, wieczorem bym się tam nie wybierał .... obecnie jest to pijalnia pod chmurką i miejsce koczowania kwiatu kozanowskiej młodzieży
J.
Napisano 24 marzec 2015 - 09:16
bjpol tutaj masz rację, zbiera się tam trochę elementu W zeszłym roku byłem na łowisku Czarna Łacha, całkiem ciekawie, malowniczy zakątek i ryba można spotkać
Napisano 24 marzec 2015 - 22:41
Ciepło się robi muszę się porozglądać za jakimiś łowiskami,bo póki co to jestem trochę w d... jeśli chodzi o rejony wrocka
Napisano 25 marzec 2015 - 00:00
bjpol tutaj masz rację, zbiera się tam trochę elementu W zeszłym roku byłem na łowisku Czarna Łacha, całkiem ciekawie, malowniczy zakątek i ryba można spotkać
Czarna Łacha jest ogólnodostępna ? kiedyś było tylko dla członków koła "Czarna Łacha" przy ZEC
Napisano 25 marzec 2015 - 18:41
..... a sprawdzał ktoś starorzecza za Janówkiem (Miłoszyn)? Byłem przejazdem, widziałem wędkarzy, woda "ma klimat", ale brzegi strasznie zarośnięte i ze spinem mogłoby być ciężko
J.
Napisano 25 marzec 2015 - 21:36
Czarna Łacha jest ogólnodostępna ? kiedyś było tylko dla członków koła "Czarna Łacha" przy ZEC
Ogólnodostępna nie jest, ale godna polecenia na pewno
Napisano 27 marzec 2015 - 10:35
Użytkownik venom92 edytował ten post 27 marzec 2015 - 11:21
Napisano 27 marzec 2015 - 21:43
Ktoś chetny jutro na wypad nad Widawe w Świniarach?
Napisano 29 marzec 2015 - 20:09
Czarna łacha jest łowiskiem ogólnodostępnym , odradzam jednak wjazd samochodem na łąkę .Mogą tam wjeżdżać tylko osoby posiadające przepustkę tj. członkowie koła i posiadające zezwolenie z Lasów Państwowych.
Napisano 05 kwiecień 2015 - 19:23
Czarna łacha jest łowiskiem ogólnodostępnym , odradzam jednak wjazd samochodem na łąkę .Mogą tam wjeżdżać tylko osoby posiadające przepustkę tj. członkowie koła i posiadające zezwolenie z Lasów Państwowych.
Konkret info, to lubię.
Dla zainteresowanych pozostaje niezły spacerek z buta Ale cisza i spokój są bezcenne.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych