Myslałem czy jest sens to komentować - nie ma sensu. Cham jesteś i kawał h..ja.
250 osób z Wrocławia. 5 osob pokazujących rybę. To co reszta czaka na wskazanie miejscówki żeby mięsa nałowić?
Może w takim razie przenieście sobie sposób pkazywania na jakieś prywatne forum albo prywatne maile.
Wy to dopiero spamujecie - jest rybka i 3 strony "gratków"... potem jeszcze 3 strony zapisów na piwo pod mostem.
Myślę ze wiekszośc osób zaglądających na forum oczekuje porady - informacji jak łowić, gdzie łowić czy ktoś łowi, jaka woda itd. Nie trzeba nam szpanerów którzy kazego innego forumowicza traktują jak kłusola albo lenia który siedzi przed kompem zamiast nad wodą.
Jedziecie we dwóch nad wodę - łowicie rybę a potem siadacie do kompa i sobie gratulujecie mało co w dupę sobie nie wchodząc - co to jest ,, ja pier... jeszcze lajki sobie klikajcie na fejsie
Ja może nie łowię duzo na spining, w tym roku spedziłem kazdą sobotę z tyczką - wyjałem setki kg płoci leszczy i innych. Nie mam nawet jednej fotki ale pi...da ze mnie. NIe ma szacunku, nie mam kolegów. Chyba się załamię
Myślałem że to jest forum ale nie .... to jest miesjce do lansu - nie ma miejsca dla początkujących, dla pi.d które nie potrafią uczą się - jakim prawem mają swoje zdanie. To jest miejsce dla ..."e"-kolegów.
A wracajac do relacji znad wody to ja dziś szczupaczek około 50+ i 23 okonie z czego największy 25cm. Ale hu.a wam powiem jak i gdzie.
Jak chcecie wiedzieć na co złowiłem piszczie na priv, sprzedam przynęty na które łowię. Cena 20zł za blaszkę.
Kuba daruj sobie to chamstwo na forum, nic takim podejściem nie osiągniesz...
Jeśli nie podoba ci się to, że się spotykamy, to zwyczajnie sobie odpuść, a nie krytykuj grupy ludzi, którzy widzą w tym jakiś sens. Ja bardzo lubię spotykać się z chłopakami z forum na mini-zlocikach.
A przy okazji gratuluję setek kilogramów płoci i leszczy no i tych okoni. Ja się nie znam na łowieniu białorybu... Szacun.
Tylko, że to nie to forum....
Nikt nie karze ci robić zdjęć, nikt cie nie nazywa z powodu nie wrzucania zdjęć tak, jak napisałeś.
Miejscówek okoniowych też nie musisz zdradzać, po przeczytaniu tekstów na forum, każdy zrozumie, że szanse na złowienie okoni są największe w różnego rodzaju zatokach, kanałach, starorzeczach. Proste
Pozdrówka
Slavo
Użytkownik Slavobeer edytował ten post 30 wrzesień 2013 - 10:29