A jakie to koszulki "złów i wypuść" bo nigdy nigdzie takich nie widziałem. I szkoda, że tak jest, tego sie spodziewałem ale nie tego oczekiwałem.
Mam taką Fido, sam zrobiłem. Może nie będę zakładał bo się źle będzie kojarzyła....
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 11 czerwiec 2015 - 08:32
A jakie to koszulki "złów i wypuść" bo nigdy nigdzie takich nie widziałem. I szkoda, że tak jest, tego sie spodziewałem ale nie tego oczekiwałem.
Mam taką Fido, sam zrobiłem. Może nie będę zakładał bo się źle będzie kojarzyła....
Napisano 11 czerwiec 2015 - 10:56
A tu wczorajszy wieczorny rozbójnik. Chyba pierwszy mój boleń złowiony po ciemku. Upatrzony, biegał sobie w okolicach warkocza jednej z główek i zagryzł podanego w poprzek warkocza woblerka BOLT ze stajni Huntera.
Wcześniej wziął spod brzegu na Bulleta mały klenik.
Ta cisza, spokój nad rzeką po zapadnięciu zmroku jest fantastyczna Spławiające się wielgachne leszcze, jazie, bolenie atakujące uklejki. Coś pięknego, rzeka żyje na całego.
Baba nie może tego zrozumieć, że ja wieczory spędzam nad rzeką i na mnie krzyczy, a ja nie widzę lepszego sposobu na relaks po pracy niż wypad nad wodę.
A jeszcze jak się rybka trafi do zdjęcia to już pełnia szczęścia.
Slavo
IMG_5871 (1).jpg 38,51 KB 16 Ilość pobrań
Napisano 11 czerwiec 2015 - 19:37
Napisano 14 czerwiec 2015 - 11:29
Napisano 14 czerwiec 2015 - 15:46
Dzisiaj kolejna wyprawa nad Odrę, warto było wstawać rano i nie marudzić że chce się spać, a w nagrode
udało się kilka rybek złowić w tym nowy PB
Napisano 14 czerwiec 2015 - 18:34
Napisano 14 czerwiec 2015 - 19:26
Na smużaka!
Bromba ma MOC!!!
Napisano 14 czerwiec 2015 - 19:32
Napisano 14 czerwiec 2015 - 22:56
Panowie
Czy na Rędzinie odbywają się jakieś zawody w grilowaniu wątróbki nocą ? Opakowań ostatnio było chyba z pięć przy miejscu na ognisko. Może jakaś oficjalna ekipa by się wybrała, bo przy samym jazie też się ciekawe rzeczy dzieją. Podpowiem, że jest tam wydeptana już alejka na świeżo ułożonej ziemi.
Napisano 15 czerwiec 2015 - 11:15
Ych wybralbym sie kiedys z doswiadczonym spiningista na wspolna wyprawe... Zadnych efektow nie mam na spining poza okoniem marcowym :/ Chyba zbyt wiele bledow popelniam i zbyt wiele przypadkowosci w moich nawykach jest.
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
http://jerkbait.pl/t...awia/?p=1687843
Napisano 15 czerwiec 2015 - 11:19
Pisze sie. Do zobaczenia.To, Fido, Panowie
Proponuję ognisko 04.07 (tradycyjnie pod mostem w Lubiążu) o godz. 14:30ci (taki wakacyjny obiadek przy ognisku i piwie).
Potem kto chce to do domu/kto chce to na rybki.
Później jakieś nocne rozmowy przy ognisku i rano na rybki ponownie.
Napisano 15 czerwiec 2015 - 11:32
Hej. Koledzy chcialbym zapytac o Wasze opinie dotyczące stawu w Leśnicy. Jak sprawa populacji wystepujacych tam gatunkow wyglada? Od wielu lat mialem zamiar tam podjechac lecz najpierw chcialbym zasiegnac wiedzy na temat tej wody
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Bobik, to nie to forum.
Musisz znaleźć jakieś z gatunku "mięsiarsko-karpikowo-pstrągowotęczakowo-zarybieniowo-dziadowego".
Tam zapewne będą wiedzieli kiedy i ile wrzucą karpia i pstrąga tęczowego aby dziadostwo ze składek przez 2 dni się z nimi pobawiło. W końcu składka musi się zwrócić
Napisano 15 czerwiec 2015 - 11:34
Panowie
Czy na Rędzinie odbywają się jakieś zawody w grilowaniu wątróbki nocą ? Opakowań ostatnio było chyba z pięć przy miejscu na ognisko. Może jakaś oficjalna ekipa by się wybrała, bo przy samym jazie też się ciekawe rzeczy dzieją. Podpowiem, że jest tam wydeptana już alejka na świeżo ułożonej ziemi.
A na Straż dzwoniłeś jak dziady siedzą?
Napisano 15 czerwiec 2015 - 15:13
Zastałem tylko opakowania po wątróbce, więc nie było o co dzwonić. Myślę, że najciekawsze akcje dzieją się tam nocą.
Napisano 15 czerwiec 2015 - 15:17
Slavobeer: Jestem wedkarzem... nie glodomorem. Bogaczem nie jestem ale stac mnie na dorsza....Gdybym chcial swieża rybe moge podjechac do Makro i kupic z akwarium lub zlowic w Szczodrym za kilka zl... Po prostu brak mi wiedzy na temat polowow rzecznych a stojacej wody w okolicach Wro nie znam... :/Bobik, to nie to forum.
Musisz znaleźć jakieś z gatunku "mięsiarsko-karpikowo-pstrągowotęczakowo-zarybieniowo-dziadowego".
Tam zapewne będą wiedzieli kiedy i ile wrzucą karpia i pstrąga tęczowego aby dziadostwo ze składek przez 2 dni się z nimi pobawiło. W końcu składka musi się zwrócić
Napisano 15 czerwiec 2015 - 16:00
Cześć,
Coś mi się obiło o uszy, że na Kanale Powodziowym (po remoncie) jest zakaz połowów. Ale teraz nie mogę na stronie PZW tego odnaleźć. Ktoś kojarzy? Do kiedy?
Napisano 15 czerwiec 2015 - 16:44
Cześć,
Coś mi się obiło o uszy, że na Kanale Powodziowym (po remoncie) jest zakaz połowów. Ale teraz nie mogę na stronie PZW tego odnaleźć. Ktoś kojarzy? Do kiedy?
do końca roku
Napisano 15 czerwiec 2015 - 22:21
To, Fido, Panowie
Proponuję ognisko 04.07 (tradycyjnie pod mostem w Lubiążu) o godz. 14:30ci (taki wakacyjny obiadek przy ognisku i piwie).
Potem kto chce to do domu/kto chce to na rybki.
Później jakieś nocne rozmowy przy ognisku i rano na rybki ponownie.
To mamy Analityk, Fido, Bobik i PL1962, może jeszcze Kamil Z?, może jeszcze ktoś?
Fido załatwia piwo, ja zagrychę, Bobik i PL rozrywkę (jako nowi ) a Kamil załatwia ochronę - wadomo fachowiec
Użytkownik analityk edytował ten post 15 czerwiec 2015 - 22:22
Napisano 15 czerwiec 2015 - 22:28
Napisano 15 czerwiec 2015 - 22:35
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych