Wody w okolicach Wrocławia
#321 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2008 - 22:36
- Damian92 lubi to
#322 OFFLINE
Napisano 27 wrzesień 2008 - 07:47
#323 OFFLINE
Napisano 27 wrzesień 2008 - 07:52
I ostatnio połowiłem okoni na odnodze przed pierwszymi barkami na Sobowicach- tam na pewno może sobie początkujący spinningista połowić( najwięcej było ich przy połączeniu z odrą)
Pozdrawiam
danek
- kazikhead lubi to
#324 OFFLINE
Napisano 27 wrzesień 2008 - 16:50
#325 OFFLINE
Napisano 27 wrzesień 2008 - 19:19
Nie chcę robić reklamy - ale slider to poprostu świetna przynęta
orion
#326 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2008 - 20:27
#327 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2008 - 21:38
Jutro może powtórka
#328 OFFLINE
Napisano 01 październik 2008 - 08:29
powiem ci prawde przynęta slider sprawdza sie na jeziorach na rzekach to jest istna lipa slider przynęta testowana na wodach skandynawi została okrzyknięta hitem w naszym kraju
te przynęty w naszym kraju służą jako ozdoba w naszyh pudełkach tyle niech zrobią film w polskich realiach i pokażą skutecznosc przynęt w tedy zobaczymy
tak jak hit boleniowy miało bycc cudo a okazało sie totalną żenadą poza wyglądaem to przynęta nie ma nic z boleniowego wabika wiem co mówie bo łowiem nie na takie lipy !!
a w skandynawi zardzewiała obrotówa zrobi robote jak trzeba
Masz prawo głosić swoje poglądy ale nie rób z nich PRAWD OBJAWIONYCH bo wychodzisz na IGNORANTA.
Slajder nie łowny, thrill nie łowny i jeszcze ta zardzewiała obrotówka - miałeś chłopie naprawdę cholernie ciężki dzionek
PZDR
Zanderix
P.S.
Dzięki za masaż brzusia, bom się dawno tak nie uhahał jak przy lekturze Twojego postu.
#329 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 08:02
powiem ci prawde przynęta slider sprawdza sie na jeziorach na rzekach to jest istna lipa slider przynęta testowana na wodach skandynawi została okrzyknięta hitem w naszym kraju
te przynęty w naszym kraju służą jako ozdoba w naszyh pudełkach tyle niech zrobią film w polskich realiach i pokażą skutecznosc przynęt w tedy zobaczymy
tak jak hit boleniowy miało bycc cudo a okazało sie totalną żenadą poza wyglądaem to przynęta nie ma nic z boleniowego wabika wiem co mówie bo łowiem nie na takie lipy !!
a w skandynawi zardzewiała obrotówa zrobi robote jak trzeba
Marcinie,
Tak Marcinie, sprawdza się i na jeziorach i na rzekach, gliniankach itd. Kwestia tylko umiejętnego posługiwania się przynętą a wielokrotnie się spotykałem z wielkimi gałami tych, którzy łowili na zardzewiałe obrotówki. W konkretnych warunkach można uznać slidera za przynętę numer 1. W innych łowi się na inne przynęty (a nie ciśnie ze slajdera) ale to kwestia doświadczenia.
Pozdrawiam
Remek
#330 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 09:16
Każda przynęta może się okazać łowna w specyficznych warunkach pod warunkiem, że ktoś wie, jak jej użyć.
Pozdrawiam
#331 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 10:03
Panowie, Proponuję już zakończyć temat slidera, bo to jest wątek o wrocławskich sukcesach lub ich braku. Chcecie kontynuować swoje wywody to załóżcie sobie nowy wątek...
>>BĘDĘ PISAŁ TAM GDZIE MI SIĘ PODOBA - CHYBA ŻE ADMIN KARZĄCĄ RĘKĄ MI WYTNIE MOJE WYPOCINY <<
Każda przynęta może się okazać łowna w specyficznych warunkach pod warunkiem, że ktoś wie, jak jej użyć.
>>BRAK KONSEKWENCJI WOBEC POWYŻSZYCH TWOICH UWAG <<
Pozdrawiam
>> POZDRAWIAM <<
#332 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 10:19
To już mój ostatni OT
#333 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 10:33
... Zastanawia mnie tylko czemu dzieje się to zawsze w nawiązaniu do przynęt jednego producenta...
>>BO TAKA NASZA CECHA NARODOWA <<
To już mój ostatni OT
>> I MÓJ TORZE <<
#334 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 17:25
Widać ze zima idzie, trole szukają miejsca
#335 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 18:18
#336 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 20:22
nie ma co zima idzie
#337 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 20:26
każdy ma prawo do swojego zdania czy ci sie to podoba czy nie
a i owszem. Wypada się tylko zgodzić, ale jak zamierzać wypisywać tu wszystkie głupoty, które Ci ślina na język przyniesie to sugeruję założyć oddzielny wątek, najlepiej w Offtopie lub poszukać forum, na którym znajdziesz więcej zrozumienia dla wyjątkowo nieskutecznych sliderow.
#338 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 20:31
A jak ma się Odra w okolicach Wrocławia?
#339 OFFLINE
Napisano 02 październik 2008 - 20:46
Chłopaki miastowi - bez urazy oczywiście. Jak tam nasza miejska i podmiejska Oderka?
#340 OFFLINE
Napisano 03 październik 2008 - 06:50
Użytkownicy przeglądający ten temat: 11
0 użytkowników, 11 gości, 0 anonimowych